Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben işyerindeyim. burda benden başka bayan da yok çamaşırsuyunu kimden istiyim. adam dicek niye istiyon ne diyim gelelik testi yapcamdaaaa

ben geçen bi kaba işedim tortular dibe çöktü heeee

burda da tek bayan benim çamaşır suyunun yerini biliyorum ama kabı nereden ayarlasam kiiiii

bundan sonra 27 haziran çiş çamaşır suyu günümüz olsun bugünün anısına köpürtelim çişleriii her yıl 27 hazirandaa

:13: olsun tabi bebimm. artık bebişinin göbek adının da karamel koyarsınnn ehehehe

neden olmasın canım ben karamelim diye severim melegimi e taBİ varsa bebeğim bebeğimin adını da kız olursa mera koymayı düşünüyorum :) karamelim meram dedikçe bizi anarım hep

allahtan eşim yok evde yoksa kafayı yedin dicek:))))

caydinim benim biliyorum beni düşünmen yter canımin içi yarın soru cevapları kalkıcak ortadan inşallahh

valla b.sayarı yanında mı götürüyon cep telf.dan mı giriyon birine msj mı atıyon o sonuç hemen söylenecek

Cuma günü ilk müjdeli hbri senden alıcaz

pepe nin şarkısını bize uyarlıyorum çişimiz çamaşır suyuna çişimiz çamaşır suyuna artık kimse yapmıycak çişini tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…