Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam tatlım iyiyiz sen nasılsın? çok sevindim darısı da başımıza inşallah...ayy biz de fotoğraf isteriz ama yaaaaaa

aaaaaaaaaa nasıl anladı canım doktor. neyine baktı :26:

calıstıgım hastanede tanıdık bir doktor vardı gecen ay ki durumu anlattım her gun gel takıp edelım belkı erken yumurtlamıssındır dedı bende reglım bıter bıtmez gittim vaginal usg baktı ve yumurtamın normalden büyük oldugunu söyledi tamda catlamamıs ama bu hafta içinde catlayacak gibi görünüyor dedi yanı 7. gunde ovülasyonum olacak gibi şimdilik eger yarında buyumus cıkarsa erken yumurtlıcam

Son düzenleme:

sende de başlasın o zaman çalışmalaaar erkenden hemencikte hamiş kal inşallaaaaaah

sende de başlasın o zaman çalışmalaaar erkenden hemencikte hamiş kal inşallaaaaaah

bu gidişle öyle olacak gercı bende hesap kıtap yapmıcaktım bu ay ,ama yumurta takıbı yapayım yınede ıyıkı yapmısım daha öncelerıde böylemıydım bılmıyorum bu ay erken oldu neyse durmak yok yola devam regl olana kadar :):)

bu bizim sayfamız 1991 doğumlu olan arkadaşlarım sizlerinde sayfası oluyor

heeyyyyttt ağlamakkk yokk daha kırmızıyı görmedennn moral bozmakk yok ben ne yapayom siz böle yaparsanızzz

Ayyy Allah bizede naip etsinnn...yeriz biz o miniğiii

sizede tavsıyem yumurtlama gunlerınızı ıyı takıp edın erken gec yumurtlama olabılıyor ılla 14. gun diye düşünmeyin hatta doktor takıbı yaptırın derım

heeyyyyttt ağlamakkk yokk daha kırmızıyı görmedennn moral bozmakk yok ben ne yapayom siz böle yaparsanızzz

Ayyy Allah bizede naip etsinnn...yeriz biz o miniğiii
tamam ağlamiyciim
sizede tavsıyem yumurtlama gunlerınızı ıyı takıp edın erken gec yumurtlama olabılıyor ılla 14. gun diye düşünmeyin hatta doktor takıbı yaptırın derım

canım takip yapan doktor bulsak iyideee. devlette ilgilenmiyolar. özelde de iyi doktor bulmaz zor. ağzını açınca para ödüyon

tamam ağlamiyciim

canım takip yapan doktor bulsak iyideee. devlette ilgilenmiyolar. özelde de iyi doktor bulmaz zor. ağzını açınca para ödüyon

bende devlette yaptırıyorum ama belkı personel oldugum ıcın sorun yapmıyolardır,ama hamıle kalırsam özel bir hastane tercıh edecem o zaman evde yapılan testlerı regl bıter bıtmez yapın :)

bende devlette yaptırıyorum ama belkı personel oldugum ıcın sorun yapmıyolardır,ama hamıle kalırsam özel bir hastane tercıh edecem o zaman evde yapılan testlerı regl bıter bıtmez yapın :)

bu ay yaptım canım ben takibi testlerle. ama oda psikolojimi bozdu hergün hergün test olunca psikopat olduk
en iyisi akışına bırakmak. saldım çayıra mevlam kayıra

hele benım ıcın bu ay cok supriz ne zaman regl olacagım bıle bellıdegıl hazırandakı gecıkmeyle dengeler degıstı allah hakkımda hayırlısını versın :)

bu ay yaptım canım ben takibi testlerle. ama oda psikolojimi bozdu hergün hergün test olunca psikopat olduk
en iyisi akışına bırakmak. saldım çayıra mevlam kayıra

aynen en kötüsü bu psikolojık gebelıkler işte bende saldım cayısa mevlam kayıra durumlarındayım ,düşünmüyorum da benım annem 1. ayında bana hamıle kalıyosa bende kalırım annem yılda 3-4 kez regl olan bir genc kızmıs ve evlenınce ertesı ay bana hamıle kalıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…