günaydınn :) bende 2 gün önce pembe bi lekelenme geldi çok az. bugünde kahve bi akıntı geldi. yarın adet günüm. hamile olabilirim diye baya bi umutlanmıştım ama sanırım değilim
Bende duydum ama bilemiyorum. hayırlısı olsun olmazsa bu ay devam ederiz denemelere :) yarın görücez artık
Bende de var bi kaç test, bi dahaki ay yapayım inş. Kürleri de araştırıcam. Sizin kaçıncı deneme de oldu? Ben aslında daha önce ilk denemede hamile kalmıştım, ama bi aksaklık oldu 7 haftalıkken kürtaj oldum, doktor uzun süre korunma verdi. ben aylardır bekliyorum yani, ama bu o zmandan beri ilk denememizdi. Neyse hayırlısı artık.
Forumda hmile kalan var baya. Sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz inşl.
canım 7 haftalık düşükten sonra çok uzun korunmaya gerek yok aslında.
ben de yaşadım aynı şeyi.
ben de ilk denemede kalmıştım o zaman.
bana doktor 1 kez adet görmemi önerdi. ben 2 ay korundum psikolojik olarak hazırlanabilmek için.
bu 4. denemeydi.
soğan kürünü deneyenler biliyorum, sadece kk.dan değil, çevremden de olumlu sonuç alan oldu.
beyazıncım tebrik ederiimmm cok sevındım Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin diğer arkadaslarımzıda en kısa sürede muradlarına ererler inşallah
günaydın bebişlerim
Günaydın canım :)) dün çok mutlu oldum yaa ovulasyon testim pozitife doğru gidiyor endişeliydim başta ama dün öğlen daha koyu renkli 8saat sonra tekrarladım daha da koyu renk. İçim çoook rahatladı motive oldum moralim düzeldi:)) sen ne alemdesin yumurtlama dönemin geldi mi?
günaydın kızlar.maşallah haberler iyi.darısı bizim başımıza inş.beyazincim tebrik ederim canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin inş.bebişinle mutlu ömürler diliyorum.
Gunaydin kizlar ben bisy sorcaktim belimin asagi kisminda ara ara sanci olusuyo bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır topiğe yazamıyordum işten güçten
mrb canım evet hiç yoksun ya ne kadar çalışıyosun biraz ara ver :) hem kendine dikkat et annesi bebişin yorulur :)
:) valla yoruluyor sanırım o yüzden benide yoruyor mide bulantım halsizliğim başladısabah otobüste fenalaşıyodum az kalsın işe gelirken baya korktum sabah bişey olcak die ama çok şükür şimdi biraz daha iyiyim bulantım var ama hafif....bakalım hafta başı kalp atışını duymaya gitçez inşallah yüzümüzü güldürür...
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır topiğe yazamıyordum işten güçten
:) valla yoruluyor sanırım o yüzden benide yoruyor mide bulantım halsizliğim başladısabah otobüste fenalaşıyodum az kalsın işe gelirken baya korktum sabah bişey olcak die ama çok şükür şimdi biraz daha iyiyim bulantım var ama hafif....bakalım hafta başı kalp atışını duymaya gitçez inşallah yüzümüzü güldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?