merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim kabul edermisiniz
Etmez miyiz? Hoşgeldin canımmmmhemen tanışalım
Yaş, bat, deneme
Çok kızdım şimdi !!!
Hep söylüyorum dimi kafanız rahat olacak strese girmiceksiniz amann olursa olur sallaa dediiğiniz an gelecek o böle yapmayınn yaww
Heleki şu ovulasyon testine sinir oluyorum o sizi strese sokuyor bence bi ay da onu kullanmadan deneyin düşünmeden hamile olmayı beklemeden ....
Çok fena kızdım size şimdi
hiç beni dinlemiyosunuz hıhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin aramızaaaaa.
teşekkürler canım yaşım 22 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadım 4 yıldır hep deniyoruz ama olmadı haziran 10 da tüp bebek yaptık düşükle sonuçlandı
teşekkürler canım yaşım 22 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadım 4 yıldır hep deniyoruz ama olmadı haziran 10 da tüp bebek yaptık düşükle sonuçlandı
valla bende anlamadımkoyu olunca 24-48 saat içinde yumurtlucan demekmiş inşallah gerek kalmaz canım hamişsindir... Benimde 8 tane testim kalmış geriye bu ayda olmadıysa 8. günden itbaren yapıcam bu sefer bol bol kullanmıcam
Peki olmamasının bir sebebi var mı çok özel değilse? Umudunu kaybetme canım daha yaşın küçük olur inşallah
ay inşallah yaa dünkü çalışmadan umutluyum
inşallah o testlere de hiç gerek kalmaz canım bebişin gelmiştir göbişine inşallah
bi de bişey daha sorcam benim kuaförüm bana dedi ki çalışmadan sonra sola yatarsan kız olur sağa yatarsan erkek olur..ya da tam tersi..onun da 2 kızı var ben hep sola yattım dedi..ya da tam tersi
böyle bişey olabilir mi ya çok saçma geldi bana:44::44::44::44:
ewt canım polikistik over var bende
inşallah bebişine kavuşursun canım sendeeee
Anladım şekerim geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sen de hamiş kalırsın vazgeçmek yokk
hoşgeldin canım aramıza..
peki ilk tüp bebek denemesi miydi?
Deliiii
canım hoşgeldinnnn inşallah sana uğurlu gelirizzzz güzel haberi bize verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?