• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa görmedimmm şekerimmm...hem rapor yazıom hem burayo takip etmeye çalışıyorum atlayabiliyorum o yüzdennn:31::31::31: tam gaz çalışmalara devammm:23::23:

adetime daha 5 gün vardı şekerim...erken penaltı oldu benimkii:44::44:

alla alla anlamadım bende...:44::44:

hım hap kullanmadım daha önce bilemicem ara ara kanama yaparmı ,belki öyle bir şeyde olabilir

kızlar yaa sabah azıcık bir kan geldi saat 7 buçukta bir daha gelen giden yok...doğum kont hapı sonrası böle oluomu yaa anlayamadım ben birşeyyy :44::44::44:

canım biraz daha bekle devamı gelmezse eğer yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım çünkü aynısını biliyorum bir iki damla kanama oldu arkası gelmedi kahverengiye dönüp sonra kesildi genede ümitlenme ama olabilir yani hamile olabilirsin hadi hayırlısı olsun inşallah :34:

inşallah tatlım seninki de gelmez de ramazana hamiş hamiş gireriz:16::16::16::16: ne güzel olur yaaa:16::16::16:

aminnnnn canım inşallah hep beraber :16::16::16:

ben de öyle yapayım o zaman kendi hakkını aramak yerine ispiyoncu olmak yarıyormuş bunu da öğrenmiş olduk:9:
ama bu olay daha çok bağladı daha çok kenetlendirdi birbirimize..bundan sonra herşey daha güzel olacak..:34:
ceza almayıp bizleri sabırla bekleyen arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim..
biz orada tek tek ceza yerken umrunda olmayıpta normal sohbete devam eden bazı arkadaşlarla da muhabbetimi gözden geçireceğim..

ama geriye kalanları çooookk seviyorum iyi ki varsınız bebeklerim benimmmmmmmm:16::16:
:16::16::16::16::16:bizde seni seviyoooozzz :16::16::16:

kızz senin batın 9uydu yerleşme kanaması olmasın oooo:26::26::26::26:
ama aynı zamanda bana doktor hapı ilk bıraktığında ara kanamalar olur sakın korkma demişti..
bak bakalım gün içinde devam edecek mi??
9una kadar gelmezse hala bir umut var demektir:16:
heee bu arada benim cumartesi günü kanama oldu. daha doğrusu beyaz gelen akıntı varya o pembe geldi ama çok açık pembe ve çok az. sadece iç çamaşırıma bulaşmış biraz o kadar. daha da bişey yok. o gün spekuumla bakmıştı doktor acaba dedim ondan mı oldu :26::26::26:

vay sen hoşgeldiiiinnn:29::29::29::29::29::29:

bu arada dün yazamadım sadece okuyabiliyordum çok geçmiş olsun canım 2 kez düşük yapmışsın..
Allah 3.sünü sana bağışlar inşallah seni de tatlı bir anne yapar:16::16::16:

amin cnm inş bidaha yaşatmaz Allah.. zor bi süreç zor dönem oluyo tabi..

:16::16::16::16::16:bizde seni seviyoooozzz :16::16::16:

heee bu arada benim cumartesi günü kanama oldu. daha doğrusu beyaz gelen akıntı varya o pembe geldi ama çok açık pembe ve çok az. sadece iç çamaşırıma bulaşmış biraz o kadar. daha da bişey yok. o gün spekuumla bakmıştı doktor acaba dedim ondan mı oldu :26::26::26:

bilmiyorum ki ondan olabilir belki de sende de yerleşme mi oldu ayy hadi inşallaaaahhh:32::32::32::32::32:

canım biraz daha bekle devamı gelmezse eğer yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım çünkü aynısını biliyorum bir iki damla kanama oldu arkası gelmedi kahverengiye dönüp sonra kesildi genede ümitlenme ama olabilir yani hamile olabilirsin hadi hayırlısı olsun inşallah :34:

ayy isyan duydun mu baaaaaaak:32::32::32::32::32:

Back
X