Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok sağol. Allah razı olsun. Kayınpederin işi çıkmış dün akşam gelmedileri. iyi oldu uzun uzun konuştuk.
şimdi oda cumartesiyi iple çekiyor.Bugün 5+5 haftalık hamileyim. cumartesi günü tam 6 hafta bitiyor olacak... AY inşallah kalp atışını duyarız acaip beklentiye girdik.![]()
Ohhh sonunda bitti bu ne yaww oku oku gözlerim yoruldu haa
Gunaydın meleklerin güzeller güzeli anneleri ve anne adayları
Nasılsınız demicem okudum iyisiniz çk şükür
Yeni hamiş varmış inş sağlıklı sıhatli alırlar kucaklarına tb ediyorum
Batı geçen güzelleride heycanla bekliyorum
Bu arada bizde iyiyiz sağ kasıgımda batmalar oluo neden oldugunu hala anlamadım ama idare ediyoruz
ne cok yazdım laaabide çok ciddi olmuşş cıx cıx cıx hiç benlik değil
![]()
canııııım
canım canım canım canım canım canım canım![]()
Canım benim çok sağol. Allah razı olsun. Kayınpederin işi çıkmış dün akşam gelmedileri. iyi oldu uzun uzun konuştuk.
şimdi oda cumartesiyi iple çekiyor.Bugün 5+5 haftalık hamileyim. cumartesi günü tam 6 hafta bitiyor olacak... AY inşallah kalp atışını duyarız acaip beklentiye girdik.![]()
maşallah diyelim canım nazar değmesinAllah mutluluğunuzu daim etsin. hamileliğin bayaaa varmış yaaa
![]()
yimeemi yidim geldim.
bızım yemek pek güzel değildi bu gün. onun için ben pek yemedim. çorba ictim bırazda karpuz o kadar.afiyet olsuuun canım. bende yedim hemde çoook yedim göbişim şiştiiii![]()
ben geldim uşaklaaaaaaaaaaaaRnapıyosunuzzzzz
![]()
sana özelden msj attım meraa.. sanırımm benım kırmızılar geldikasıklarım ağrıyo wcye gittm çok azcık gelmiş ama camaşırım bilen batmamışşş
![]()
bakalım.. bilemiyorum. inşallah öyle bseydir....olamaz ya dur bakalım karamelimmmm 2 gün kanaman az ve açık renkte gelşirse üzerine görmüş olabilirsin dur telas etmeee:26: hem msjını aldım canm
bakalım.. bilemiyorum. inşallah öyle bseydir....![]()
ayy uyku bastırdı...bu ne durgunluk sıcaktan mıdır nedir....
ayy uyku bastırdı...bu ne durgunluk sıcaktan mıdır nedir....
tamam bakalmmm canımm. kendine iyi bak teşekkr ederimki. destekk içinnn.. ben işe dönüyorum. malum bekleyen hastalar varrrr.. brazdan poliklinik başlarrr.. görüşürüz yine.bekleyelim biraz kuzucum:44: gelişmeleri bana haber et değerlendirelim![]()
ama bişey diyeyim mi..harbiden ikinci trimester pek bi rahatmış![]()
hava çok sıcak ve son 3-5 gündür herkes aynı modda. bende hic istemiyorum çalışmak bi kavak ağacının altında serin bi yerde uyuyup kalsam keşkeayy uyku bastırdı...bu ne durgunluk sıcaktan mıdır nedir....