5 temmuz canım o gün idrar testi yapıcam şüphelenirsem ertesi kan vermeye gidicem.
sakın canım kendin üzme sakin ol sabret güzel haberler gelecek inşallah.
yaa ınsallah ağzından bal damlıyor.ama sımdı esım aradı kayınvalıdeler geliyor offf ya stres oldum vallahı
ınsallah canım bu ay hamıs ayı olsun bebısler gobuslerde olsun suan ezan okunuyor rabbimden ıstıyoruz amınnnn
şimdi beni şeytanh dürtüyor git kan ver rahatla sonra ben diyorum ki sen karışma allahın işine sabretmek farzdır.
şimdi beni şeytanh dürtüyor git kan ver rahatla sonra ben diyorum ki sen karışma allahın işine sabretmek farzdır.
inşallaaaahhh mart ayı anneler olarak tüm hamileliğimiz boyunca dertlerimizi paylaşırız....
İyi edio o şeytan bence yarın ilk işin gidip kan vermek olmalı hatta şimdi git :) adetine varsa eğer beklemelisin bence garanti olsun
Kızlar dün babamlardaydık yazamadım. dün doktora gittik bebişimi ögrdük ve kalp atışını duyduk. çok net ve güzel atıyordu. Allahıma şükürler olsun çok mutluyum. Darısı tüm isteyenlerin başına. Umarım hepimiz sağlıklı sihhatli olarak alırız kucağımız bebişlerimizi
Kızlar dün babamlardaydık yazamadım. dün doktora gittik bebişimi ögrdük ve kalp atışını duyduk. çok net ve güzel atıyordu. Allahıma şükürler olsun çok mutluyum. Darısı tüm isteyenlerin başına. Umarım hepimiz sağlıklı sihhatli olarak alırız kucağımız bebişlerimizi
Stres yok stres yok sakin ol dikkat et kendime yorma kendini :) inş bebeğin seninle olacak canım:)
adete 5 gün kala kan testi çıkar mı ki? ya beni yanıltırsa.
amın canım maşallah suphanallah rabbım ıkınızıde korusun.beslenmene dıkkat et cevız ve kıvı ye cok faydalıymıss ve su ıcmeyı ıhmal etme bıtanem.ALLAHA emanet olun
canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm evladı olmayanlarında allah kucağını boş bırakmasın. evlat kokusunu tattırsın rabbim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?