Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tatlım tecrübeyle sabit madem koyulaştığı günü değerlendireceğiz:))ilgin için teşekkür ederim.umarım hamileliğin sorunsuz geçiyordur.çok muhteşem bi duygu olmalı senin adına heyecanlanıyorum walla:)

Canım teşekkür ederim Allah'tan atmamıştım diğerlerini:) sen nasıl takip ediyorsun yumurtlama gününü?

ovulasyon hesaplayıcısına bakıyorum ama genelde kendim anlıyorum ateşim çıkıyo ve akıntım kıvamlı oluyo

mrb arkadaşlar ben martın 25 adet oldum 30da ılıskım oldu ve 1 nisanda tekrar ılskım oldu sızce hamıle kalma sansım olabılırmı ıkıncı cocugumuzu ıstıyoruz cvplarınız bekliyorum lütfen

mrb canım henüz yumurtlama dönemin gelmemiş o yüzden erken

mrb arkadaşlar ben martın 25 adet oldum 30da ılıskım oldu ve 1 nisanda tekrar ılskım oldu sızce hamıle kalma sansım olabılırmı ıkıncı cocugumuzu ıstıyoruz cvplarınız bekliyorum lütfen

Merhaba canım kaç günde bir adet oluyorsun ve kaç günde bir adet oluyorsun?düzenli mi ? Eğer düzenli ise yumurtlama dönemini hesaplaşmak için çizelgeler var oradan hesaplayabilirsin.

Canım sorularımı cevaplarsan internetten muhtemel gebe kalabileceğin güne bakabiliriz.

Son düzenleme:
ovulasyon hesaplayıcısına bakıyorum ama genelde kendim anlıyorum ateşim çıkıyo ve akıntım kıvamlı oluyo

Yaa terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya hemsireyim bu konuların dersini aldım ama kendimde önceden farkettiğim yumurtlama dönemimi hamilelik istediğimden beri farkedemez oldum.çıldıracak gibi oluyorum..

Yaa terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya hemsireyim bu konuların dersini aldım ama kendimde önceden farkettiğim yumurtlama dönemimi hamilelik istediğimden beri farkedemez oldum.çıldıracak gibi oluyorum..

canım biraz dikkat edersen yine fark edersin

emzırmem hamıle kalmama engel olurmu bunuda cvplarsanız sevınırım

anlaşılan ilk çocuk karambolde olmuş
1 nisanda oldu bir daha olmayacak mı ilişki? o yüzden mi soruyorsunuz?
hangi ilişkiden hamile kalınacağını bilemeyiz.
ihtimalin yüksek olduğu günler var tabi..
o da adet döneminizin kaç gün sürdüğüne göre değişiyor.

stres yaptığın için olabilir.
yumurtlamayı da baskılayabiliyor stres.
bunu sen bizden iyi bilirsin.

hemşireysen hastanede kendine ultrasound yaptır, yumurta takibi yani.
tabi kimse duymasın diyorsan bir şey diyemem.

canım biraz dikkat edersen yine fark edersin

Kız hemşerim gülme çok ciddiyim aa o günde olabilirim bu günde Buda vardı bu belirti de vardı diye esereklendikçe görünmez oluyor belirtiler:)

Kız hemşerim gülme çok ciddiyim aa o günde olabilirim bu günde Buda vardı bu belirti de vardı diye esereklendikçe görünmez oluyor belirtiler:)

canım gülesim geldi tamam gülmüyorum. yani sende haklısın ama bak yumurtladığın gün akışkan bi akıntı olur ona dikkat et bide ateşin çok olur

canım gülesim geldi tamam gülmüyorum. yani sende haklısın ama bak yumurtladığın gün akışkan bi akıntı olur ona dikkat et bide ateşin çok olur

Gül Gül bende gülüyorum kendi Halime çünkü :) resmen kör oldum yahu:) yumurta kıvamında bir akıntı sünen, ateşime sabah kalkınca bakamıyorum ama gündüz bakarım çift çizgiyi gördüm mü de yapmıştır gitsin! Söz verdim kendime stres yok No more:) teşekkürler bebeğim

yo tekrar ılıskı olmayacağından degıl ama sadece benım fazla bılgım yok ondan sormuştum

rica ederim şekerim yumurtlama günlerimiz nerdeyse aynı belki beraber hamiş kalırız hemşerim :) bende de hiç stres yok valla ne yalan söyleyim

söylediğin tarihler gebe kalmak için biraz erken gibi duruyor çünkü.

Canım ovulasyona daha çok varken renk daha açık oluyor ama onun dışında genelde hepsi aynı koyulukta oluyor. TEstleri saklayıp karşılaştırmana gerek yok çünkü yumurtlayacağın zaman belirgin bir şekilde ikinci çizgiden bile daha koyu olduğunu göreceksin. İkinci çizgiden daha açık renkse hiç şüpheye düşme hemen at derim ben. Çünkü drudukça insan dünkü bugünden daha koyuydu acaba yumurtlama dönemimi kaçırdım mı gibi vesveselere düşüyor. Tecrübeyle sabit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…