ben işyerindeyim. burda benden başka bayan da yok çamaşırsuyunu kimden istiyim. adam dicek niye istiyon ne diyim gelelik testi yapcamdaaaa
ben geçen bi kaba işedim tortular dibe çöktü heeee
1800.sayfa da çiş ve çamaşır suyu muhabettiyle geldi hayırlı olsunbir dahaki sıkışmamda karbonatı da yapıcam yazıcam size kızlar
yalnız bilgisayar başında halimize gülmekten ağzımı toplayamıyorum bugünü hiç unutmuycam
bundan sonra 27 haziran çiş çamaşır suyu günümüz olsun bugünün anısına köpürtelim çişleriii her yıl 27 hazirandaa
:13: olsun tabi bebimm. artık bebişinin göbek adının da karamel koyarsınnnehehehe
1800.sayfa da çiş ve çamaşır suyu muhabettiyle geldi hayırlı olsunbir dahaki sıkışmamda karbonatı da yapıcam yazıcam size kızlar
yalnız bilgisayar başında halimize gülmekten ağzımı toplayamıyorum bugünü hiç unutmuycam
#dirençiş
Gitmmmmeeee giiitttmmmeee kal bizimleeee
Merak ediyoz ama canımcım ondan şey eettim
caydinim benim biliyorum beni düşünmen yter canımin içi yarın soru cevapları kalkıcak ortadan inşallahh
burda da tek bayan benim çamaşır suyunun yerini biliyorum ama kabı nereden ayarlasam kiiiii
asıl çamaşır suyu dirensin hatta yazık kaplar dirensin
her yer çamaşır suyuu her yer çiş
bundan sonra 27 haziran çiş çamaşır suyu günümüz olsun bugünün anısına köpürtelim çişleriii her yıl 27 hazirandaa
asıl çamaşır suyu dirensin hatta yazık kaplar dirensin
her yer çamaşır suyuu her yer çiş
allahtan eşim yok evde yoksa kafayı yedin dicek:))))
işten atılacam artık delirdi bu kadın diyecekler..patron dışarı çıktı acaba yeni bir muhasebeci aramaya mı gittiiii..
#çişedurankadın
eşim gelsin onun çişine de deniceeem
eşim gelsin onun çişine de deniceeem
haha bu da iyidi... hatta artan çişlerimizi tomalara verelim direnişçileri hemen kaçırtırsa hamileyiz direnmeye devam ederlerse hamile değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?