ben de evdeyken öyleydi evde oturdukça ev işi hiiiç bitmiyor..işe girdğimden beri haftada bir temizlik yüzü anca görüyor evim
boşver çok yorma kendini yaptıkça ister, ev işi çok arsız
bende aşırı yormuyorum kendimi ya..
dediğin gibi arsız oluyo.. sevdim ben bu lafı:13::13::13:
Gaziantep'te daha ne laflar var..İlk evlendiğimde turist gibiydim hiç bir şey anlamıyordum..Şimdi ben de kullanmaya başladım değişik değişik
Kv benimle hep dalga geçer burada herkes birkaç ay için de hamile kalıyo sen çok uzattın arsız gelin diyo bana..
sen aslen nerelisin ki tatlım??
sanki manavdan alıyoruz ya valla ben dedirtmem o lafı
ben Mersinliyim canım.
Yok kız benim kv kötü niyetle söylemiyo Antep'te söylenen lafı bana söyleyip dalga geçiyo..
Bu arada millet bi anda kayboldu..Yine ikimiz kaldık:44::44::44::44::44:
tedavisi yok diye biliyorum canım ama tabii ümidimiz allah o istese herşey olur
aptal kafam aptal aptal aptal!!!! eve bi vileda tutayım dedim hem yerdeki tozlar gitsin hem evin havası değişsin diye...sen neyine güveniyosun üç kuruşluk enerjin var ne diye uğraşıyosun demi!!!!offf popommmmm!!!!!!:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ewlilik yıldonumumuz ama ıcımız burukk babamız yanımızda yok:'(
canım niye yoruyosun kendini düştün mü ne oldu popona??
hiiii yok allah korusun canım kuyruğumdaki ağrı ayakta kalınca sağ popo kemiğime iniyo ve öyle bir acısı var ki anlatamam düşmanımın başına vermesin rabbim...komple bacak iptal resmen topallıyorum acıdan!!!
ya madem öyle çok mu önemli evin viledası.. yazık sana hemen uzan çabuk kıyamam canım ya
kızlaaaaaaaaar ben kaçaaaaar anca toparlanırım herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek üzereee
hey hamileler adet yerine kahverengi akıntınız oldu mu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?