Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ısır ben bi koşu kasaba gidip et alacağım yanaklarımaısırırım olmayan yanaklarını
![]()
kafam karıştı şimdi benim ya iki sebeptende olabilir ama hangisibizde seni seviyoooozzz
heee bu arada benim cumartesi günü kanama oldu. daha doğrusu beyaz gelen akıntı varya o pembe geldi ama çok açık pembe ve çok az. sadece iç çamaşırıma bulaşmış biraz o kadar. daha da bişey yok. o gün spekuumla bakmıştı doktor acaba dedim ondan mı oldu :26::26::26:
slm kızlar nasılsınız?
bilmiyorum ki ondan olabilir belki de sende de yerleşme mi oldu ayy hadi inşallaaaahhh![]()
iyilik sağlık bat bekliyoz sen nasınsın bebiş nasıll![]()
slm kızlar nasılsınız?
ay kıyamam kuzucuğuma yaaa yavaşlıyoruz tamamhey kızlaar buschy ağlıyor bensiz 2000 e girceksiniz diyor az idareli olup fazla alıntı yapmıcakmışız![]()
hey kızlaar buschy ağlıyor bensiz 2000 e girceksiniz diyor az idareli olup fazla alıntı yapmıcakmışız![]()
kanın az mı geldi böyle direk bisürü kan mı geldi???
yerleşme kanaması da bebişin yerleşmesi işteee bazı hamişlerde olurmuş..
canım adet kanaması gibi miydi ve çook mu oldu kanaman??
canım biraz daha bekle devamı gelmezse eğer yerleşme kanaması olabilir ben yaşadım çünkü aynısını biliyorum bir iki damla kanama oldu arkası gelmedi kahverengiye dönüp sonra kesildi genede ümitlenme ama olabilir yani hamile olabilirsin hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
gördümm ama ümitlenmicemm yaa kankaaa...bilmiyorum ki ondan olabilir belki de sende de yerleşme mi oldu ayy hadi inşallaaaahhh
ayy isyan duydun mu baaaaaaak![]()
sen ısır ben bi koşu kasaba gidip et alacağım yanaklarıma
kafam karıştı şimdi benim ya iki sebeptende olabilir ama hangisi
slm canım iyi sayılırım ya sen![]()
bucshy caydin caysun ağlayacaklar nerdeyse 1000 göremedik 2000 i de göremeyecez diye 4te cezaları bitiyo az yawaş yazın sayfaları boşa harcamayalım emi gelince keserler hepimizi vallaonlarada hoşgeldin hediyesi olur
![]()
selam canım iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
valla mide bulantıları dışında iyiyim.yarın doktora gitcem işte.sen nasılsın
bende bilmiyom canım. yerleşme kanaması nasıl oluyo onuda bilmiomki pembe mi yoksa bildiğin kanmı :26::26:
inş gelmez o bat:) bende napim canım yarın doktora gitcem işte keseye bakcak doktor inş sıkıntısız atlatırız yarını. bebiş iidir heralde de rahat vermiyor midem acayip bulanıyor yaa bişey yiyemez oldum mutfağa girince direk öğürtü geliyor koşa koşa çıkıyorum
şimdi bişey var mıikimizede aynı cvp vericemmmmkızlar pembemsiydi ama sulu bir kandı..böle katı değildi...:44::44:
:
bende bilmiyom canım. yerleşme kanaması nasıl oluyo onuda bilmiomki pembe mi yoksa bildiğin kanmı :26::26:
inş o yerleşme belirtisidir şekerimmm yaaaa![]()
yerleşme kanaması tam kırmızı olmuyo diye biliyorum ben...![]()
ikimizede aynı cvp vericemmmmkızlar pembemsiydi ama sulu bir kandı..böle katı değildi...:44::44:
ümitlenmek istemiyorum şekerim bende..hayırlısı olsun ama sanırı doğum kont hapı sonrası olan birşey diye düşündüm ben...
gördümm ama ümitlenmicemm yaa kankaaa...![]()
pembe oluyomuşş..ayy siz ümitlenmeyin ben ikinizin yerine ümitlenirim sizde benim yerime ümitleniverin..kimse hayal kırıklığına uğramamış olurbende bilmiyom canım. yerleşme kanaması nasıl oluyo onuda bilmiomki pembe mi yoksa bildiğin kanmı :26::26:
ben de iyiyim batımı bekliyorum 1 haftadan az bi süre kaldı ama hiçbirşey hissetmiyorumselam canım iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
valla mide bulantıları dışında iyiyim.yarın doktora gitcem işte.sen nasılsın
pembe oluyomuşş..ayy siz ümitlenmeyin ben ikinizin yerine ümitlenirim sizde benim yerime ümitleniverin..kimse hayal kırıklığına uğrananış olur
alemsin yaaa siboticim tamam ben senin için ümitliyim zattteeeenben de iyiyim batımı bekliyorum 1 haftadan az bi süre kaldı ama hiçbirşey hissetmiyorum
haftasonu sağ kasığım hafif hafif battı şimdi o da yok sanırım bu ay olmadı![]()
akril.. kanaman koyu renk mi? bende ilk gebelikte yaşamıştım koyu şekilde baya bi koyu oluyor yani.onun sebebide içerde kanayıp daha sonra dışarı çıktığı için yani beklemiş kan olduğu için..hadi bakalım inş hamilesindir :))
benim çoook açık renkli pembeydi canım yaaa. :26::26::26: