Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tesekkurler canim. Bende bu ay sancilardan suphelendim.13. Ve 14. Gun ovulasyon pozitifti.once ve sonra negatif.sol kasik tarafimda agri var ve bu Sabah bel ve kasik agrisiyla uyandim.yumurtlama gunum gibi.hamilelik testi cikmaz biliyorum ovulasyon aklima geldi yaptim tekrar pozitif.eczaneye gittim anlattim.hamile olma ihtimalin var dedi anladigim kadariyla.benzer hormonlar dedi.bikac test daha aldim Sabah tekrar yapicam.daha once bukadar israrci degildim ama bu ay agri sizi cok sanki adet sancisi hesabima gore daha 7 gun var

kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :)))))))))))) DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

Slm kızlar ara sıra takip ediyorum yazdıklarınızı. Ben de bu ay ümitliydim ama bugün adet oldum:2:

Hamile kalanlar özellikle dikkat ettiğiniz bişi var mı? ben yumurtlama zamanına tahmini dikkat ettim ama ovulasyn testi falan yapmadım, acaba yapmalı mıyım? bi de ben çok stres yaptım nerdeyse gün saydım adet günüme kadar, o da şaşmadan geldi sağolsun. adetime kadar 2 kez test yaptım. Stresten mi olmadı acaba? etkiliyor diye duymuştum.

canım ben de hamile olduğumu bugün öğrendim. sana tavsiyem bol bol süt iç. biz 6 denememizde tuttu. bu ay ben haftada 5 gün süt içtim bunu etkisinin olduğunu düşündüm. bir de ovulasyon günü falan hesaplamadım. adetimin bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girdik.. unutma rabbimin ne zaman ol diyeceğini bilemeyiz

stres kesinlikle yapmamak gerekiyor mümkün değil biliyorum ama..
Allah'tan hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat iste.

bunun dışında forumda birçok öneri var
kadınlar için soğan kürü incir kürü, erkekler için keçiboynuzu kürü vs.
ben ovulasyon testini tavsiye ederim.
beni strese sokar diye düşünmüştüm ama yaptım yumurtluyormuşum ohh dedim rahatladım

kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :)))))))))))) DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

Haydi bakalım inşallah o beklediğin güzel haberi alırsın:)

canım hayırlı uğurlu olsun allah bebişini sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin.. ve darısı benim ve bnm gibi isteyen tüm arkadaşlarımın başına..

gözün aydın hayırlı olsun canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım

rica ederim canım ama bence sen hamilesin çünkü yaşadıkların benim yaşadıklarımla aynı hadi bakalım müjdeli haberini bekliyorum :)

Aynen öyle canım, mutlaka yazılmış bir günü vardır ama ben kendmi fazla kaptırdım sanırım. Sütü duymamıştım, genel olarak vücut direnci için falan mı yoksa yumurtlama da mı etkisi var acaba? ben de deneyebilirim, tam da yeni köy sütü almaya başlamıştım

Sen de bebişini hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşl. Ya ben şimdiden çok panik yapıyorum, hamile olduğumu öğrensem o 9 ay nasıl geçer bilmiyorum

Bende de var bi kaç test, bi dahaki ay yapayım inş. Kürleri de araştırıcam. Sizin kaçıncı deneme de oldu? Ben aslında daha önce ilk denemede hamile kalmıştım, ama bi aksaklık oldu 7 haftalıkken kürtaj oldum, doktor uzun süre korunma verdi. ben aylardır bekliyorum yani, ama bu o zmandan beri ilk denememizdi. Neyse hayırlısı artık.

Forumda hmile kalan var baya. Sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz inşl.

hamilelerin sayısı gün geçtikçe artsın inşallaaahhh.....
diye başlıyım sözüme :)

ben adetin 11 gün çatlatma iğnesi oldum kızlar..klomen kullanmıştım bitmişti..kontrolümde sadece bir yumurtam olduğunu söyledi doktor,o da 23 mm miş...şaşırdı doktor,büyük geldi sanırım...
bikaç gün sonra da progesteron ile çatlayıp çatlamadığına bakılacak...

kızlar 23mm çok mu büyük,yani çatlamaz da kiste dönüşür mü acaba? yoksa normal mi,,bilemedim...

Kıyamam üzülme tatlım yine olur ...morelini bozma güçlü ol inan...belki dopsaydı hayırlı bir evlat olmayacaktı ....herşeyin hayırlısı bol bol dua edelim bitanem sıkma canını olur mu ...kendine dikkat et herşeyde vardır bir hayır ...

aminnnn inşallah canım

Slm kızlar. Uzun zamandır forumu takip edemedim. Gelişmeler ne alemde bakalım? Var mı müjdeli haberler? Nisan batları başladı. Umarım bu ay hepimiz iyi haberleri arka arkaya paylaşırız.

beyazıncım tebrik ederiimmm cok sevındım Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin diğer arkadaslarımzıda en kısa sürede muradlarına ererler inşallah

günaydın kızlar.maşallah haberler iyi.darısı bizim başımıza inş.beyazincim tebrik ederim canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin inş.bebişinle mutlu ömürler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…