o nasıl oluyormuş nerden baktın bende bakayım :)
ya nerden bi siteden bakmıştım gene bu kkda bi topikteydi linkini vermişler ordan bakmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o nasıl oluyormuş nerden baktın bende bakayım :)
günaydın canımmmmmmmmmmmay o kadar şey yazdımmm günaydınnn demedimmmmmgünaydınnnnnnnnnnnn tatlıı kızlaaarrrr
![]()
aman da ne güzel düşünürmüş arkadaşınııınaneli şeker cidden ilaç gibi çok faydalıkahvaltını ihmal etme.. havalar değişik bu gunlerde.. cok normal hasta olman. polikliniğe boğaz ağrısıyla günde kaç kişi geliyor kimbilir.. sıcak diye herkes klimanın karşısına geciyor yatıyor sonra soluğu kbb de alıyor
ateşini sürekli kontrol et. ateşin çıkacak olursa ılık bi duş al.. ve ilaç sakınnn kullanmaaa... eğer çok kötü olacak olursan sadece parol yada minoset al canımmm
ay o kadar şey yazdımmm günaydınnn demedimmmmmgünaydınnnnnnnnnnnn tatlıı kızlaaarrrr
![]()
elinin dış kısmıyla arada kontrol et kendini. birde evde kimse yokmuuuu? varsa ona kontrol ettir ateşini eliyle baksın. düşünürüm tabisi. sen bu güne bu gün yeğenımın annesisinaman da ne güzel düşünürmüş arkadaşınıııçok sağol canım ben ne olur ne olmaz duşa girerim sık sık derece yok evde ölçebileceğim...
günaydın canım bal da iyi fikir annem karabiberle balı karıştırır yedirirdi onu da deneyebilirim bi kaşık...sıcak olarak da nane limon düşünmüştüm...ama öncesinde iki lokma bişey atıştırıp sağlık ocağına gitmem lazım...malum memişlerin sağ sol davası :92::92::92:
![]()
elinin dış kısmıyla arada kontrol et kendini. birde evde kimse yokmuuuu? varsa ona kontrol ettir ateşini eliyle baksın. düşünürüm tabisi. sen bu güne bu gün yeğenımın annesisinkendine dikkat et canım
moralım bozuk 4 gunluk gecıkmeye sevındım testte yapmadım ama biliyodum psikolojık gecıktıgını ve 4 gun sonra regl oldum ,:2::2::2::2::2::2:
kızlar sonucum 1.2 çıkmış bu nasıl olur yha nasıl olrda ben adet olamam suan çok kötüyüm bütün hayallerim uçtu yok oldu
bende adet olanlar kervanına katıldım kızlarr![]()
aman da ne güzel düşünürmüş arkadaşınıııçok sağol canım ben ne olur ne olmaz duşa girerim sık sık derece yok evde ölçebileceğim...
günaydın canım bal da iyi fikir annem karabiberle balı karıştırır yedirirdi onu da deneyebilirim bi kaşık...sıcak olarak da nane limon düşünmüştüm...ama öncesinde iki lokma bişey atıştırıp sağlık ocağına gitmem lazım...malum memişlerin sağ sol davası :92::92::92:
![]()
kızlar sizce 38s şuan dünkü muhabbeti mi okuyo ???![]()
kızlar sizce 38s şuan dünkü muhabbeti mi okuyo ???![]()
anca okuur onları...daha birde gülme kirizine gircek etcek derken 1 saate burada olurrr![]()
eşim de öyle diyo...aman benim bebişimin mamaları mı gelcekmiş diyo manyakolağandır belki canım bunlar yavaş yavaştan bebiş için süt doluyodur![]()
bence şuan onları okuyo. çişli bölümü yeni geçmiştir
az önce yazılanları beğenmişti çünküü![]()
günaydın kızlar
sabahtan beri okumaktan gözlerim ağrıdı![]()
çiş okumaktan çişim kaçtı
bi gün boş bırakmaya gelmiyor hemen kaynatmışsınız kazanı
yahu o çamaşır suyunu bazıları kocalarına da yaptırmış onlarınki de köpürmüş çünkü ikisinde de asit var..
haliyle idrardaki asit oranı çamaşır suyuysa birleşince köpürüyor..
niye uzattınız bu kadar olayı beni hiç mi düşünmediniz..
bu kız nasıl okuyacak bu kadar sayfayı diye..
şimdi hepinizin yanağını ısırıp koparsam haksız mıyım![]()
sabahtan beri okumaktan gözlerim ağrıdı![]()
çiş okumaktan çişim kaçtı
bi gün boş bırakmaya gelmiyor hemen kaynatmışsınız kazanı
yahu o çamaşır suyunu bazıları kocalarına da yaptırmış onlarınki de köpürmüş çünkü ikisinde de asit var..
haliyle idrardaki asit oranı çamaşır suyuysa birleşince köpürüyor..
niye uzattınız bu kadar olayı beni hiç mi düşünmediniz..
bu kız nasıl okuyacak bu kadar sayfayı diye..
şimdi hepinizin yanağını ısırıp koparsam haksız mıyım![]()