Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün adet günümdü ama olmadım halada bi belirti yok sabırsızlanıyorum test yapmak için yapsam kesin sonuç verir mi?

Selam Kızlar :) Uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum,daha doğrusu forumlarda gezinip duruyordum ve aranıza yeni katıldım hatta bu ilk mesajım.Bende hamile kalmak istiyorum,aslında geç bile kaldım...Pişmanlık da yaşamıyor değilim,keşke daha önceden cesaretimi toplayabilseydim..
Herneyse inşallah Allah'ım bana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatır.
Doğumkontrol hapı ile korundum hemde bayağı uzun bir süre 3.5 sene :S
1 şubatta son hapımı içtim..Doktor tavsiyelerine göre 3 ay başka yöntemlerle korunmak gerek ama ben bu duruma 2 ay dayanabildim..Adet olmama da 3 gün kaldı...Bakalım pek umudum yok ama yine de bir umut işte bekliyorum ama pes etmek de yok tabii :)

inş hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

slm canım.umarım sende dahil hepimiz yaşarız bu mutluluğu.bu arada aramıza hoşgeldin:)

mrb canım hoş geldin. umudunu hiiç kaybetme ki bebişin hemen gelsin :) inşallah olmazsın 9 ay filan

çok teşekkür ederim inşallah..Hep beraber güzel haberlerimizi paylaşır ve alırız..

dün adet günümdü ama olmadım halada bi belirti yok sabırsızlanıyorum test yapmak için yapsam kesin sonuç verir mi?

mrb canım kesin sonuç vermez ama yapmak istiyorsan yap. ama adet gününden önce hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var

kızlar nasılsınız ? ben hastaydım o nedenle bakamadım sizlere yeni hamile haberleri var mı ?

kızlar nasılsınız ? ben hastaydım o nedenle bakamadım sizlere yeni hamile haberleri var mı ?

geçmiş olsun tatlım ya kıyamam en son beyazincim arkadaşımızın hamiş olduğunu öğrendik bekliyoruz işte :) şimdi nasılsın?

Ben valla yeni başladım çalışmalara henüz yeni yeni deniyoruz ama pek sabırlı olduğum da söylenmez :)

hakkımızda hayırlısı olsun canım bol bol dua et o zamanı gelince gelir zaten :) ama sabırlı ol tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…