- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
test yaptın mı 6 gün geçtiyse büyük bi ihtimal çıkar testte benim de geçmiş olsa ahhh ahh daha adetime 3 gün onu bekliycem kuzum günler de geçmiyor
test yaptın mı 6 gün geçtiyse büyük bi ihtimal çıkar testte benim de geçmiş olsa ahhh ahh daha adetime 3 gün onu bekliycem kuzum günler de geçmiyor
canım ben 4.gun gectıkten sonra test yaptım 0.100 cıktı.ordakı hemsıre adet olmazsan 10.gun gel tekrar test yapalım dedı.yanı yumurtam catlamamıssa kıstte yapmış olabılır hıc böyle bırseyle karşılaşmadım ama belkı buda olmuş olabılır.kısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun
canım ben 4.gun gectıkten sonra test yaptım 0.100 cıktı.ordakı hemsıre adet olmazsan 10.gun gel tekrar test yapalım dedı.yanı yumurtam catlamamıssa kıstte yapmış olabılır hıc böyle bırseyle karşılaşmadım ama belkı buda olmuş olabılır.kısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun
bence sen annenlerde kalburalar sımdılık güzel bakalım ramazanda klımalara mahkumuz.nasıl gıdıyor hamılelık su ıcmeyı ıhmal etme
canım bence sen doktorla aranı uzatmadan bir randevu al erken teşhis her zaman iyidir belki de bebişini görürsün :)))
Valla şimdilik sıkıntı yok sabahları kalkınca oluo bulantı baş dönmesi eşim acıo Halim'e yzık sana ya Dio:)ya su konusu çok sıkıntı bende kardelen günde 1 litre ancak içebilşorum ne yazıkki ne yapmalıyım sence daha çok içmem gerekio biliorum
salı gunu gıdecem canım yanı 9.gun doktordayım bakalım neler olacakkk.bebısımı mı görsem keşke keşke rabbım en kısa zamanda hepımıze bu duyguyu yasatsın kızlar ne zor seylemıs beklemek
geçecek geçecek gel beraber sayalım son adete kadar. senin 3 temmuz sanırım birbirimize destek olalım.
Her zaman gecikio mu ki? Eğer gecikmiyorsa bence git bi doktora ne kadar erken o kadar iyi:)) hadi inş bakalım:)
geçecek geçecek gel beraber sayalım son adete kadar. senin 3 temmuz sanırım birbirimize destek olalım.
inşallah canım internette adeti geçip hemde negatifi görüp doktora gidip ultrasonda bebğini görenler var sen yüreğini ferah tut bebiş yoksa da herşey allahtan deyip çalışmalara devam et.
evet tatlım 3 temmuz bu ay klomen kullandı doktora gittim bütün değerlerim normal çıktı klomen adeti geciktiriyormuş o yüzden belki daha geç adet olurum tamam tatlım sayalım beraber
senin ne zman dı sat in
Ya beklemek gerçekten zor Allah I'm daha fazla bekletmesin kızlar ne kaldı 3 Temmuz'a gelmez gelmicek gelmemeli kırmızılarrrrrrr
Ya beklemek gerçekten zor Allah I'm daha fazla bekletmesin kızlar ne kaldı 3 Temmuz'a gelmez gelmicek gelmemeli kırmızılarrrrrrr
yaa ınsallah ağzından bal damlıyor.ama sımdı esım aradı kayınvalıdeler geliyor offf ya stres oldum vallahı
GELECEEEEEK hemde bebişlerle inşallah allahın izniyleeeee
aynen gelmemeliiiiiiiiiiii....az kaldı ama bi de bana sor geçmiyorrrrr :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?