Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımmmmm![]()
günaydııın canım. bugün nasılsın. gelen giden varmıı :26:
ayyy canım benim yaaa hemen özlemişim duygulandımgitme bi daha bu kadar çok
![]()
Ben bekledikçe etrafımdaki herkes mi hamile olur ya :18:![]()
Kızlarrrrr bebegimmm![]()
kızlar sonucum 1.2 çıkmış bu nasıl olur yha nasıl olrda ben adet olamam suan çok kötüyüm bütün hayallerim uçtu yok oldu
moralım bozuk 4 gunluk gecıkmeye sevındım testte yapmadım ama biliyodum psikolojık gecıktıgını ve 4 gun sonra regl oldum ,:2::2::2::2::2::2:
bende adet olanlar kervanına katıldım kızlarr![]()
sabahtan beri okumaktan gözlerim ağrıdı![]()
çiş okumaktan çişim kaçtı
bi gün boş bırakmaya gelmiyor hemen kaynatmışsınız kazanı
yahu o çamaşır suyunu bazıları kocalarına da yaptırmış onlarınki de köpürmüş çünkü ikisinde de asit var..
haliyle idrardaki asit oranı çamaşır suyuysa birleşince köpürüyor..
niye uzattınız bu kadar olayı beni hiç mi düşünmediniz..
bu kız nasıl okuyacak bu kadar sayfayı diye..
şimdi hepinizin yanağını ısırıp koparsam haksız mıyım![]()
günaydın tatlımmmmm
ünaydın akrilcim.... bn sabah 1-2 damla kanamadan baska gelen yok canım.... eşim izin alabilirse bgn doktora gtcez
günaydın canısı hoşgeldin özledik seni
hmm pfff...valla bende özledim bebeğim ya dün düğüne gittik sivasa günübirlik akşam döndük hiç giremedim..
bugünde büyük ihtimal kaynanamlar gelecek yatılı off yoğunum işte napim yaw![]()
Veee cevap yazamadığım bütün arkadaşlar hepinize güüünnaayyydddııınnnnnn.... Bugün en sevdiğim gün CUMMMAAA![]()
aaayyyynnnneeeeeennn etrafımda doğurmayan kimse kalmayacak galiba
caaaanıımmm dün kaçırmışımmm ya nasıl olduysaAllah nazarlardan saklasııınnn
canım öyle deme daha çnümüzde ooohhoooo çok aylar var bu ay olmazsa birdahaki ay olurr yıllar geçer boy boy çocukların olur bugünleri hatırlamazsın bile
bende dün seni merak ettim hamiş mi acaba die :26::26: okuduğum kadarıyla tam adet kanaması gelmemiş acaba yerleşme kanaması mı?
Birdahaki ay birdahaki ayhayırlısı sağlıklı olsunda 1 ay geç olsun...
Veee cevap yazamadığım bütün arkadaşlar hepinize güüünnaayyydddııınnnnnn.... Bugün en sevdiğim gün CUMMMAAA![]()
hmm pfff...seni bize bıraksınlar artııkkk
![]()
aaayyyynnnneeeeeennn etrafımda doğurmayan kimse kalmayacak galiba
caaaanıımmm dün kaçırmışımmm ya nasıl olduysaAllah nazarlardan saklasııınnn
canım öyle deme daha çnümüzde ooohhoooo çok aylar var bu ay olmazsa birdahaki ay olurr yıllar geçer boy boy çocukların olur bugünleri hatırlamazsın bile
bende dün seni merak ettim hamiş mi acaba die :26::26: okuduğum kadarıyla tam adet kanaması gelmemiş acaba yerleşme kanaması mı?
Birdahaki ay birdahaki ayhayırlısı sağlıklı olsunda 1 ay geç olsun...
günaydıııııııııııın çete üyesi arkadaşıııııım![]()
valla bıraksınlar artık ya yoruldum gayrı
ne yapıyosun güzelim benim yaramaz nasıl
git canım ihmal etme. bende gitcem bugün. inşallah güzel haberlerle dönersin canım. bizi de merakta bırakma.![]()
ooo sen bizim şeref konuğu olcanım. çetenin ele başıııo çetede bende varım işte o kadar
caydinim günaydın kuzum
güzel haber geçti artık diğer aya kaldı.. tedviye bu ay baslıcam bu gebeliği hızlandırmam lazım.. eşim taini doğuya çıkabilir orda doktora gidemem :18:
yaramaz çok sakin benim kendimce sorunlarım var bebeğim beni hiç üzmüyo sancı girmiyo başımı ağrıtmıyoboğazlarımı üşütmüşüm idrar yollarını zaten biliyosun...bi de dün okumuşsundur sağ sol muhabbetimi :92::92
var kafaya taktığım
![]()
aman iyi olun bebeğim ya bak ne güzel uslanıyor yavaş yavaş teyzesini bitanesi
evet biliyorum bebeğim onu hiç kafana takma ya sana değişik gelmiştir..
her zaman kontrol ediyo muydun.. yoksa birden bire mi fark ettin