• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evde yapılabilcek hemen bulunabilcek şeyler kızlar bunlar kızlar sorun yok...bulgur kabarıyo şimdi... :) asıl önemli olan sushi,havyar,ne bileyim asortik şeyler canım çekmesin yani...onlardan da istediğiniz kadar bahsedin daha önce yemediğim için canım çekmez...:1:

merak etme onlardan bahsetmem çünkü bende sevmiyorum o tarz şeyleri:19:

şehir dışına gitti yarın gelecek tatlım bende senin gibiyim yani:5::5:

oyhh guzum:29: korkma tamam mı ben hiiiç korkmam hele gece hiç korkmam bi ses duyarsam hele hele hiç bağırmam :18:
ne gitti ki iş için filan mı?

tvde bişe yok :47:
netten video filan izledim ondan da sıkıldım :19:
burda da beni soran yok :1::1: ne yaptığımı bilmiyorum evin içinde :9:

netten dizi izle..süper yabancı diziler var..ben iş yerindeyim öğleden sonra pek işim olmuyor.kimse de olmuyor; açıp izliyorum valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :52::52:

yok tatlım korkmam ben:29:
evet iş için gitti:31::31:

aferin benim 38s imeeee :29:bende korkmam ki :1:
bende bi şarkıya kafayı taktım anam kaç gündür dinleyip duruyorum embesil gbi :9::9: galiba kendimi kaybediyorum yavastan yavastan :66::52:

Son düzenleme:
aferin benim 38s imeeee :29:bende korkmam ki :1:
bende bi şarkıya kafayı taktım nam kaç gündür dinleyip duruyorum embesil gbi :9::9: galiba kendimi kaybediyorum yavastan yavastan :66::52:

sanada aferin tatlım:29::29:
hangi şarkı peki?

netten dizi izle..süper yabancı diziler var..ben iş yerindeyim öğleden sonra pek işim olmuyor.kimse de olmuyor; açıp izliyorum valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :52::52:
diziyle aram yoktur pek zaten dizi takip de etmem tv filan da izlemem... ama hoşuma giden kısa flim yada animasyon olursa izlerim geceleri çizgifilim izliyorum netten :1: eved dedğin gibi zaman geçiveriyo hemencik :21:

İnşallah canım yaa hafta sonunda beri bitmeyen bir karın ağrım var bu kadar erken başlamaz herhalde dimi ??

Madem okadar kolay soğuk alıyorsun çıkartma artık zaten ayağından onları..daha senin bebişini de seveceğiz annesi dikkat etsin dimi?? Araştırdım doğru öyle görünüyor.ben bu ay doğru mu yaptım bilmem ama her iki kalçamın altına her iki yumruğumu koydum öyle yattım.doktor yumurtlama takibi yaparken rahmi rahat görmek İçin öyle yatırmıştı bende deneyim dedim..

Vallah baslamaz herhalde canim mesela ben hasta olcam zaman ayni gun baslardi agrilar ve hemen hasta olurdum

Back
X