Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi beni şeytanh dürtüyor git kan ver rahatla sonra ben diyorum ki sen karışma allahın işine sabretmek farzdır.

Kızlar dün babamlardaydık yazamadım. dün doktora gittik bebişimi gördük ve kalp atışını duyduk. çok net ve güzel atıyordu. Allahıma şükürler olsun çok mutluyum. Darısı tüm isteyenlerin başına. Umarım hepimiz sağlıklı sihhatli olarak alırız kucağımız bebişlerimizi

Son düzenleme:
şimdi beni şeytanh dürtüyor git kan ver rahatla sonra ben diyorum ki sen karışma allahın işine sabretmek farzdır.

ben hıc adetımden once kan vermedim ama topıklerde okuyorum erken öğrenen arkadaşlar var.ıstersen gıt yaptır bısey kaybetmezsın ufakta olsa bır umut hem bızler ne kadar korkarsak korkalım bırgun bebıslere sahıp olacağımız umudunu kaybetmıyoruz

amın canım maşallah suphanallah rabbım ıkınızıde korusun.beslenmene dıkkat et cevız ve kıvı ye cok faydalıymıss ve su ıcmeyı ıhmal etme bıtanem.ALLAHA emanet olun

canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm evladı olmayanlarında allah kucağını boş bırakmasın. evlat kokusunu tattırsın rabbim herkese

Stres yok stres yok sakin ol dikkat et kendime yorma kendini :) inş bebeğin seninle olacak canım:)

ınsallah canım benım yuregıne sağlık ALLAH razı olsun senden .yuregıme su serpiyorsun rabbım evledınla senı kem gözlerden korusun

adete 5 gün kala kan testi çıkar mı ki? ya beni yanıltırsa.

adete 8 gun kala hamıs olduğunu ogrenenlerı gordum bılmıyorum rabbımın takdırı.hem sen hıc belırtın olmadan hamıs kalabılıyorsun bence gıt bır baktır hem ne kaybedersın guzelım.adetın gecıkırse tekrar yaparsın

amın canım maşallah suphanallah rabbım ıkınızıde korusun.beslenmene dıkkat et cevız ve kıvı ye cok faydalıymıss ve su ıcmeyı ıhmal etme bıtanem.ALLAHA emanet olun

Sağol canım Allah razı olsun. ceviz fındık badem bol bol yiyorum ama bu sabah sanırım ilk aşermemi yaşadım. sabahın köründe canım mercimek çorbası istedi. dışarı çıktık çorbacıya gittik mercimek çorbası yoktu ezogelin içtim kesmedi eve geldik şimdi mercimek çorbası yapıyorum :))

bak bende sızı gaza getıreyım derken ben gaza geldım ıyımı bende mı gıtsem yarın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…