Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok yok soylerim :)) vallah bizim burda biraz gec soyluyorlar emin olmak icin ama saglikli olsunda onemli olan o allah gonlune gore versin canim :)

yok enim doktor da bişey demedi ben araştırdım...free hcgsi 20nin altında olup da kız olan yok pek:50: inşallah bakalım sağlıklı olmaları daha önemli tabi...

bizkaynaştırırız ortamıı eee halilcik osmancık daha daha falan deriz...ama osmancık olmadı ya pirinç gibi:44: yok baldo der benimki:27:

Bu arada ben dün ceviz yemege başladım bi avuc kadar yiyorum iki gündür bundan sonra hep yicem inş.
Bide beebgim gamzeli olsun diye babama söledim bi tane ayva bul bana dedim ayva bulacak ayvada yicem
varmı başa bildiginiz yenmesi gereken şeyler :44:

Bu arada ben dün ceviz yemege başladım bi avuc kadar yiyorum iki gündür bundan sonra hep yicem inş.
Bide beebgim gamzeli olsun diye babama söledim bi tane ayva bul bana dedim ayva bulacak ayvada yicem

kiraz yiyorum bendee kiraz dudaklı olsunnn:emir_bebek::emir_bebek: gamzeyi ilk defa duydum bak:44:

OOOOOoo herkes doktora gidiyor bakıyorum da :16::16::16: hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım.. akril içini ferah tut birşey çıkmayacak :34::34::34:

inşallah hiç bi sorunumuz yoktur canım benimmmm:16:

doktora gidicek arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelin inşallah.

Mera22,akril.buschy de idrar testine gidicek sanırım,gözümden kaçmadıysa :103:

akril canım sen adetli misin ki hormon testine gidiyorsun bu ay bebiş olmazsa ben de gidicem bakalım sana doktorun ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum ben adet düzensizliğim yok diye kararsız kalmaya başladım yaptırsam yaptırmasam ama bebeişimi düşününce yaptırıcam diyorum
sağolun kızlaaaaaaar öpüyrum hepinizi. girmeye çalışırım caydinim. hayır alevesenim adet değilim. 22. gündeyim şuan. hadi görüşürüzzz:3::3::3:

kuruyemişler demir açısından çok zengin...ayrıca hamilelikte kabızlık sorunu yşamak istemiyosan alış şimdiden sabahları kuru kayısı yemeye

bakın şunaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $390006_395614537215309_1686687565_n.webp
    $390006_395614537215309_1686687565_n.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 40
Back
X