Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahah bizbunların hepsini denersekkk var yaaa:)))))) karbonatı denicem tuvaletim geldiğindeee daha önceden söyleseydin bardaklara ayırırdım azar azar hahahahahahahha
ahahahahah ayır bardaklara tekrer teker dene.. birine karbonat birine çamaşır suyu birine bilmem ne suyu harbiden yavaştan kafayı yıyoruz sanırımmmm

evet arkadaşlar...
açıklama yapma gereği duydum...
farkında mısınız değil misiniz bilmiyorum ama...
an itibariyle hepimiz bilfiil delirmiş bulunmaktayız...
kamuoyuna saygılarımla beyan ederim

konuyu açan kişi olarak öncelik ben ben ruhen bedenen ve fizken delirmiş ve çökmüş durumundayım yarında cifi denerim sonra bulaşık makinasında kullanılan parlatıcıyı abowww

bilemiyorum ki caydinim.. herhalde batın geçince oluyordur bilemiyorummm :44:

konuyu açan kişi olarak öncelik ben ben ruhen bedenen ve fizken delirmiş ve çökmüş durumundayım yarında cifi denerim sonra bulaşık makinasında kullanılan parlatıcıyı abowww

sabah gidipp test yaptırsaydın bunların hiç biri olmucaktı akııllı uslu muhabbet ediyo olacaktık

inat etti yarında yarıınn

annemmmmmmm kızlarrrr akril, caydinnnn, redhotchilipepper bizlerde yapakmııı yaaa temmuzdaaaa
hee yapak kıssss haydi kap çamaşır suyunu

neye işeyeceğimizi şaşırdık bu nasıl iştir....

yada çişi çişe kırdır sabahki çişine akşamki çişini ekle bi kaşık şeker koy kaynat accık da limon sık şerbet kıvamına gelince de çöpe dök karıncalar gelirse hamilesin gelmezse değilsin

çamaşır suyu asitli oldugundan köpürüyor bence.........karbonatla deneyın kızlar.........

köpürmeyen var mı kızlar

annemmmmmmm kızlarrrr akril, caydinnnn, redhotchilipepper bizlerde yapakmııı yaaa temmuzdaaaa
ben işyerindeyim. burda benden başka bayan da yok çamaşırsuyunu kimden istiyim. adam dicek niye istiyon ne diyim gelelik testi yapcamdaaaa

ben geçen bi kaba işedim tortular dibe çöktü heeee

sabah gidipp test yaptırsaydın bunların hiç biri olmucaktı akııllı uslu muhabbet ediyo olacaktık

inat etti yarında yarıınn

aşk olsun zararım mı wardı ki eğleniyoduk caydin cim ii gidiyim o zman

eşimsiz gidemem zaten biz şehirin çok dışındayız ki

1800.sayfa da çiş ve çamaşır suyu muhabettiyle geldi hayırlı olsun bir dahaki sıkışmamda karbonatı da yapıcam yazıcam size kızlar

yalnız bilgisayar başında halimize gülmekten ağzımı toplayamıyorum bugünü hiç unutmuycam

ben işyerindeyim. burda benden başka bayan da yok çamaşırsuyunu kimden istiyim. adam dicek niye istiyon ne diyim gelelik testi yapcamdaaaa

ben geçen bi kaba işedim tortular dibe çöktü heeee

ovülayon testini yaparken mi çöktü dibe benimkilr uçuşuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…