• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gordum masaalh buyumus bebıs :16:
ayy sorma tosun olucak mübarek daha şimdiden kocaman bir göbüş yaptı....
amowwwwww pekte güzelmişssin bebeğim maşşallah allah nazarlardan korusun kocaman olmus laaaaaan :52::52::52: oyyyy çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa:31::16:
sağol canım ya sorma çok büyüdü :1::1::1: 6.5 cmdi şimdirahat 7cm olmuştur oğluşum:23:

ayy sorma tosun olucak mübarek daha şimdiden kocaman bir göbüş yaptı....

sağol canım ya sorma çok büyüdü :1::1::1: 6.5 cmdi şimdirahat 7cm olmuştur oğluşum:23:

daha kaç 7 cmler olcak Allahın izniyle çok yakışmıs sana gebelik maşşallaahh bebeğimmmmm:nazar::nazar::emir_bebek:

Çin takvimi ne Dio :)
o karışık canım satıma göre 21 yaşındaydım ama döllenme tarihinde 22 yaşındaydım..ama genel olarak yaşı yıl üzerinden(22),gebelik başlangıcını sat üzerinden(25mart) hesaplarsak erkek gösteriyo...

daha kaç 7 cmler olcak Allahın izniyle çok yakışmıs sana gebelik maşşallaahh bebeğimmmmm:nazar::nazar::emir_bebek:

çok sağol canım...erkek bebek anneyi güzelleştirir diyolar...doğru mu ki acep...:46::46:

Son düzenleme:
o karışık canım satıma göre 21 yaşındaydım ama döllenme tarihinde 22 yaşındaydım..ama genel olarak yaşı yıl üzerinden(22),gebelik başlangıcını sat üzerinden(25mart) hesaplarsak erkek gösteriyo...

çok sağol canım...erkek bebek anneyi güzelleştirir diyolar...doğru mu ki acep...:46::46:

Allah sağlıklı sıhhatle bebişler versin cinsiyet ikinci planda şuan benm için :)))

canım zaten çok güzelsin :nazar: gebelik her kadına yakısıyor ... ama çok temiz kalpli birine benziyosunn:34:

:17::17:ayy şimdi şımarcam amaaa......inşallah tez zamanda sizin de böyle koca göbüşlü fotolarınızı görürüz:21::21::21::21::49:

hehhe şımar kız b :1::1: ak bende şımarıyım dur :35::35:

ay keske anacım inşallah hamileyimdir de şu bunalımdan çıkarım :31:

Back
X