Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Selam rad cim nasılsın?? Özlettin kendini . O zaman şüphe duymadan koyü rengi bekleyim ama atmayım diğer çubukları gönül bağım var artık onlarla:)))

Ttlım Duymaları önemli değil de ortopedi merkezindeyim ben sadece beta hcg yi istediğim an baktırabilirim oda dezavantaj erken baktırıp üzülüyorum.evet bilmezmiyim o stres yok mu kanser bile ediyor insanı çok haklısın. Teşekkür ederim cnm

rica ederim şekerim yumurtlama günlerimiz nerdeyse aynı belki beraber hamiş kalırız hemşerim :) bende de hiç stres yok valla ne yalan söyleyim

Hahayytt rahatlığa gel süpersin canım yaa bize gerekli olanda bu rahatlık. birlikte hamile kalalım kayseri de istanbulda bebiş görsün:))

adet günü geçmeden yapmamak lazım aslında.
ben de erken öğrendim günü gelmeden idrar testi yaptım 2 gün geçince de kan testi.
şu anda bişey olacak mı diye endişelerim var
şöyle 1 hafta bekleseydim en azından keşke :)
gerçi o zaman da adet oldum mu olacak mıyım stresi olurdu.

sabırsızız vallahi

şükürr biz senle aynı gün olduk dimii hatırladığım kadarıyla bugün yumurtlamammış benim phee :) gülüyorum kendime yaa hale bak :)

herhalde öyleydi canım ben 21 mart ta olmuştum. bende yumurtlamadım hala :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…