Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok şu an sadece akıntım başladı bi iki gün sonra oluyo o bende

21 den tam 14 gün geri gelicez biliyosun dimi tüm bayanlarda böyle düzensizde olsa beklediğimiz adetten 14 gün sayıyoruz yanlışmı yosam yokk çok araştırdım değildir hissediyorum zati :)

21 den tam 14 gün geri gelicez biliyosun dimi tüm bayanlarda böyle düzensizde olsa beklediğimiz adetten 14 gün sayıyoruz yanlışmı yosam yokk çok araştırdım değildir hissediyorum zati :)

benim ki 30 günde bir oluyor 14 gün geri sayınca ayın 7 si yumurtlama günüm mü oluyor

benim ki 30 günde bir oluyor 14 gün geri sayınca ayın 7 si yumurtlama günüm mü oluyor

diyelimki senin için ilk gününden yani 21 marttan itibaren saydım 30uncu günde durdum ; dikkat 30cu günde(+_) olabilir , yani bir adetin bu günde gelmiş olması lazım 30 günde biir diyosan sonra 14 gün geriye gel bu senin yumurtlama günün dür yani

benim erken olmam da kötü değil seninde 14 gün geri geliyoruz neyse ben çıkıyorum yarin görüşürüz :)

sağol tatlım görüşürüz öpüyorum

Günaydın kızlar,

met71 ilişkiye sabah girmek gerek demişsin, doğru mu o? Biz onu hiç denememiştik Hamile olan bayanlar siz öyle mi yaptınız acaba? Biz de öyle mi yapalım artık?

slm canım
ben birçok yerde okudum sabah mümkünse ilişkiye girin diye zaten sperm rahimde 72 saate kadar dayanabiliyormuş
mesela aşırı sıcak su,sauna falan zararlıymış doktorda söyledi

kızlar şunuda eklemek istiyorum
mesela adetten 1,5 hafta kadar önce ağrın oluyo kesin adet olacakmışın gibi sonra bakıyosun geçiyo işte o zaman yerleşiyomuş çocuk.bağırsaktatada baya değişiklik oluyo

selam kızlar bugun doktora gittik cok şükür keseyi gördük cok ufaaccıkk yerım ben onuuu
4 haftalık oldugunu soyledi doktor cok yeni olduğu için bebeğimiz gozukmuyor daha haftaya carsamba tekrar gidicem nasipse haftaya gozukmuş olur inşallah :)

O stresi her gün yaşıyorsun adete kadar hamilemiyim, adet günü ve sonrası acaba olacak mıyım , bende erken baktırdım kanda ,her gün ayrı stres yaptım hamilemiyim diye..o yüzden diyorum ki günlerim yaklaşınca biri beni tutsun:)))
Ayrıca artık sen bir anne sayılırsın bizden daha çok dikkat etmelisin stres konusunda kendine.allahın izni ile bebeğine de sana da hiçbişeycikler olmaz korkma.rabbim hepimize hakkımızda en hayırlısını verir

Merhaba arkadaslar.bende araniza yeni katildim.uzun suredir okuyorum.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin. Bende yaklasik 8 aydir deniyorum AMA yok.bat 10 nisan.benide araniza alirsaniz cok sevinirim.

Merhaba arkadaslar.bende araniza yeni katildim.uzun suredir okuyorum.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin. Bende yaklasik 8 aydir deniyorum AMA yok.bat 10 nisan.benide araniza alirsaniz cok sevinirim.

Hoşgeldin emos13 inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.yok diye panik yapmak yok:))

Selam rad cim nasılsın?? Özlettin kendini . O zaman şüphe duymadan koyü rengi bekleyim ama atmayım diğer çubukları gönül bağım var artık onlarla:)))

SElam canım, ben de özledim walla ama bu ara çok yoğunum, pek bakamıyorum. İki projeyi aynı anda çizmeye çalışıyorum :) Tamam hadi bakalım, ikinci çizgide koyuyu görünce haber et, merak ederim benn :)

slm canım
ben birçok yerde okudum sabah mümkünse ilişkiye girin diye zaten sperm rahimde 72 saate kadar dayanabiliyormuş
mesela aşırı sıcak su,sauna falan zararlıymış doktorda söyledi

Sperme mi zararlıymış yani? Ben de haftada en az 3 gün hiç düşünmeden giriyorum sauna buhar odası falan. İyi ki söyledin canım ya. Hamileyken girilmemesi gerektiğini biliyordum da, ovulasyon zamanı hakkında bilgim yoktu.

günaydınnn canım
ben de diyorum bu kızın avatarındaki resim neyin nesi.. mimarmış kızımız :)
ben bu ay yapılmaması gereken ne varsa yaptım maşallah!
buhar odası, sauna, masaj, antibiyotik..

sıcak önerilmiyor.. erkeklere de kadınlara da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…