• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 sayfa kaldı yavaşlayın kızlar:45::45::45::45::45:

Son düzenleme:
şimdi bişey var mı:47:

tatlım bazen bildiğin kan,, bazen pembemsi.. bazen de kahverengi oluyomuş,,

Şu anda yok şekerim..işte sabah pedime azıcık gelmişti öle duruyor..yarım saat önce baktım en son yoktu..:44:

pembe oluyomuşş..ayy siz ümitlenmeyin ben ikinizin yerine ümitlenirim sizde benim yerime ümitleniverin..kimse hayal kırıklığına uğramamış olur:52::52::52:

ben de iyiyim batımı bekliyorum 1 haftadan az bi süre kaldı ama hiçbirşey hissetmiyorum:19:
haftasonu sağ kasığım hafif hafif battı şimdi o da yok sanırım bu ay olmadı:14::14:

tamam şekerimm sen bizim adımıza ümitlen bizde senin adınaaaa:16::16::29::29:

15 sayfa kaldı yavaşlayın kızlar:45::45::45::45::45:

tmm yavaşlıyorummm bende..yemeğe çıkyorummm...:56::56:

eneeee herkes yemeğe gittiii ya.. :44:

ben geldimm kızlarr...hala tık yok benim kırmızılardannn:44::44: annemle konuştum anne böle böle sabah geldi tık yok dedim..annemde sende ve ortanca kardeşinde benimde 2 gün sabahları gelmişti birer damlar sonra kesimişti doktore gittim hamileymişim dedi..yarında bekle gelmezse görün orada doktore dedi...annem iyice kuşkulandırdı benii:44::44:

ben geldimm kızlarr...hala tık yok benim kırmızılardannn:44::44: annemle konuştum anne böle böle sabah geldi tık yok dedim..annemde sende ve ortanca kardeşinde benimde 2 gün sabahları gelmişti birer damlar sonra kesimişti doktore gittim hamileymişim dedi..yarında bekle gelmezse görün orada doktore dedi...annem iyice kuşkulandırdı benii:44::44:

eee olur mu olur... hadi bakalım,inşallah...

kızlar 15 safya daha anca dolar 4 e kadar kızlara tam 2000, verelimm hoşgeldinnizz diyelimmm :119::119::119::118::118::118:

bu arada şu an online olanlar yazsın o zaman... yazdıysanızda unuttum,sorry :41: nerelerdensiniz sizler,şehir olarak?yaşlar kaç falan?2 gündür topikte sıkı fıkı olduğumdan bilmiyore :32:

pufpuffcuğum ben Gaziantep'teyim 29 yaşındayım çalışıyorum..evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyordum Mayıs'ın başında bıraktım..
yani bu 2. denemem olacak:16::16: sen de anlat neredesin neler yapıyorsun?

bu arada şu an online olanlar yazsın o zaman... yazdıysanızda unuttum,sorry :41: nerelerdensiniz sizler,şehir olarak?yaşlar kaç falan?2 gündür topikte sıkı fıkı olduğumdan bilmiyore :32:

ben konyadayım şekerim 25 yaşındayım..26 ıma gircem 24 gün sonraa :1::1:
evlendiğimden beri bende doğum kont hapı kullanıyordum..2 aydır deniyorum...bugün golü yedimm :1::1:
peki sen?

kayseri.22 yaş. aöf maliye
ya sen:34:

pufpuffcuğum ben Gaziantep'teyim 29 yaşındayım çalışıyorum..evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyordum Mayıs'ın başında bıraktım..
yani bu 2. denemem olacak:16::16: sen de anlat neredesin neler yapıyorsun?

memnun oldum o zaman bikez daha :42: ben İstanbul.. 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hap falan.. yazmıştım,2 düşüğüm var ikiside kendiliğinden oldu,kürtaj olmadım şükür.. 5 sene bankada çalıştım,şimdi çalışmıyorum.. ama evde olmaktan sıkıldım,çalışmak istiyorum :52: çalışırken şikayet ediliyor falan ama ev kadınlığı bana göre değil arkadaş,sevmedim :27: öyle işte...

memnun oldum o zaman bikez daha :42: ben İstanbul.. 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hap falan.. yazmıştım,2 düşüğüm var ikiside kendiliğinden oldu,kürtaj olmadım şükür.. 5 sene bankada çalıştım,şimdi çalışmıyorum.. ama evde olmaktan sıkıldım,çalışmak istiyorum :52: çalışırken şikayet ediliyor falan ama ev kadınlığı bana göre değil arkadaş,sevmedim :27: öyle işte...

bankada çalıştığını okumamıştım şekerim...çok başvurdumda almadılar beni gıcıklarrr :19::19:

bende staj yapmıştım bankada biliyorum yani o ortamı

bankada çalıştığını okumamıştım şekerim...çok başvurdumda almadılar beni gıcıklarrr :19::19:

çokta özenilecek bi tarafı yok bence :27: fırsatı buldum,aldım evlilik tazminatımı hooppp ayrıldım :1:

bende staj yapmıştım bankada biliyorum yani o ortamı

ekibin ve müdürün iyiyse,anlaşıyosan sorun olmuyo hatta zevkli bi hale bile geliyor..işte ilk 4 sene böyleydi çok mutluydum ama son 1 sene de herşey değişti.. bende tam zamanında ayrıldım,denk geldi de.. iyi oldu :34:

Back
X