- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
tatlım benım adetım 6 gun gectı bendede hıcbır belırtı yok.4.gunumde kan testı yaptırdım 0.100 cıktı.bence bır kan testı yaptır derım belkıde melegın senınledırrrrr ınsallah
canım hemsıre 10 güne kadar bekle sonra tekrarlıyalım dedı.beklıyorum hıcbır belırtım yok sankı adetım bıtmıste rahatlamış gıbıyım cokk garıpp.sadece dun gece bıraz bulantım oldu
canım çok uzun bir bekleme süresi genelde kan testinden 2 gün sona tekrar istiyorlar ki yükselme varmı diye ikiye katlamış mı diye.
bılmıyorum gulum adetım 4.gunundeydım çıkmadı ya 10 gun gecsın bakalım belkı gec döllenme olmuştur dedıler.bende beklıyorummmmmm cok zor beklemek.sen gıt bır yaptır adetten once öğrenen arkadaşlar oluyor
bılmıyorum gulum adetım 4.gunundeydım çıkmadı ya 10 gun gecsın bakalım belkı gec döllenme olmuştur dedıler.bende beklıyorummmmmm cok zor beklemek.sen gıt bır yaptır adetten once öğrenen arkadaşlar oluyor
canım benim için daha erken adetime daha 5 gün var bekliyorum ben adet günümü. değer çok düşük bir test daha yaptır bence cnım. geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim çift çizgiden sonra düşük yaptığımı öğrendim değerim çok düşüktü. seninde aynı şey olmasın bir doktora görünmelisin.
adetten önce geçen ay test yaptım hayal kırıkığı yaşadım canım o yüzden biraz korkuyorum aynı durumu yaşarım diye bekliyim ki yine aynı şeyleri yaşamıyım.
bende cok korkuyorum tekrar olumsuz test görmek ıstemıyorummm.testten sonra dudağımın ustunde kocaman bır uçuk cıktı.gogus uçların dokunulamıycak durumdaysa ustune yatamıyor kıyafetını bıle cıkarıken zorlanıyorsan hemen teset yaptır derım.yoksa benım gıbı bekle rabbım hayırlısını versın
adetten önce geçen ay test yaptım hayal kırıkığı yaşadım canım o yüzden biraz korkuyorum aynı durumu yaşarım diye bekliyim ki yine aynı şeyleri yaşamıyım.
bende cok korkuyorum tekrar olumsuz test görmek ıstemıyorummm.testten sonra dudağımın ustunde kocaman bır uçuk cıktı.gogus uçların dokunulamıycak durumdaysa ustune yatamıyor kıyafetını bıle cıkarıken zorlanıyorsan hemen teset yaptır derım.yoksa benım gıbı bekle rabbım hayırlısını versın
bende o belirtiler hiç yok. benim bir tane oğlum var allah bağışlasın ondada hiç belirtim olmadı adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu hatta eşime hamile değilim bu ay da demiştim ama hamileydim. bu ay da böylebir durumum var ama sanki adet olacakmışım ki inşallah hayırlısı sanırım ben şanslı olanlardanım pek hissetmiyorum bebişler beni yormuyor :))
selam benimde adetime 3 gün var kasıklarım ağrıyor göğüslerim ağrıyor sık sık tuvalete gidiyorum ama bunlar adet belirtisi mi yoksa test yapsam çıkar mı ki
canım bence adet gününü bekle bugün yapacağın test seni yanıltabilir. bende beklemedeyim.
canım benim adetime 3 gün var test göğüslerimin uçlarında hafif acıma hissi var test yaptırmalı mıyım ki ya ?çıkar mı hayal kırıklığıda yasamak istemiyorum
ALLAH bagıslasın kuzum.benım kasıklarım bıle ağrımıyor hıc adet belırtım bıle yok adetten once bacaklarım ağrırdı goguslerım cok sızlardı belımı hıc soylemıyorum bıle.ama bu ay hıcbırsey hıssetmedım bu ay hamıle kalabılecegımı bıle düşünmeden yolluk felan yıkadımm temızlık yaptı evı yalayıp yuttum yanı cok agır kaldırdım.ınsallah bebısın senınledır sımsıkı tutunur sana annnesı
beklemek çok zor her ay bekliyorum hep üzülüyorumsenin sat in ne zaman canım
kızlar gogus ağrısı adetı gosterır ama meme ucu cok sızlıyorsa dokunulamıycak durumdaysa test yaptırın derım nacızane tabıı herkesın hamıs belırtısı farklılıkta gosterıyor
inşallah canım inşallah sende hayırlı haberler alırsın allah kucağını boş bırakmasın.
24 tatlım 6 gun gectı 7.gunumdeyım ama ne bır akıntı ne de başka bısey garıp bır haldeyım anlıycan
beklemek çok zor her ay bekliyorum hep üzülüyorumsenin sat in ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?