ayy şekerim inşallah hamişsindir heyecanlandım bak şimdi yaaa inşallah açılmaz kapılarıngünaydın anneler, ve anne adayları
benim kırmızılardan hala ses soluk yok kapattık kapıları 9 aya kadar açılmıcak
tatlım bence de senin oğlun olacakannecik bugün doktora yalvarıcak dua edin de göstersin doktor bebeğimi :18::18::18::18: tabi bebeğim de bacaklarının arasını
İ NA NA MI YO RUUUMMMMM
HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
benim 9 temmuz:26: tatlım. senin kaçtı
sağol bitanem o senin kalbinin güzelliği..
bende araştırırken kadınlar kulübü durmadan karşıma çıkıyordu..
en sonunda en iyisi üye olayım dedim..
bikaç topiğe girdim herkes kendi havasında gruplaşma olmuş..
kısa kısa cevap veren oldu ama bendeki sinirlerde oynadı..
hemen açtım topiği...
adını da bu yüzden ^^birlikte koydum^^
kimse gruplaşmasın herkes birbirine yardımcı olsun.. diye düşünmüştüm ve çoook şükür güzel bi ortam oluşturduk...
inşallah sonuna kadar da gideriz
sen bilirsin ısrar etmeyeceğim
daha dün yaptım bgn çıkmaz bebeğim :26:
çok memnun olurum cannım bat 5 temmuz..
ayy şekerim inşallah hamişsindir heyecanlandım bak şimdi yaaa inşallah açılmaz kapıların
tatlım bence de senin oğlun olacak
canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok sevindim darısı başımıza
şeker batımız aynıymış birlikte bekleyeceğiz artık destek olalım birbirmize olur mu?
çok iyi yapmışsın tatlım ya valla eline sağlık..iyi ki bizleri bir araya topladın..oturduğum yerde arkadaşım yok denecek kadar az ama burası beni yalnız hissettirmiyor artık..
canım dün sabh yaptım bgn çıkmaz biraz beklemek istiyorum yolculuk yaptım belki ondan geccikiyodur aklıma her şey geliyor:26:Ağzın bal yesin şekerim inşallah isteyen herkese versin Rabbim bnde çok memnun oldum canım snn sonucu bende çok merak etttim test yapsana
çok iyi yapmışsın tatlım ya valla eline sağlık..iyi ki bizleri bir araya topladın..oturduğum yerde arkadaşım yok denecek kadar az ama burası beni yalnız hissettirmiyor artık..
veee MERAcığım tatlım inşallah sen de hamişsindir
olur şeker beraber destek olarak birbirimize bekleyeliiim
hoşbulduk şekerim dün konuşamadık psikolojini bozmuyorsun değil mi bebeğim??sağol bitanem.. aynen benimde öyle ama sizler varsınız o yüzden hiç yalnız değilim...
bu arada hoş geldin kuzucum
sen bilirsin ısrar etmeyeceğim
yaşınıda yazar mısın tatlım?
ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olacakinşallah aynı gün müjde de veririz
dün gece baktım yumurta kıvamında sıvıyı görmedim ama çok ıslaktı.
ben de hemen kolları sıvayıp çalıştım
hoşbulduk şekerim dün konuşamadık psikolojini bozmuyorsun değil mi bebeğim??
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yook bebeğim neden bozayım ki hemen regl bitsin de çalışmalara başlayayım diye sabırsızlanıyorumhoşbulduk şekerim dün konuşamadık psikolojini bozmuyorsun değil mi bebeğim??
bi an önce öğrenmek istiyorum bende ama şuan duygularım karma karısık
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sibotii beniii unuttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?