Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de evdeyken öyleydi evde oturdukça ev işi hiiiç bitmiyor..işe girdğimden beri haftada bir temizlik yüzü anca görüyor evim
boşver çok yorma kendini yaptıkça ister, ev işi çok arsız

bende aşırı yormuyorum kendimi ya..
dediğin gibi arsız oluyo.. sevdim ben bu lafı:13::13::13:

bende aşırı yormuyorum kendimi ya..
dediğin gibi arsız oluyo.. sevdim ben bu lafı:13::13::13:

Gaziantep'te daha ne laflar var..İlk evlendiğimde turist gibiydim hiç bir şey anlamıyordum..Şimdi ben de kullanmaya başladım değişik değişik
Kv benimle hep dalga geçer burada herkes birkaç ay için de hamile kalıyo sen çok uzattın arsız gelin diyo bana..

sen aslen nerelisin ki tatlım??
sanki manavdan alıyoruz ya valla ben dedirtmem o lafı

sen aslen nerelisin ki tatlım??
sanki manavdan alıyoruz ya valla ben dedirtmem o lafı

ben Mersinliyim canım.
Yok kız benim kv kötü niyetle söylemiyo Antep'te söylenen lafı bana söyleyip dalga geçiyo..
Bu arada millet bi anda kayboldu..Yine ikimiz kaldık:44::44::44::44::44:

aptal kafam aptal aptal aptal!!!! eve bi vileda tutayım dedim hem yerdeki tozlar gitsin hem evin havası değişsin diye...sen neyine güveniyosun üç kuruşluk enerjin var ne diye uğraşıyosun demi!!!!offf popommmmm!!!!!!:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ben Mersinliyim canım.
Yok kız benim kv kötü niyetle söylemiyo Antep'te söylenen lafı bana söyleyip dalga geçiyo..
Bu arada millet bi anda kayboldu..Yine ikimiz kaldık:44::44::44::44::44:

mersine gittim kız ben
biliyorum da ben alınırdım ya
ama orda normal algılanıyomuş öğrenmiş oldum sayende
evet sustu herkes:26::26:

canım niye yoruyosun kendini düştün mü ne oldu popona??

canım niye yoruyosun kendini düştün mü ne oldu popona??

hiiii yok allah korusun canımkuyruğumdaki ağrı ayakta kalınca sağ popo kemiğime iniyo ve öyle bir acısı var ki anlatamam düşmanımın başına vermesin rabbim...komple bacak iptal resmen topallıyorum acıdan!!!

ya madem öyle çok mu önemli evin viledası.. yazık sana hemen uzan çabuk kıyamam canım ya

ewlilik yıldonumumuz ama ıcımız burukk babamız yanımızda yok:'(

sevilaycım ben de seninle aynı durumdayım bizim yıldönümü dündü eve çok geç geldi geldiği gibi arkadaşımızın cenazesi vardı ona katılmak için il dışına çıktı 2 gündür arkadaşı düşünmekten kendime gelemiyorum yıldönümü filan umrumuzda olmadı

ya madem öyle çok mu önemli evin viledası.. yazık sana hemen uzan çabuk kıyamam canım ya

off ne bileyim acımıyodu gözüm kesti yaparım ben bu işi dedim...uzandım zaten...gelince hazır çorba yapsın adamcım dünden yemek de var hiç uğraşamıcam...aaayyy makineyi çalıştırmıştım bitiriyo....onu bari sereyim akşam güneşi balkondan gitmeden...

kızlaaaaaaaaar ben kaçaaaaar anca toparlanırım herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…