• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlişkolarııımmm günaydııınnn
kahvaltı yapmadan oturdum pc başına...bugün çok yorucu bir gün olucak bizim için dua edin de bacağım başlamasın gene:18:
günün planı : duş
sağlık ocağı
eczane
milyon shop :)
40 dakikalık aktarmalı yolculukla banka ve dönüş
kuaför
ev :( ayy yazarken yoruldum be :25::25:

huhuuuu bi haber daha mı alıcaz yoksa???ne bereketli şu son birhafta on gündür sürekli hamiş haberimiz var :) inşallah sen de eklenirsin...hap bıraktım bilmemne deme ben iki ay farklı farklı haplar kullandım hormonal dengeni bozmuşsun dedi doktor ama hemen tuttu..hayırlısı olsun...

hadi bakalım hayırlısı olsun şekerim...çok fazla ümitlenmek istemiyorum...aslına hiç istemiyorduk ama hapı bıraktım 3 kaçamağımız oldu..hamile kaldımmı diye düşünürken biranda hamile kalsam ne güzel olur demeye başladım...:1::1: hayırlısı olsunnn

kahvaltı yapmadan oturdum pc başına...bugün çok yorucu bir gün olucak bizim için dua edin de bacağım başlamasın gene:18:
sağlık ocağı
eczane
kuaför

huhuuuu bi haber daha mı alıcaz yoksa???ne bereketli şu son birhafta on gündür sürekli hamiş haberimiz var :) inşallah sen de eklenirsin...hap bıraktım bilmemne deme ben iki ay farklı farklı haplar kullandım hormonal dengeni bozmuşsun dedi doktor ama hemen tuttu..hayırlısı olsun...

günaydın bebeğim maşallah herşeyi bi güne sığdırmışsın:20:
çook yüklenme bu kadar kendine ya:38:
bende şimdi kahvaltı yapacam gel beraber yapalım:56:
sonra full time topikteyim:52::52::52::52:

sağlık ocağı
eczane
kuaför

kolay gelsın canımm

hadi bakalım hayırlısı olsun şekerim...çok fazla ümitlenmek istemiyorum...aslına hiç istemiyorduk ama hapı bıraktım 3 kaçamağımız oldu..hamile kaldımmı diye düşünürken biranda hamile kalsam ne güzel olur demeye başladım...:1::1: hayırlısı olsunnn
ne 3ü tekte bile tutturan olur yeterki rabbim ol desin...hayırlısı..

günaydın bebeğim maşallah herşeyi bi güne sığdırmışsın:20:
çook yüklenme bu kadar kendine ya:38:
bende şimdi kahvaltı yapacam gel beraber yapalım:56:
sonra full time topikteyim:52::52::52::52:
yaaaa!!! :( patates koydum haşlanıyo onu yicem ben sadece iştahım yok ama çeşit görürsem de hayır demem.tek başıma koca kahvaltı hazırlaması zor geliyo.bi tek banka düşündürüyo ama gitmem şart günü geçmiş borcun...ekstre de gelmedi dün aradılar yarın ödemeniz lazım dediler :(

kolay gelsın canımm
sağol bebikim.kaç gün kaldı doktora gitmene ????merakla haber bekliyorum senden bak ona göre.ben şimdiden duramaz oldum yerimdeee:52::52::52:

ne 3ü tekte bile tutturan olur yeterki rabbim ol desin...hayırlısı..

yaaaa!!! :( patates koydum haşlanıyo onu yicem ben sadece iştahım yok ama çeşit görürsem de hayır demem.tek başıma koca kahvaltı hazırlaması zor geliyo.bi tek banka düşündürüyo ama gitmem şart günü geçmiş borcun...ekstre de gelmedi dün aradılar yarın ödemeniz lazım dediler :(

sağol bebikim.kaç gün kaldı doktora gitmene ????merakla haber bekliyorum senden bak ona göre.ben şimdiden duramaz oldum yerimdeee:52::52::52:

canım benım 14 hazıranda gıdecem bakalım ınsallah hepımız hakkında hayırlısı olur :16:

Günaydınnnn kızlaaar hepiniz çok ama çok güzel bir gün geçirin inşallahhhh :16::16::16:
teşekkürler şekerim inşallah :16:

Kızlar umutlar temmuza kaldı :19: kırmızılar teşrif etti :20: Allahım en tez vakitte yüzlerimizi güldür bebişlerimizi bizlere nasip et amin..

üzülme şekerim Mart ayı doğum için daha iyi tam bahar girişi :34:

sağlık ocağı
eczane
kuaför

oyy oyy kuzucum kıyamam kolay gelsin sana:43:
artık kredi kartı ödemesi daha kolay bankaların internet şubelerine üye olursan EFT gibi kolay olur işin..

İsyancımmm canım çok iyisin çok sağol tatlım inşallah dua edelim ayyy ne bilim biz yanlışmı çalışıyoruz yoksa :52::17:

ben 1 day daha normal deneyeceğim olmadı ovülasyon testi ile yapıcam çalışmaları şekerimmm :46::46: sende denemedi isen öle dene tatlım

amin canım inşallah:31:
bu arada biz seninle hiç tanışamadık:26:

Tanışalım 38s :29: ben aslında eski üyelerdenim ama aktif olarak sitede yazmıyordum hep sık sık girip bakarım okurum ama yazmak kimseyle paylaşamadıklarımı burada da görünce yani benim gibi hisseden merak ettiği konular var mı dediğim herşey burada konuşuluyor çok hoş sizlerde benim kız kardeşlerim kız arkadaşlarım gibisiniz artık çok rahatım burda :) 24 yaşında 1 sene 7 aylık evliyim çalışıyorum artık bebek istiyoruz böyle peki sen? :3:

amin canım isteyen herkesın tez vakıtte bebeklerı olur ınsallah

Aminnn canım çok sağollll en tez vakitte inş :31:

Günaydın kızllarr.. Günümüz aydın bebiş haberlerimiz bol olsun... :16::16:

Benim bata 3 gün kaldı :18::18::18:

ne

:

bebeğim sadece patatesle olmaz bişeyler daha yemen lazım bebişin doymaz ki:52::52:
iyi bakalım tatlım kolay gelsin allah yardımcın olsun
kendine çook dikkat et tamam mı güzelim:29:

Back
X