kızlarrr merhabaaa nasılsınızzzbebeğimi gördüm bugün ilk defa küçücük 5+5 dedi doktor 17 mm cik rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hepinizz olun inşallahhhh buchy i ve diğer cezalı arkadaşları çok özledim sanırım 1 saatleri kaldı
aaaaaaaaaa nasıl anladı canım doktor. neyine baktı :26:
evett tanıştık kendisiyleebu heyecanı herkes yaşasıınn
oku tatlım bende dün başladım
ayyy ne güzel ya yerim ben onu annesi
calıstıgım hastanede tanıdık bir doktor vardı gecen ay ki durumu anlattım her gun gel takıp edelım belkı erken yumurtlamıssındır dedı bende reglım bıter bıtmez gittim vaginal usg baktı ve yumurtamın normalden büyük oldugunu söyledi tamda catlamamıs ama bu hafta içinde catlayacak gibi görünüyor dedi yanı 7. gunde ovülasyonum olacak gibi şimdilik eger yarında buyumus cıkarsa erken yumurtlıcam
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inaşşahhhhselam tatlım iyiyiz sen nasılsın? çok sevindim darısı da başımıza inşallah...ayy biz de fotoğraf isteriz ama yaaaaaa
sende de başlasın o zaman çalışmalaaar erkenden hemencikte hamiş kal inşallaaaaaah
kızlarrr merhabaaa nasılsınızzzbebeğimi gördüm bugün ilk defa küçücük 5+5 dedi doktor 17 mm cik rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hepinizz olun inşallahhhh buchy i ve diğer cezalı arkadaşları çok özledim sanırım 1 saatleri kaldı
ye teyzesi yeeekarnını doyurmaz ama dahaa minnacıkk
tamam ağlamiyciimheeyyyyttt ağlamakkk yokk daha kırmızıyı görmedennn moral bozmakk yok ben ne yapayom siz böle yaparsanızzz
Ayyy Allah bizede naip etsinnn...yeriz biz o miniğiii
sizede tavsıyem yumurtlama gunlerınızı ıyı takıp edın erken gec yumurtlama olabılıyor ılla 14. gun diye düşünmeyin hatta doktor takıbı yaptırın derım
tamam ağlamiyciim
canım takip yapan doktor bulsak iyideee. devlette ilgilenmiyolar. özelde de iyi doktor bulmaz zor. ağzını açınca para ödüyon
bende devlette yaptırıyorum ama belkı personel oldugum ıcın sorun yapmıyolardır,ama hamıle kalırsam özel bir hastane tercıh edecem o zaman evde yapılan testlerı regl bıter bıtmez yapın :)
hele benım ıcın bu ay cok supriz ne zaman regl olacagım bıle bellıdegıl hazırandakı gecıkmeyle dengeler degıstı allah hakkımda hayırlısını versın :)
bu ay yaptım canım ben takibi testlerle. ama oda psikolojimi bozdu hergün hergün test olunca psikopat olduk
en iyisi akışına bırakmak. saldım çayıra mevlam kayıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?