kızzzzzzzzzzzzzzzz ondan banada verdi doktor nasıl kullanılıo o 2 hafta oldu ben daha başlayamadım vajinal yoldan alınıyo demiş eczaneciben öle yapamam :44:
hmm bende kullandım hayırlısı olsun canım
hamile kaldıktan sonra mı kullandın sen
canım ben daha önce ağızdan aldım 6 ay boyunca tam bi kabustu ama hamile kalmama sebep oldu çoık şükür vajinal meseleye gelince canım alacaksın ve hafif iterek yerleştireceksin
hayır önce kullandım baya oluyo zaten tüp bebekle hamile kaldım daha doğrusu hamile olduğumu bile öğrenemeden üşük yaptım kabus gibiydi
küçük yuvarlak top gibimi seninkide benimki öle :44:
önceki öyleydi 100 mg dı şimdi 200 mglık daha büyük kullanıyorum ben de korkumdan sadece1 defa kullanabildim doktorum sadece akıntı yapar onun dışında rahatsız etmez dedi bugün tekrar başlasam iyi olur artık
o zman benimkide agızdan alınıyo demi bende içeyim ozman korkmustum içememştim
hayıııırrr doktorun nasıl kullanman gerektiğini söylemedi mi
vajinal vereyim dedi ben onu yapamam dedim verdigi ilacı osmanın halasının kızı eczacı o baktı vajinal dedi koktum içemedim en son gittigimde doktora sordum agızdanda alablirsin dedi iki türlü oluomuş yinede güvenememiştim öleyse bende içeyim :44:
ağızdan aldığın zaman çok fazla uyku yapıyor ama öyle böyle değil ben ilk içtiğimde anlayamadım ne olduğunu acile gittim çok kötü olmuştum bildiğin baygındım yani vajinal o kadar rahatsız etmiyor
aman ozman hiç kullanmyayayım yaww Allaha emanet bişi olmaz herallde hem eskisi kadar cok agrım olmuyor zaten
Sağğ kasığıma sancı batmaya başladddııııı:18::18::18::18::18:
kızlar ben de çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?