• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu bende denemek istiyorummm :))) ne zaman yapınca sonuç gösteriyooo :) yumurtlama gününden itibaren düşünürsek:)))

kabın içindeki idrara 2-3 damla dök hemen köpürüyo zaten... bata yakın uzak fark etmez köpürene kdar dene bakalım :9:

boşuna veriyonuz test parası bakın aradığınız çözüm banyonuzda!!!!:35::35::35::35::35:

aynen öyle ben bi daha test almıcam çamaşır suyunu basıcam çişime :52::52::52::52:

bi kaba yapıosun canım... kışın 1 kere daha denemiştim kabarmamıştı dibe çökmüştü.. dün gece yaptım foş foş köpürdü :1::1::1: yarın bakalım sevnçten mi sinrden m,i köpürcem belli olcak :1:
sevinçten köpür bebekim inşallahhhh...

yaparım bilirsin...az bekle vardı çişim zaten:23::23::23:

kız valla ben de bunu dicektim dene haydiii:52::52::52::52:

ben de deneyeyim mi :D benimki de köpürürse kesin hamilesin ama marka önemli mi ki acaba çamaşır suyunda:44::44: bozuk çıkabilir bizim çamaşır suyu bimden aldıydı annem geçen gün:27::27::27::27:

yap yap yap yap yap hamişleeeeeeeeer hadi yapın bakalım teoriyi ne kadar doğru. bizde yaparız size göreee:52::52::52::52:

yaparım bilirsin...az bekle vardı çişim zaten:23::23::23:
cansın sen yaaa
:16:
merak ettiim yapınn çıkarsa bende yapıcamm:))))))
yap kız boşver söylenti zaten bunlar:3:

kız durun aklımıza sokmayın böyle şeyler.......gidip yaparım valla bende:9::9::9::9::9:
sende yap bebeğin neden illaki bilimsel açıklaması olmasına gerk yok bence....... hurafe işte :9::29:

bende yapıcamda neye yapıcam hahahahaha:))))
yap bekliyoruz sonuçları tatlım

Son düzenleme:
kızlar kola şişelerini yıkayıp kaldırırdım ben onlardan birini kestim yarısına çamaşır suyundan accık döktüm yarısına accık çiş yaptım karıştırdım...köpürdü:52::52::52::52::52:

Mera22 tatlım çamaşır suyu patlaması yaşattın topicte helal sana :9: çok hoşuma gitti :9:kız ben de yapayım dicem ama daha adetime 2 hafta var bende çıkmaz bişey

Mera22 tatlım çamaşır suyu patlaması yaşattın topicte helal sana :9: çok hoşuma gitti :9:kız ben de yapayım dicem ama daha adetime 2 hafta var bende çıkmaz bişey

yumurtlama günüm 4 gün önceydiii şimdi yaptım köpürdüü allah allahh yanlışlık mı var yoksa hemen döllendi de köpürdü mü

kızlar kola şişelerini yıkayıp kaldırırdım ben onlardan birini kestim yarısına çamaşır suyundan accık döktüm yarısına accık çiş yaptım karıştırdım...köpürdü:52::52::52::52::52:

annemmmmmmm kızlarrrr akril, caydinnnn, redhotchilipepper bizlerde yapakmııı yaaa temmuzdaaaa :46::46::46:

kızlarr hamiş olmayan ihtimalı olmayan biri de yapsın şu camaşır suyu testını bakalım kabarcakmı yinee.. cünkü çamaşırsuyu asitli cişimizde asitli. idrarın asidine göre kabarır bence.. birde hamiş olmayan ihtimali de olmayan biri yapsın bakalm kabarıcakmı.. bende hastalığım geçsin bi denicem bakalımmm :52::52::52: bu arada meraamm benim çamaşırsuyumda bimden alınma :1::1:

Back
X