iyi de o zaman neden benimki ultrasonda görünce heyecan yaptı ki o kadar zaten 2-3günde bir görüyo.kıskandım bak şimdi![]()
ay öldüm gülmekten yeter kızzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de o zaman neden benimki ultrasonda görünce heyecan yaptı ki o kadar zaten 2-3günde bir görüyo.kıskandım bak şimdi![]()
ayy ben bursada duramıyorum sıcaktan orası kim bilir nasıldırrrr:26: bi de hamileliğin verdiği sıkıntı da ayrı bişey....
aynen yaa valla acayip sıcak.eşim akşam gelince denize gidelim falan diyo ona bile yanaşmıyorum valla hiç dışarı çıkasım yok
bebeğimmm çok yoğunum....acil servis dün akşam çok çalışmışşşş
ösledim sizleri..
dün yumurtlama günümdü çalışmada yapamadık...moralim bozukkk![]()
rahatlattın canım yaa allah razı olsun ne bilim acayip sıkıntı yaptım adetim hep düzensiz bi defasında 16 gün gecikmişti adetim geçen ayda 12 gün sürdü adet
kiste bağlıyorum ondan da olmaz bebek diyorum
bende çok kullandım adet söktürücü
ay öldüm gülmekten yeter kızzzzzzz![]()
heyecanla bekliyoruz yeni bombaları
sorma ya adet geçikince böyle oluyomus demekki dur daha neler ççıkcak benden kim bilir![]()
aynen yaa valla acayip sıcak.eşim akşam gelince denize gidelim falan diyo ona bile yanaşmıyorum valla hiç dışarı çıkasım yok
Yookkk canımmm bence hamişlik belirtisiiiiiiBatını bekle testlerini yap zaten + çıkacak ve doktor bu yüzden dicek
![]()
hoşgeldiiiiiiiiiin bebişiiim
bizim batlar beraber amaaaa. ben erken mi adet olacam yoksa yaaa ben niye böyle oldum sende bişey yoook :26::26:
isyanda durumlar nasıl acaabaa![]()
bence biz seni 9 temmuz diye hesaplayaaaak
temmuz çetesiiiiiiiii uyumaaaaaaaaa nerdesinizzzz bi caydin bi ben varım. nerde bizim elemanlar![]()
demekki tam net görmemiş ondan bütün heycanlar
![]()
kafamda deli sorular....
kolayca çözemiyorum... modundayım bebeğim sen nasılsın pardon siz nasılsınız![]()
eşim çok istiyor isyan 1 yılı geçtik diyor artık bir bebeğimiz olmalı diyorsenin bebek denediğinden haberim yoktu şekerim...
6-7 ay denemek lazımmış olmazsa doktora görünmek gerekirmiş şekeim..
bizde 2. ayımız oldu...dün yumurtlama günümdü ama çalışma yapamadık ne yazıkkş![]()
şimdi ne yapmam lazım canım bi önerin var mıcanım benimle benziyor bak kistin aynı şeyler söylenmiş söktürücü ve doğum kontrol hapı doktor da zaten o yüzden vermiştir doğum kontrol hapını .1 kutu sadece ya 1 ayda eridi içseydin şimdiye erimişti kistin.keşke dah önce tanışmış olsaydık sana tavsiye ederdim sadece 1 ayda eridğini de anlatırdım
biz de seni özledik bebiş... ya üzülme belkim önceki günlerdeki işe yaramıştır..illa tek günde olacaksın diye bir şey yok kii hemen bugün çalışırsın bi de![]()
bizim memlekette bi komşu vardı yaz hamileliği geçirdi...balkona çeşme yaptırttı kocasına...otururdu balkonda yere üstünde ne varsa hiç farketmez...açardı çeşmeyi ohhh serinlerdi altında başka türlü kendime gelemiyom derdi saatlerce öyle dururdu
iyiyiz çok uykumuz sadeceene sorularmış çözeriz belki anlat bakimm
![]()
alemsin sen beya.. bak ben diyorum hamilesinnnn...kıs vakit de geçmio sıkıldımayy geçen nette ne gördüm.... idrrına çamasır suyu döktyomussun eğer köpürürse hamileymişssn köpürmezse değilmişssn öle yasıo kalktım yatım döktüm çamasır suyunu kabardı anasını satıyım .. ben kısın denemştim kabrmadıydı
![]()
eşime az önce mesaj attım...saat 3 te koyu bir kahve iç...iş çıkışı çalışma var yazdım..oda bunu göndermiş bana![]()
wuuuhuuuu köpürdü demekkk...ben de cinsiyetle ilgili bişey duymuştum arpa ve buğday ekip ilk su niyetine çişini mi döküyomuşun ne önce önce arpa olursa kızın mı oğlun mu oluymuş...bilmiyorum karmaşık bişey....kıs vakit de geçmio sıkıldımayy geçen nette ne gördüm.... idrrına çamasır suyu döktyomussun eğer köpürürse hamileymişssn köpürmezse değilmişssn öle yasıo kalktım yatım döktüm çamasır suyunu kabardı anasını satıyım .. ben kısın denemştim kabrmadıydı
![]()
oda iyiymiş valla bende yaptırsam ne?:)))
alemsin sen beya.. bak ben diyorum hamilesinnnn...ama bu çamaşır suyu işi beni çok güldürdü haaa
![]()