Slm kızlarr nasılsınızz mutlu umutlu haberler var mıdır
inşallah hersey gönlünüze göre olur sizin ve tüm bebek ısteyenlerın
Canım ovulasyona daha çok varken renk daha açık oluyor ama onun dışında genelde hepsi aynı koyulukta oluyor. TEstleri saklayıp karşılaştırmana gerek yok çünkü yumurtlayacağın zaman belirgin bir şekilde ikinci çizgiden bile daha koyu olduğunu göreceksin. İkinci çizgiden daha açık renkse hiç şüpheye düşme hemen at derim ben. Çünkü drudukça insan dünkü bugünden daha koyuydu acaba yumurtlama dönemimi kaçırdım mı gibi vesveselere düşüyor. Tecrübeyle sabit :)
stres yaptığın için olabilir.
yumurtlamayı da baskılayabiliyor stres.
bunu sen bizden iyi bilirsin.
hemşireysen hastanede kendine ultrasound yaptır, yumurta takibi yani.
tabi kimse duymasın diyorsan bir şey diyemem.
rica ederim şekerimyumurtlama günlerimiz nerdeyse aynı belki beraber hamiş kalırız hemşerim :) bende de hiç stres yok valla ne yalan söyleyim
Ttlım Duymaları önemli değil de ortopedi merkezindeyim ben sadece beta hcg yi istediğim an baktırabilirim oda dezavantaj erken baktırıp üzülüyorum.evet bilmezmiyim o stres yok mu kanser bile ediyor insanı çok haklısın. Teşekkür ederim cnm
Merhaba kızlar bende sizin gibi en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum...1 haftaya kadar regl olmazsam inşallah hamileyim dicem ama nasip...Ben adet dönemimde hiç bir belirti yaşamam öyle ağrım falanda olmaz.o yüzden şu anda da hiç bir belirti yok ama inşallah hamileyimdir.18-22 mart arası umarım regl olmam[ ALLH tamamına erdırsın ıns bende en kısa sure ıcınde hamıle kalabılırm
bende bekliyorum cuma günü adet olmam gerekiyor :)
yani olmaman gerekiyor (inşallah olmazsın anlamında yazdım)
hayırlısı olsun..
şükürr biz senle aynı gün olduk dimii hatırladığım kadarıyla bugün yumurtlamammış benim phee :) gülüyorum kendime yaa hale bak :)
bende bekliyorum cuma günü adet olmam gerekiyor :)
Merhaba kızlar bende sizin gibi en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum...1 haftaya kadar regl olmazsam inşallah hamileyim dicem ama nasip...Ben adet dönemimde hiç bir belirti yaşamam öyle ağrım falanda olmaz.o yüzden şu anda da hiç bir belirti yok ama inşallah hamileyimdir.18-22 mart arası umarım regl olmam[ ALLH tamamına erdırsın ıns bende en kısa sure ıcınde hamıle kalabılırm
İnşallah cnm İnşallahh
Hahayytt rahatlığa gelsüpersin canım yaa bize gerekli olanda bu rahatlık. birlikte hamile kalalım kayseri de istanbulda bebiş görsün:))
niye benimde 21 matta akşamına gelmişti hatta :) ve yumurtluyorum 2 gündür boyuna Tavuk gibi :)
kasıkların patlacacak gibi az az hafif agrı batmalar oluyor mu sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?