inş hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağınaSelam Kızlar :) Uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum,daha doğrusu forumlarda gezinip duruyordum ve aranıza yeni katıldım hatta bu ilk mesajım.Bende hamile kalmak istiyorum,aslında geç bile kaldım...Pişmanlık da yaşamıyor değilim,keşke daha önceden cesaretimi toplayabilseydim..
Herneyse inşallah Allah'ım bana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatır.
Doğumkontrol hapı ile korundum hemde bayağı uzun bir süre 3.5 sene :S
1 şubatta son hapımı içtim..Doktor tavsiyelerine göre 3 ay başka yöntemlerle korunmak gerek ama ben bu duruma 2 ay dayanabildim..Adet olmama da 3 gün kaldı...Bakalım pek umudum yok ama yine de bir umut işte bekliyorum ama pes etmek de yok tabii :)
Selam Kızlar :) Uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum,daha doğrusu forumlarda gezinip duruyordum ve aranıza yeni katıldım hatta bu ilk mesajım.Bende hamile kalmak istiyorum,aslında geç bile kaldım...Pişmanlık da yaşamıyor değilim,keşke daha önceden cesaretimi toplayabilseydim..
1 şubatta son hapımı içtim..Doktor tavsiyelerine göre 3 ay başka yöntemlerle korunmak gerek ama ben bu duruma 2 ay dayanabildim..Adet olmama da 3 gün kaldı...Bakalım pek umudum yok ama yine de bir umut işte bekliyorum ama pes etmek de yok tabii :)
Selam Kızlar :) Uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum,daha doğrusu forumlarda gezinip duruyordum ve aranıza yeni katıldım hatta bu ilk mesajım.Bende hamile kalmak istiyorum,aslında geç bile kaldım...Pişmanlık da yaşamıyor değilim,keşke daha önceden cesaretimi toplayabilseydim..
dün adet günümdü ama olmadım halada bi belirti yok sabırsızlanıyorum test yapmak için yapsam kesin sonuç verir mi?
çok teşekkür ederim inşallah..Hep beraber güzel haberlerimizi paylaşır ve alırız..
bana cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.... :)
Hoşbulduk
mrb canım kesin sonuç vermez ama yapmak istiyorsan yap. ama adet gününden önce hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var
Bende okumuştum forumlarda...hcg değerleri yükselmiş demekki...
kızlar nasılsınız ? ben hastaydım o nedenle bakamadım sizlere yeni hamile haberleri var mı ?
geçmiş olsun tatlım ya kıyamamen son beyazincim arkadaşımızın hamiş olduğunu öğrendik bekliyoruz işte :) şimdi nasılsın?
iyiyim canım düzeldim :)
Ahhh ahhh keşke :) Beklemek ne zormuş..hiç böyle olacağını tahmin etmezdim :)
Ben valla yeni başladım çalışmalara henüz yeni yeni deniyoruz ama pek sabırlı olduğum da söylenmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?