Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlar... Bisey sorucam bilgisi olan varmi acaba. Bugun 21. Gunum ovulasyon testi yaptim nedense. Pozitif. Bu testle hamilelik arasinda bi baglanti olabilirmi

SElam canım, ben de özledim walla ama bu ara çok yoğunum, pek bakamıyorum. İki projeyi aynı anda çizmeye çalışıyorum :) Tamam hadi bakalım, ikinci çizgide koyuyu görünce haber et, merak ederim benn :)

Allah kolaylık versin bakalım işinde.ben çift çizgiyi dünde yakalayamadım ama yumurta akı kıvamında bi akıntım oldu bende değerlendirmeden edemedim.sen nasılsın??

Kızlar test yaptımn pozitif çıktı dünde kan verdim sonucunu yarın alıcam rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti rabbimin bana yaşattığı sevinci dilerim en kısa zamanda bebek isteyen bütün kadınlarda yaşar inşallah

Merhaba arkadaslar.bende araniza yeni katildim.uzun suredir okuyorum.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin. Bende yaklasik 8 aydir deniyorum AMA yok.bat 10 nisan.benide araniza alirsaniz cok sevinirim.

Hoşgeldin canım inşallah sende en kısa zamanda yaşarsın bu mutluluğu

mutlu güzel haberler alacağınız bir gün olsun hepimize
*evt red cim sperm ve yumurtalar aşırı sıcakta ölüyormuş
*beyazincim tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı ömür versin
Rrabbim isteyen herkesin kucağını çifter çifter doldursun:):):):):)

beyazincim tebrik ederim :) allah analı babalı büyütsün...Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

allah razı olsun aminnnnnnnnn inşallah çifter çifter ve sağlıklı olsun inşallah zaten kızımda iki tane birden istiyorum diyor :) inşallah her gün birinizin güzel haberlerini alırız buradan canım

Gunaydin kizlar... Bisey sorucam bilgisi olan varmi acaba. Bugun 21. Gunum ovulasyon testi yaptim nedense. Pozitif. Bu testle hamilelik arasinda bi baglanti olabilirmi

pozitif derken aynı koyulukta mı?
ovulasyon testlerinde 2. çizgi silik de olsa çıkmaya devam edebiliyor. bu hormon hep var çünkü.
pozitif olması için aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor 2. çizginin.

ovulasyon testleri "lh"ı ölçer ama, hcg ile karışabiliyormuş belki de hamilesindir.

canım tebrik ederim gözün aydın çoook sevindim :)))

Canım çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sonrada tatlı tatlı büyütmeyi nasip eder inşallah:) darısı herkesin başına.
Rabbim ol derse olur ne güzel yazmışsınız.

Beyazincim belirtilerin neydi yazabilirmisin

canım benim en büyük belirtim reglime daha 12 gün varken adet sancısı gibi sancılarım başladı 6 günüm geçti halada devam ediyor reglime yakın göğüs uçlarım ağrımaya başlardı bunda olmadı yani göğsümde hiç bir değişiklik olmadı akıntımda yoktu birde sürekli midem kazınırdı halada var ama yemek yemeye iştahım yoktu bendeki belirtiler bunlar ama herkeste aynı olmuyor kiminde hiç bir belirti olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…