• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim çok sağol. Allah razı olsun. Kayınpederin işi çıkmış dün akşam gelmedileri. iyi oldu uzun uzun konuştuk.
şimdi oda cumartesiyi iple çekiyor.Bugün 5+5 haftalık hamileyim. cumartesi günü tam 6 hafta bitiyor olacak... AY inşallah kalp atışını duyarız acaip beklentiye girdik. :(

canım halletmenize çok sevindim yalnız takvime göre7+2 iken benim bebeğim küçükmüş ve 6+3müş duyamadık desen yeridir belli belirsizdi...hiç bişey anlaşılmadı

Ohhh sonunda bitti bu ne yaww oku oku gözlerim yoruldu haa :1::1::1:

Gunaydın meleklerin güzeller güzeli anneleri ve anne adayları

Nasılsınız demicem okudum iyisiniz çk şükür

Yeni hamiş varmış inş sağlıklı sıhatli alırlar kucaklarına tb ediyorum

Batı geçen güzelleride heycanla bekliyorum

Bu arada bizde iyiyiz sağ kasıgımda batmalar oluo neden oldugunu hala anlamadım ama idare ediyoruz

ne cok yazdım laaa :52::52::52::52::52::52::52::52: bide çok ciddi olmuşş cıx cıx cıx hiç benlik değil :1::1::1::1::1::1::1::1:

Canım aynen bende de sağ tarafta ara ara batma gibi bişiler oluyor .. kasılma diyemem ağrı diyemem acaip bişi. doktora sordum. panik yapma vücudun şuan büyük bir değişim içinde hormanlar alt üst o yüzden olur dedi

Canım benim çok sağol. Allah razı olsun. Kayınpederin işi çıkmış dün akşam gelmedileri. iyi oldu uzun uzun konuştuk.
şimdi oda cumartesiyi iple çekiyor.Bugün 5+5 haftalık hamileyim. cumartesi günü tam 6 hafta bitiyor olacak... AY inşallah kalp atışını duyarız acaip beklentiye girdik. :(

maşallah diyelim canım nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin. hamileliğin bayaaa varmış yaaa :16::16::16:

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım Allah bir ömür sağlık huzur mutluluk versin :16::16:

sana özelden msj attım meraa.. sanırımm benım kırmızılar geldi :14::14: kasıklarım ağrıyo wcye gittm çok azcık gelmiş ama camaşırım bilen batmamışşş :14::14:

olamaz ya dur bakalım karamelimmmm 2 gün kanaman az ve açık renkte gelşirse üzerine görmüş olabilirsin dur telas etmeee:26: hem msjını aldım canm

Back
X