ahahahahah ayır bardaklara tekrer teker dene.. birine karbonat birine çamaşır suyu birine bilmem ne suyuhahahahah bizbunların hepsini denersekkk var yaaa:)))))) karbonatı denicem tuvaletim geldiğindeee daha önceden söyleseydin bardaklara ayırırdım azar azar hahahahahahahha
ya benimki de hemen köpürdü :44: bence idrar da asitli e çamaşır suyu da ondna köpürüyor bu :44: ama köpürmeyen var mı onu da merak ettim doğrusu
evet arkadaşlar...
açıklama yapma gereği duydum...
farkında mısınız değil misiniz bilmiyorum ama...
an itibariyle hepimiz bilfiil delirmiş bulunmaktayız...
kamuoyuna saygılarımla beyan ederim
bilemiyorum ki caydinim.. herhalde batın geçince oluyordur bilemiyorummm :44:6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
bak işte bu madde iş yerinde uygulanabilirNe kadar süre öncesinde belli oluyomuş
konuyu açan kişi olarak öncelik ben benruhen bedenen ve fizken delirmiş ve çökmüş durumundayım yarında cifi denerim sonra bulaşık makinasında kullanılan parlatıcıyı abowww
konuyu açan kişi olarak öncelik ben benruhen bedenen ve fizken delirmiş ve çökmüş durumundayım yarında cifi denerim sonra bulaşık makinasında kullanılan parlatıcıyı abowww
hee yapak kıssss haydi kap çamaşır suyunuannemmmmmmm kızlarrrr akril, caydinnnn, redhotchilipepper bizlerde yapakmııı yaaa temmuzdaaaa
kızlaaaaaaaaarrr bakın ben ne buldummmmm şu çamaşır suyunu araştırırken şöyle bi bilgi geçti elimee
evde bedava yapılabilecek hamilelik testleri
1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
7.süt le karpuzu karıştırıp içiyosun kusarsan hamile kusmazsan değilsin.
anaaammmm birde karbonatı denesenizeee...
bana da yaptırcanız şimdi haaa iş yerinde de olmaz ki
köpürmeyen var mı kızlar
ben işyerindeyim. burda benden başka bayan da yok çamaşırsuyunu kimden istiyim. adam dicek niye istiyon ne diyim gelelik testi yapcamdaaaaannemmmmmmm kızlarrrr akril, caydinnnn, redhotchilipepper bizlerde yapakmııı yaaa temmuzdaaaa
kızlaaaaaaaaarrr bakın ben ne buldummmmm şu çamaşır suyunu araştırırken şöyle bi bilgi geçti elimee
evde bedava yapılabilecek hamilelik testleri
1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
7.süt le karpuzu karıştırıp içiyosun kusarsan hamile kusmazsan değilsin.
anaaammmm birde karbonatı denesenizeee...
:13: olsun tabi bebimm. artık bebişinin göbek adının da karamel koyarsınnnolabilir karamaelimmmmmmmmmmm:13: olsun da artıkk yani dimi
yada çişi çişe kırdırsabahki çişine akşamki çişini ekle bi kaşık şeker koy kaynat accık da limon sık şerbet kıvamına gelince de çöpe dök karıncalar gelirse hamilesin gelmezse değilsin
sabah gidipp test yaptırsaydın bunların hiç biri olmucaktıakııllı uslu muhabbet ediyo olacaktık
inat etti yarında yarıınn
ben işyerindeyim. burda benden başka bayan da yok çamaşırsuyunu kimden istiyim. adam dicek niye istiyon ne diyim gelelik testi yapcamdaaaa
ben geçen bi kaba işedim tortular dibe çöktü heeee
sen artık kan vericeksin bikerem tamam mı
aşk olsun zararım mı wardı ki eğleniyoduk caydin cimii gidiyim o zman
eşimsiz gidemem zaten biz şehirin çok dışındayız ki
ben işyerindeyim. burda benden başka bayan da yok çamaşırsuyunu kimden istiyim. adam dicek niye istiyon ne diyim gelelik testi yapcamdaaaa
ben geçen bi kaba işedim tortular dibe çöktü heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?