Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın anneler, ve anne adayları

benim kırmızılardan hala ses soluk yok kapattık kapıları 9 aya kadar açılmıcak

ayy şekerim inşallah hamişsindir heyecanlandım bak şimdi yaaa inşallah açılmaz kapıların

annecik bugün doktora yalvarıcak dua edin de göstersin doktor bebeğimi :18::18::18::18: tabi bebeğim de bacaklarının arasını
tatlım bence de senin oğlun olacak

İ NA NA MI YO RUUUMMMMM

HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok sevindim darısı başımıza
benim 9 temmuz:26: tatlım. senin kaçtı

şeker batımız aynıymış birlikte bekleyeceğiz artık destek olalım birbirmize olur mu?

çok iyi yapmışsın tatlım ya valla eline sağlık..iyi ki bizleri bir araya topladın..oturduğum yerde arkadaşım yok denecek kadar az ama burası beni yalnız hissettirmiyor artık..

olur şeker beraber destek olarak birbirimize bekleyeliiim

Ağzın bal yesin şekerim inşallah isteyen herkese versin Rabbim bnde çok memnun oldum canım snn sonucu bende çok merak etttim test yapsana
canım dün sabh yaptım bgn çıkmaz biraz beklemek istiyorum yolculuk yaptım belki ondan geccikiyodur aklıma her şey geliyor:26:

çok iyi yapmışsın tatlım ya valla eline sağlık..iyi ki bizleri bir araya topladın..oturduğum yerde arkadaşım yok denecek kadar az ama burası beni yalnız hissettirmiyor artık..

sağol bitanem.. aynen benimde öyle ama sizler varsınız o yüzden hiç yalnız değilim...
bu arada hoş geldin kuzucum

olur şeker beraber destek olarak birbirimize bekleyeliiim

ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olacakinşallah aynı gün müjde de veririz
dün gece baktım yumurta kıvamında sıvıyı görmedim ama çok ıslaktı.
ben de hemen kolları sıvayıp çalıştım

sağol bitanem.. aynen benimde öyle ama sizler varsınız o yüzden hiç yalnız değilim...
bu arada hoş geldin kuzucum
hoşbulduk şekerim dün konuşamadık psikolojini bozmuyorsun değil mi bebeğim??

oh oh iyi yapmışsın
bende bugün takvime göre yumuş zamanım. bugün çalışacam bakalım. ay yoruldum artık yaaa. ara vermek istiyooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…