canım benim en büyük belirtim reglime daha 12 gün varken adet sancısı gibi sancılarım başladı 6 günüm geçti halada devam ediyor reglime yakın göğüs uçlarım ağrımaya başlardı bunda olmadı yani göğsümde hiç bir değişiklik olmadı akıntımda yoktu birde sürekli midem kazınırdı halada var ama yemek yemeye iştahım yoktu bendeki belirtiler bunlar ama herkeste aynı olmuyor kiminde hiç bir belirti olmaz
Slm kızlar ara sıra takip ediyorum yazdıklarınızı. Ben de bu ay ümitliydim ama bugün adet oldum:2:
Hamile kalanlar özellikle dikkat ettiğiniz bişi var mı? ben yumurtlama zamanına tahmini dikkat ettim ama ovulasyn testi falan yapmadım, acaba yapmalı mıyım? bi de ben çok stres yaptım nerdeyse gün saydım adet günüme kadar, o da şaşmadan geldi sağolsun. adetime kadar 2 kez test yaptım. Stresten mi olmadı acaba? etkiliyor diye duymuştum.
kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :))))))))))))DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH
kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :))))))))))))DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH
Slm kızlar ara sıra takip ediyorum yazdıklarınızı. Ben de bu ay ümitliydim ama bugün adet oldum:2:
Hamile kalanlar özellikle dikkat ettiğiniz bişi var mı? ben yumurtlama zamanına tahmini dikkat ettim ama ovulasyn testi falan yapmadım, acaba yapmalı mıyım? bi de ben çok stres yaptım nerdeyse gün saydım adet günüme kadar, o da şaşmadan geldi sağolsun. adetime kadar 2 kez test yaptım. Stresten mi olmadı acaba? etkiliyor diye duymuştum.
canım ben de hamile olduğumu bugün öğrendim. sana tavsiyem bol bol süt iç. biz 6 denememizde tuttu. bu ay ben haftada 5 gün süt içtim bunu etkisinin olduğunu düşündüm. bir de ovulasyon günü falan hesaplamadım. adetimin bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girdik.. unutma rabbimin ne zaman ol diyeceğini bilemeyiz
tebrik edermmmmm sağlıklı bir şeklde inş kucagına alırsın:))))
Tesekkurler canim. Bende bu ay sancilardan suphelendim.13. Ve 14. Gun ovulasyon pozitifti.once ve sonra negatif.sol kasik tarafimda agri var ve bu Sabah bel ve kasik agrisiyla uyandim.yumurtlama gunum gibi.hamilelik testi cikmaz biliyorum ovulasyon aklima geldi yaptim tekrar pozitif.eczaneye gittim anlattim.hamile olma ihtimalin var dedi anladigim kadariyla.benzer hormonlar dedi.bikac test daha aldim Sabah tekrar yapicam.daha once bukadar israrci degildim ama bu ay agri sizi cok sanki adet sancisi hesabima gore daha 7 gun var
canım ben de hamile olduğumu bugün öğrendim. sana tavsiyem bol bol süt iç. biz 6 denememizde tuttu. bu ay ben haftada 5 gün süt içtim bunu etkisinin olduğunu düşündüm. bir de ovulasyon günü falan hesaplamadım. adetimin bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girdik.. unutma rabbimin ne zaman ol diyeceğini bilemeyiz
stres kesinlikle yapmamak gerekiyor mümkün değil biliyorum ama..
Allah'tan hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat iste.
bunun dışında forumda birçok öneri var
kadınlar için soğan kürü incir kürü, erkekler için keçiboynuzu kürü vs.
ben ovulasyon testini tavsiye ederim.
beni strese sokar diye düşünmüştüm ama yaptım yumurtluyormuşum ohh dedim rahatladım
Bende de var bi kaç test, bi dahaki ay yapayım inş. Kürleri de araştırıcam. Sizin kaçıncı deneme de oldu? Ben aslında daha önce ilk denemede hamile kalmıştım, ama bi aksaklık oldu 7 haftalıkken kürtaj oldum, doktor uzun süre korunma verdi. ben aylardır bekliyorum yani, ama bu o zmandan beri ilk denememizdi. Neyse hayırlısı artık.
Forumda hmile kalan var baya. Sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz inşl.
Kızlar test yaptımn pozitif çıktı dünde kan verdim sonucunu yarın alıcam rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti rabbimin bana yaşattığı sevinci dilerim en kısa zamanda bebek isteyen bütün kadınlarda yaşar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?