ayynnneeennn 25-26 gün döngümm
inşallah hamişsindir de gerekte kalmaz şekerimmmm....
yeriiim ssiiizzziiii valla enfeksiyon olayı ise fransız kalın derim bennnn
iyi fikir bebeğim ben martta üye oldum bikaç gün sonrada bu topiği açtım..
zaten baksana topiğin tarihine 13.03.2013.
bide uğursuz derler 13 rakamına nasıl denk getirdiysem..
ama sonradan fark ettim bunu:))
bende çook geç kalmışım bu siteye ya
hem bu arada aramıza hoşgeldin şimdi kimse yok ama öğlen vakitlerinde burda birbirinden güzel tertemiz kalbli insanlarla doluyohepsiyle tanısırsın dertlerini mutlulugunu ne olursa olsun bütün duygularını paylasırsın sende aramıza katıldın artık hem yas kaçtı ben buranın en küçükleriyimde merak ettim bakalım benden küçük müsün
Öncelikle hoşbulduk 21 yaşındayım.. Aranıza katılmaktan büyük zevk duydumkızlar bugün fındık büyüklüğünde pembemsi bir kanamam olmuş gece.. Allah'ım sen boş çevirme bizi bata 10 gün var
Joker hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin ilham verdin dua et yeni hamiş annemiz..
aaaaaaaaaaaaaaİ NA NA MI YO RUUUMMMMM
HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Aynen ben nette bakınırken ne sorsam beni buraya atıyodu ama bilmiyodum bu kadar yogun bi site oldugunu sonra işde benim belirtile başlayınca sık sık bakmaya başladım bu topigi gördüm üye oldum derken zman geçti gittii valla ama iyikide gelmişim hepiniz ciddi anlamda çok iyi insanlarsınız burd yalan yok burda ihanet yok burda çıkar söz konusu değil burda kıskançlık yok burda sen ben o bu şu yok hepimiz biriz ve birbirimiz için çabalıyoruz çok mutluyum burda olmakdan
aaaaaaaaaaaaaaciddimisinnnnnn yaa çok heycan yaptım daha dün konuşuyorduk kaç gün geçmişti ki ?? offff darısı bizim başımızaa benimde kırmızılar hala gelmedi
Öncelikle hoşbulduk 21 yaşındayım.. Aranıza katılmaktan büyük zevk duydumkızlar bugün fındık büyüklüğünde pembemsi bir kanamam olmuş gece.. Allah'ım sen boş çevirme bizi bata 10 gün var
Joker hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin ilham verdin dua et yeni hamiş annemiz..
kız benim kırmızılar beni unutmuş heralde daha gelmedileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerraman tanrımm allahımmmm inşallah bebişimiz vardır bgnde olmazsam bi idrar testini tekrarlarımmm artık
memnun oldum tanı9stığıma tatlımmmÖncelikle hoşbulduk 21 yaşındayım.. Aranıza katılmaktan büyük zevk duydumkızlar bugün fındık büyüklüğünde pembemsi bir kanamam olmuş gece.. Allah'ım sen boş çevirme bizi bata 10 gün var
ben dayanamadım bu gun yaptım sabah kalktıığımda gözümü bile açmamıştım inşallah doğru yere idrarımı damlatmışımdır. sonrada elimi yüzümü yıkayayım sonra bakarım demiştim unuttum. sanırım tek çizgiyi yedim yine. ama gec döllenme olduysa belli olmazmış öğleden sonra doktorum ameliyatta olacağı için şansıma kadın doğum servisine verdiler beni. ameliyat notlarını yazıcam. ozaman bi ebe var aramız cok iyidir onunla konuşcam belki alttan ultrasonla bakıp kalınlaşma var yok adet olucan yada gebesin gibi bi yorum yapabilirler demişti bi doktor. o ebeye sorcam yapabilrlerse yaptırcammmm yada olmadı cumayı beklicemmm
kız benim kırmızılar beni unutmuş heralde daha gelmedileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerraman tanrımm allahımmmm inşallah bebişimiz vardır bgnde olmazsam bi idrar testini tekrarlarımmm artık
şimdi yap kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebeğim stres yapmıstım bu ay belki ondn gecikmiştir diye düşünüyorum... yarın kan vermeyi düşünüyorum aslında :26:
ben dayanamadım bu gun yaptım sabah kalktıığımda gözümü bile açmamıştım inşallah doğru yere idrarımı damlatmışımdır. sonrada elimi yüzümü yıkayayım sonra bakarım demiştim unuttum. sanırım tek çizgiyi yedim yine. ama gec döllenme olduysa belli olmazmış öğleden sonra doktorum ameliyatta olacağı için şansıma kadın doğum servisine verdiler beni. ameliyat notlarını yazıcam. ozaman bi ebe var aramız cok iyidir onunla konuşcam belki alttan ultrasonla bakıp kalınlaşma var yok adet olucan yada gebesin gibi bi yorum yapabilirler demişti bi doktor. o ebeye sorcam yapabilrlerse yaptırcammmm yada olmadı cumayı beklicemmmdua et canım inşallah gebişizdir. bebişlerimiz bizimledir..
hoş geldin canım
teşekkür ederizhadi bakalım inşallah güzel haberler yoldadır
heyyyy yeni birileri gelmiş hoş gelmişler sefa getirmişler ifendim
H.buldum tatlım topic in çok hoşuma gitti inş hamiş sayılarımıza çok olur .. :)
H.buldum Canmm Benmde eşimin isimi Hakan*ım
elinde test varsa hemen yap ya hadiiiii çatlarım bak sorumlusu sen olursun
memnun oldum tanı9stığıma tatlımmm
hayır olsun kesinlikle yerleşme kanamasına benziyo dediklerin umarımda öyledir hadi bakalım bebiş mi var yoksa
Joker cim tebrik ederim seni hayırlı olsun darısı bizlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?