• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim sağ kasığım nedennnn batıyooooooo bacagım needen çekliooo :14:

off noluyoree bana yawsss :44:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1: benim beebgim biraz şımarıkmı olacak ne :1::1::1::1::1::1::1::1:
neden böyle oluyo acaba...hamile misin yoksa :53::52::52::52::52:
dünür çok şımarık olmasın benim gelinim bak ben sana sakin bi damat yetiştiriyorum:51:

Amanın daha 6 haftam var benmmmm olsun beklerim ben bebişimi rahat ettirir o beni sever annesini minnoşum yaaaa:))))

sıkıyosa bana aksibi hareket yap dercesine insanın canını yakıyo şapşikler...sonra bi kalp atışını duyuyosun bütün acıların diniyo:31::31::31:

Sen ne zaman duymuştun kalp atışlarını? Ben cuma günü gidilme acaba duyarmıyım kiiiiii

hevesini kırmak gibi olmasın ama ben 8.haftamın içindeydim çok zor duydum belli belirsizdir...vajinal ultrasonda duyulur ama karından biraz zor...vajinal ultrasonu da pek önermiyolar düşüğe yol açar diye...

hevesini kırmak gibi olmasın ama ben 8.haftamın içindeydim çok zor duydum belli belirsizdir...vajinal ultrasonda duyulur ama karından biraz zor...vajinal ultrasonu da pek önermiyolar düşüğe yol açar diye...

katılıyorum bende kalp atışını duymak iiçin 9. haftanın içinde gidicem garanti olsun elim boş dönmeyeyim diye :1:

canım hayırlısıyla çift çizgiyide göreceksin bence :16::16::16::16: müjdeli haberlerini bekliyoruuuzzz

aaayyy canıımmm valla aklım akşam hep sendeydi inşallah iyilerdir diye dua ettim hep :16::16::16: çok sevindim öyle davranmasına... sende kırgın olduğunu belli et ama fazla da üzerine gitme :34::34::34: birdaha da böyle şeyler istemediğini belirt al karşına güzelce konuş sakin sakin :29::29::29: Kayınvalidenler geldi mi? haberi verdiniz mi?

günaydınn şekericiimmm senin kırmızılar 9 ay 10 gün sonra gelecek :9::9::9::9: hiiiçç beklemeeee

Günaydıııın canımmm beniimmm :16::16::16::16:

Günayydınn akrilimmmm :16::16::16:

Ve bütün topiğimize günaydınnnn :16::16::16::16: Bol bebişli günler diliyoruuummm :49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım benim çok sağol. Allah razı olsun. Kayınpederin işi çıkmış dün akşam gelmedileri. iyi oldu uzun uzun konuştuk.
şimdi oda cumartesiyi iple çekiyor.Bugün 5+5 haftalık hamileyim. cumartesi günü tam 6 hafta bitiyor olacak... AY inşallah kalp atışını duyarız acaip beklentiye girdik. :(

Back
X