Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :) kendini çok yorma

iyiyim bende ama 2-3 gündür midem bulanıyor canım.ne kadar çok dikkat etmeye çalışsam da sabah kalkıp o sıcacık yataktan işe gelmen bile yorulmana yetiyor çok zor oluyor.. zaten halsizlik bulantı ve uyku alamama çok oluyormuş hamilelikte bide erkenden sabah işe gelmek çok zorluyor bünyeyi ama sabır bakalım

ayy ne güzel neşelisin sen yaa evet bende yumurtlama haftasına girdim yumurtluyorum

Eveeeettt çok neşeliyimm walla ben daha kötüsüne hazırlıyordum kendimi:) ama allahıma bin şükür LH değerim pik yapıyorsa çoğu şey Allah'ın izniyle yolunda demektir:) bakalım bugün en koyü çizgiyi görecek miyim

inşallah görürsün canım :)

canım benimde belim ağrıyodu regl oldum o yüzden belirtiler kafamı çook karıştıyor artık :) umarım bu ay olmazsın batına daha var senin biraz bekle tatlım
Evet oyle canim ama o kadar cok istiyoruz ki en ufak bi seyi acaba belirti olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum :)
Reglime 1hafta var ve hafif bel agrisida var bakalim insallah olmam insallah herkes kavusuz yavrularina :)

Kızlar nasılsınız bakalım? Güzel haberler gelmeye başladı çok şükür. :) Bebiş bekleyen anneleri tebrik ederim. Allah sağlıkla bebişinize kavuştursun inş. Darısı tüm hasretle bebek bekleyenlere :)

23 yasindayim canim.. Esimle beraber market isletiyoruz ayni zamanda okuyorum :) sen kac yasindasîn

Gününüz güzel olsun kızlar hayırlı cumalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…