ben sadece bu ay kullandım
2. çizgi önce silikti sonra koyulaştı ikisi de aynı oldu yumurtlama günümde 2. çizgi daha koyuydu zaten akıntı da olunca yumurtladığıma kanaat getirdim ertesi gün de 2. çizgi silikleşmişti.
bu konuda topikler var genelde böyle oluyor ya 2 çizgi aynı olmalı ya da 2.si daha koyu olmalı.
Canım teşekkür ederim Allah'tan atmamıştım diğerlerini:) sen nasıl takip ediyorsun yumurtlama gününü?
mrb arkadaşlar ben martın 25 adet oldum 30da ılıskım oldu ve 1 nisanda tekrar ılskım oldu sızce hamıle kalma sansım olabılırmı ıkıncı cocugumuzu ıstıyoruz cvplarınız bekliyorum lütfen
mrb arkadaşlar ben martın 25 adet oldum 30da ılıskım oldu ve 1 nisanda tekrar ılskım oldu sızce hamıle kalma sansım olabılırmı ıkıncı cocugumuzu ıstıyoruz cvplarınız bekliyorum lütfen
ovulasyon hesaplayıcısına bakıyorum ama genelde kendim anlıyorum ateşim çıkıyo ve akıntım kıvamlı oluyo
Yaa terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya hemsireyim bu konuların dersini aldım ama kendimde önceden farkettiğim yumurtlama dönemimi hamilelik istediğimden beri farkedemez oldum.çıldıracak gibi oluyorum..
mrb canım henüz yumurtlama dönemin gelmemiş o yüzden erken
emzırmem hamıle kalmama engel olurmu bunuda cvplarsanız sevınırım
Yaa terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya hemsireyim bu konuların dersini aldım ama kendimde önceden farkettiğim yumurtlama dönemimi hamilelik istediğimden beri farkedemez oldum.çıldıracak gibi oluyorum..
canım biraz dikkat edersen yine fark edersin
Kız hemşerim gülme çok ciddiyim aa o günde olabilirim bu günde Buda vardı bu belirti de vardı diye esereklendikçe görünmez oluyor belirtiler:)
tsk ederim yardımlarınız ıcın
canım gülesim geldi tamam gülmüyorum. yani sende haklısın ama bak yumurtladığın gün akışkan bi akıntı olur ona dikkat et bide ateşin çok olur
anlaşılan ilk çocuk karambolde olmuş
1 nisanda oldu bir daha olmayacak mı ilişki? o yüzden mi soruyorsunuz?
hangi ilişkiden hamile kalınacağını bilemeyiz.
ihtimalin yüksek olduğu günler var tabi..
o da adet döneminizin kaç gün sürdüğüne göre değişiyor.
Gül Gül bende gülüyorum kendi Halime çünkü :) resmen kör oldum yahu:) yumurta kıvamında bir akıntı sünen, ateşime sabah kalkınca bakamıyorum ama gündüz bakarım çift çizgiyi gördüm mü de yapmıştır gitsin! Söz verdim kendime stres yok No more:) teşekkürler bebeğim
söylediğin tarihler gebe kalmak için biraz erken gibi duruyor çünkü.Merhaba canım kaç günde bir adet oluyorsun ve kaç günde bir adet oluyorsun?düzenli mi ? Eğer düzenli ise yumurtlama dönemini hesaplaşmak için çizelgeler var oradan hesaplayabilirsin
Cenestra Canım sorduklarımı cevapla internetten muhtemel gebe kalabileceğin güne bakalım istersen.
Merhaba arkadaşlar nasılasınız?ben 3gündür ovulasyon testi kullanıyorum çizgiler şimdilik silik ama bir bilginiz var mı zamanla koyuluğu artıyormu çizgilerin yoksa sadece ovulasyon günü mü belirginleşiyor?eski testleri saklayıp karşılaştırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?