- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
internet gitti burda yaaa.sanki allahın dağındayım he. kızlar ben hastaneye gidiyorum. dua edin bana bişey çıkmasın :18::18:
Caaannnıımmm dualarımızz seninle bebişim haber ver akşam bile olsa cepten girer bakarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internet gitti burda yaaa.sanki allahın dağındayım he. kızlar ben hastaneye gidiyorum. dua edin bana bişey çıkmasın :18::18:

Yok size uyar C mahallesi 2+1 ler hatta bizim bina da bulurmuşuzama bizde 130-140 a satılıyo sanırım :26::26:

Yok yok soylerim :)) vallah bizim burda biraz gec soyluyorlar emin olmak icin ama saglikli olsunda onemli olan o allah gonlune gore versin canim :)
 inşallah bakalım sağlıklı olmaları daha önemli tabi...
 inşallah bakalım sağlıklı olmaları daha önemli tabi...bizkaynaştırırız ortamıı eee halilcik osmancık daha daha falan deriz...ama osmancık olmadı ya pirinç gibi:44: yok baldo der benimki
bina kaç yıllık canım sizin oturduğunuz yerde.bu arada profil resmini ben de az önce face de gördüm

nerde gördün onu bulabilir miyim...
Bu arada ben dün ceviz yemege başladım bi avuc kadar yiyorum iki gündür bundan sonra hep yicem inş.
Bide beebgim gamzeli olsun diye babama söledim bi tane ayva bul bana dedim ayva bulacak ayvada yicem
varmı başa bildiginiz yenmesi gereken şeyler :44:

gamzeyi ilk defa duydum bak:44:
 gamzeyi ilk defa duydum bak:44:OOOOOoo herkes doktora gidiyor bakıyorum dahayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım.. akril içini ferah tut birşey çıkmayacak

inşallah hiç bi sorunumuz yoktur canım benimmmm
sağolun kızlaaaaaaar öpüyrum hepinizi. girmeye çalışırım caydinim. hayır alevesenim adet değilim. 22. gündeyim şuan. hadi görüşürüzzzdoktora gidicek arkadaşlarım hayırlı haberlerle gelin inşallah.
Mera22,akril.buschy de idrar testine gidicek sanırım,gözümden kaçmadıysa :103:
akril canım sen adetli misin ki hormon testine gidiyorsun bu ay bebiş olmazsa ben de gidicem bakalım sana doktorun ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum ben adet düzensizliğim yok diye kararsız kalmaya başladım yaptırsam yaptırmasam ama bebeişimi düşününce yaptırıcam diyorum

Bu arada ben dün ceviz yemege başladım bi avuc kadar yiyorum iki gündür bundan sonra hep yicem inş.
Bide beebgim gamzeli olsun diye babama söledim bi tane ayva bul bana dedim ayva bulacak ayvada yicem
varmı başa bildiginiz yenmesi gereken şeyler :44:
kiraz yiyorum bendee kiraz dudaklı olsunnngamzeyi ilk defa duydum bak:44:
kadınlar kulübü face de paylaştı

kiraz yiyorum bendee kiraz dudaklı olsunnngamzeyi ilk defa duydum bak:44:

çok hoşlaştımm...kapağıma koydum sağol

bakın şunaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bakın şunaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bak benim aşkım da bu
 bak benim aşkım da bubina kaç yıllık canım sizin oturduğunuz yerde.bu arada profil resmini ben de az önce face de gördüm

nerde gördün onu bulabilir miyim...
kadınlar kulübü face de paylaştı

Vermemmmm
 Vermemmmm 

Bende Face den çaldım zaten

Allahım benim hayalimdeki kız çocuğunun gamzeli halibak benim aşkım da bu

Benniim resmimm o beniimmm ooVermemmmm