• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ben bursada duramıyorum sıcaktan orası kim bilir nasıldırrrr:26: bi de hamileliğin verdiği sıkıntı da ayrı bişey....

aynen yaa valla acayip sıcak.eşim akşam gelince denize gidelim falan diyo ona bile yanaşmıyorum valla hiç dışarı çıkasım yok

bebeğimmm çok yoğunum....acil servis dün akşam çok çalışmışşşş :31::31::31:
ösledim sizleri..
dün yumurtlama günümdü çalışmada yapamadık...moralim bozukkk :19::19:

biz de seni özledik bebiş... ya üzülme belkim önceki günlerdeki işe yaramıştır..illa tek günde olacaksın diye bir şey yok kii hemen bugün çalışırsın bi de:34::34::34::34::34::34::34:

rahatlattın canım yaa allah razı olsun ne bilim acayip sıkıntı yaptım adetim hep düzensiz bi defasında 16 gün gecikmişti adetim geçen ayda 12 gün sürdü adet
kiste bağlıyorum ondan da olmaz bebek diyorum

bende çok kullandım adet söktürücü

canım benimle benziyor bak kistin aynı şeyler söylenmiş söktürücü ve doğum kontrol hapı doktor da zaten o yüzden vermiştir doğum kontrol hapını .1 kutu sadece ya 1 ayda eridi içseydin şimdiye erimişti kistin.keşke dah önce tanışmış olsaydık sana tavsiye ederdim sadece 1 ayda eridğini de anlatırdım

sorma ya adet geçikince böyle oluyomus demekki dur daha neler ççıkcak benden kim bilir:27::27::27::27:
heyecanla bekliyoruz yeni bombaları

aynen yaa valla acayip sıcak.eşim akşam gelince denize gidelim falan diyo ona bile yanaşmıyorum valla hiç dışarı çıkasım yok

bizim memlekette bi komşu vardı yaz hamileliği geçirdi...balkona çeşme yaptırttı kocasına...otururdu balkonda yere üstünde ne varsa hiç farketmez...açardı çeşmeyi ohhh serinlerdi altında başka türlü kendime gelemiyom derdi saatlerce öyle dururdu

hoşgeldiiiiiiiiiin bebişiiim :16::16:
bizim batlar beraber amaaaa. ben erken mi adet olacam yoksa yaaa ben niye böyle oldum sende bişey yoook :26::26:
isyanda durumlar nasıl acaabaa:25::25::25:

dün akşam çalılşma olmadı...moralim alt üstttt:19::19:

bence biz seni 9 temmuz diye hesaplayaaaak :9::9::9:

temmuz çetesiiiiiiiii uyumaaaaaaaaa nerdesinizzzz bi caydin bi ben varım. nerde bizim elemanlar:51::51:

geldimmm çekilinnn:10::10:

senin bebek denediğinden haberim yoktu şekerim...
6-7 ay denemek lazımmış olmazsa doktora görünmek gerekirmiş şekeim..
bizde 2. ayımız oldu...dün yumurtlama günümdü ama çalışma yapamadık ne yazıkkş:31::31::31:
eşim çok istiyor isyan 1 yılı geçtik diyor artık bir bebeğimiz olmalı diyor

canım benimle benziyor bak kistin aynı şeyler söylenmiş söktürücü ve doğum kontrol hapı doktor da zaten o yüzden vermiştir doğum kontrol hapını .1 kutu sadece ya 1 ayda eridi içseydin şimdiye erimişti kistin.keşke dah önce tanışmış olsaydık sana tavsiye ederdim sadece 1 ayda eridğini de anlatırdım
şimdi ne yapmam lazım canım bi önerin var mı

biz de seni özledik bebiş... ya üzülme belkim önceki günlerdeki işe yaramıştır..illa tek günde olacaksın diye bir şey yok kii hemen bugün çalışırsın bi de:34::34::34::34::34::34::34:

eşime az önce mesaj attım...saat 3 te koyu bir kahve iç...iş çıkışı çalışma var yazdım..oda bunu göndermiş bana :54::54:

kıs vakit de geçmio sıkıldım:31::31::31: ayy geçen nette ne gördüm.... idrrına çamasır suyu döktyomussun eğer köpürürse hamileymişssn köpürmezse değilmişssn öle yasıo kalktım yatım döktüm çamasır suyunu kabardı anasını satıyım .. ben kısın denemştim kabrmadıydı:52::52:

bizim memlekette bi komşu vardı yaz hamileliği geçirdi...balkona çeşme yaptırttı kocasına...otururdu balkonda yere üstünde ne varsa hiç farketmez...açardı çeşmeyi ohhh serinlerdi altında başka türlü kendime gelemiyom derdi saatlerce öyle dururdu

oda iyiymiş valla bende yaptırsam ne?:)))

kıs vakit de geçmio sıkıldım:31::31::31: ayy geçen nette ne gördüm.... idrrına çamasır suyu döktyomussun eğer köpürürse hamileymişssn köpürmezse değilmişssn öle yasıo kalktım yatım döktüm çamasır suyunu kabardı anasını satıyım .. ben kısın denemştim kabrmadıydı:52::52:
alemsin sen beya.. bak ben diyorum hamilesinnnn... :9::9: ama bu çamaşır suyu işi beni çok güldürdü haaa :9::9::9:

wuuuhuuuu köpürdü demekkk...ben de cinsiyetle ilgili bişey duymuştum arpa ve buğday ekip ilk su niyetine çişini mi döküyomuşun ne önce önce arpa olursa kızın mı oğlun mu oluymuş...bilmiyorum karmaşık bişey....
oda iyiymiş valla bende yaptırsam ne?:)))

yaptır valla manisada böyleydi durum güney iyice yanar....

Back
X