hehhe şımar kız bak bende şımarıyım dur
![]()
ay keske anacım inşallah hamileyimdir de şu bunalımdan çıkarım![]()
anam ne de güzel şımarırmış

sabah ilk idrarınla test yapsaydın keşke bugün akşamüstü yapacağına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehhe şımar kız bak bende şımarıyım dur
![]()
ay keske anacım inşallah hamileyimdir de şu bunalımdan çıkarım![]()
anam ne de güzel şımarırmış
sabah ilk idrarınla test yapsaydın keşke bugün akşamüstü yapacağına![]()
neyse canolar ben çıkıyorum optum gorusuruz kendınıze ıyı bakın ıyı aksamlar![]()
napıosunuz fıstıklar
sol kasıgım çok batıyoo sizceee nedennnn :26:
canım için rahat olsun olabilir bu hamile olan çoğu arkadaşımız ilk zamanlarında bu batmalardan bahsetmişti ferah tut içini bebiş iyi allahın izniyle![]()
merca mujdelı haberlerle geldım canımmm:)))
merca mujdelı haberlerle geldım canımmm:)))
Hahaha ne sansliyim bir ben geldim yazdim 1700 . Sayfaya merhaba deddiimm![]()
uyumusum yabebısım ıyıdır heralde yok gıbı aynı ne bulantı war ne agrı war dr gıtmedıkk daha keseyle bırlılte kalp atısınıda duyarız ins. yine grip oldum tam gecıremedgm ıcın ıhlamur ballı sut fln yapıorum olee
senden newar ne yok kuzum bat geldımı??
uyumusum yabebısım ıyıdır heralde yok gıbı aynı ne bulantı war ne agrı war dr gıtmedıkk daha keseyle bırlılte kalp atısınıda duyarız ins. yine grip oldum tam gecıremedgm ıcın ıhlamur ballı sut fln yapıorum olee
senden newar ne yok kuzum bat geldımı??
olsun çok yakında varlıgından haberdar olcaksın hissediceksinbenim bat geldi geçeli 3 gün oldu daha tık yok kırmızılar gelmedi daha dün idrrar testi tek çizgi gösterdi bekliyorum
inşallah benimde bebeğim vaardıR
![]()
kızlar batıma 2 gün var göğüsler dolgun ve acıyor kasıklarımda acıma hassaslık gibi şeyler var bunlar klomenden de olabilir bilmiyorum bu ay ilk defa kullandım ama bu akşam bende uzayan akıntı geldi beyaz yumurtlama zamanındaki gbi sarı değil
hamile arkadaşlar böyle bir durum yaşadınızmı