Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn :) bende 2 gün önce pembe bi lekelenme geldi çok az. bugünde kahve bi akıntı geldi. yarın adet günüm. hamile olabilirim diye baya bi umutlanmıştım ama sanırım değilim

günaydınn :) bende 2 gün önce pembe bi lekelenme geldi çok az. bugünde kahve bi akıntı geldi. yarın adet günüm. hamile olabilirim diye baya bi umutlanmıştım ama sanırım değilim

emin misin peki olacağından? pembe bi akıntı hamile olanlarda da oluyomuşta

Bende duydum ama bilemiyorum. hayırlısı olsun olmazsa bu ay devam ederiz denemelere :) yarın görücez artık

canım 7 haftalık düşükten sonra çok uzun korunmaya gerek yok aslında.
ben de yaşadım aynı şeyi.
ben de ilk denemede kalmıştım o zaman.
bana doktor 1 kez adet görmemi önerdi. ben 2 ay korundum psikolojik olarak hazırlanabilmek için.
bu 4. denemeydi.

soğan kürünü deneyenler biliyorum, sadece kk.dan değil, çevremden de olumlu sonuç alan oldu.

günaydınnnn :) saray kedisi kan testi yaptırdın mı beta hcg değerlerine bakıldı mı ben hala gidemedim muhtemelen 4 haftalık 5 günlük... keseyi vs gördüler mi...

ayyy sıktım dimi... ama benimde ilki kimyasal gebelikle sonuçlanınca korkuyorum dra gitmedim hala..

günaydın bebişlerim

Günaydın canım :)) dün çok mutlu oldum yaa ovulasyon testim pozitife doğru gidiyor endişeliydim başta ama dün öğlen daha koyu renkli 8saat sonra tekrarladım daha da koyu renk. İçim çoook rahatladı motive oldum moralim düzeldi:)) sen ne alemdesin yumurtlama dönemin geldi mi?

ayy ne güzel neşelisin sen yaa evet bende yumurtlama haftasına girdim yumurtluyorum

amin canım allah razı olsun inşallah darısı en kısa zamanda sizlerin başına

Bu arada tam emin olmak için kandada baktırtır gebeliğe bu gün sonucumu aldım betahcg 280.71 çıktı

Gunaydin kizlar ben bisy sorcaktim belimin asagi kisminda ara ara sanci olusuyo bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Gunaydin kizlar ben bisy sorcaktim belimin asagi kisminda ara ara sanci olusuyo bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?

canım benimde belim ağrıyodu regl oldum o yüzden belirtiler kafamı çook karıştıyor artık :) umarım bu ay olmazsın batına daha var senin biraz bekle tatlım

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır topiğe yazamıyordum işten güçten

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır topiğe yazamıyordum işten güçten

mrb canım evet hiç yoksun ya ne kadar çalışıyosun biraz ara ver :) hem kendine dikkat et annesi bebişin yorulur :)

mrb canım evet hiç yoksun ya ne kadar çalışıyosun biraz ara ver :) hem kendine dikkat et annesi bebişin yorulur :)

:) valla yoruluyor sanırım o yüzden benide yoruyor mide bulantım halsizliğim başladı sabah otobüste fenalaşıyodum az kalsın işe gelirken baya korktum sabah bişey olcak die ama çok şükür şimdi biraz daha iyiyim bulantım var ama hafif....bakalım hafta başı kalp atışını duymaya gitçez inşallah yüzümüzü güldürür...

amin canım ya kendine çook iyi bak tamam mı tatlım valla siz böyle kalp atışı filan deyince ben heyecanlanıyorum ya

inşallah duyarsın canım kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…