SElam canım, ben de özledim walla ama bu ara çok yoğunum, pek bakamıyorum. İki projeyi aynı anda çizmeye çalışıyorum :) Tamam hadi bakalım, ikinci çizgide koyuyu görünce haber et, merak ederim benn :)
Merhaba arkadaslar.bende araniza yeni katildim.uzun suredir okuyorum.hamile arkadaslari tebrik ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin. Bende yaklasik 8 aydir deniyorum AMA yok.bat 10 nisan.benide araniza alirsaniz cok sevinirim.
Kızlar test yaptımn pozitif çıktı dünde kan verdim sonucunu yarın alıcam rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti rabbimin bana yaşattığı sevinci dilerim en kısa zamanda bebek isteyen bütün kadınlarda yaşar inşallah
mutlu güzel haberler alacağınız bir gün olsun hepimize
*evt red cim sperm ve yumurtalar aşırı sıcakta ölüyormuş
*beyazincim tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı ömür versin
Rrabbim isteyen herkesin kucağını çifter çifter doldursun:):):):):)
beyazincim tebrik ederim :) allah analı babalı büyütsün...Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım inşallah sende en kısa zamanda yaşarsın bu mutluluğu
Hosbulduk.hayirli olsun bebisin.
amin allah razı olsun darısı başına inşallah en kısa zamanda canım
Gunaydin kizlar... Bisey sorucam bilgisi olan varmi acaba. Bugun 21. Gunum ovulasyon testi yaptim nedense. Pozitif. Bu testle hamilelik arasinda bi baglanti olabilirmi
Kızlar test yaptımn pozitif çıktı dünde kan verdim sonucunu yarın alıcam rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti rabbimin bana yaşattığı sevinci dilerim en kısa zamanda bebek isteyen bütün kadınlarda yaşar inşallah
canım tebrik ederim gözün aydın çoook sevindim :)))
günaydın kızlar nasılsınız?
Beyazincim belirtilerin neydi yazabilirmisin
teşekkür ederim allah razı olsun canım inşallah en kısa zamanda seninde güzel müjdeli haberlerini alırız :)
Günaydın canım iyimiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?