neyse ben başlayayım bi yerden takıldım kaldım gene....hadi kızlar bana dua edin de işlerimi sağ salim halledip geleyim:26:
tamam canım hadi git gel çabucak görüşürüz allaha emanet olun:79:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse ben başlayayım bi yerden takıldım kaldım gene....hadi kızlar bana dua edin de işlerimi sağ salim halledip geleyim:26:
ayy ben yokkken 1000 olucak sayfa![]()
![]()
ewewttpıtpıtları duydunuz mu?gittiniz mi doktora![]()
oleeeyyy unutma ama tamam mı??? hadi bu sefer kesin çıktım![]()
ayyyy ölüom ağrıdan yaaa. bit çabuk git benden kırmızı bana hiç yakışmıyosun![]()
ayy o ağrıları hiç söyleme ya bende 2. gün ağrı olur![]()
sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.
![]()
sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.
![]()
gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorummama psıkolojım yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :)
ruyalarıma yemekler gırıyorr ne gorsem canım ıstıyor dünyayı yemek istiyorummmm
![]()
gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorummama psıkolojım yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :)
![]()
![]()
tünaydın kız öğlen oldu
ayy ne güzel hiç belirtin ağrın olmuyomuş en azından kafan karışmıyomuş:44:
az kaldı canım biraz daha dayan şimdiye kadar sabrettin rize de bol bol tadını çıkarırsın herşeyin![]()
inş. bebegım ya hyrlısıyla bı gıtseydık. tünaydın yazıcaktım gunaydın a gıttı elım öncekılerı okumakla baslıyorum once snra yazıyorum ya yoksa tunaydınnnnnnnn iyi günleriniz olsun inşallaahhhhhh. evet kuzum belırtım olmuo o yuzden kasıgım belım fılan agrırsa kesın bebek var derım yanııı. bugunde ruyamda kan testı 2.39 muydu ole bsydı ama daha adetıme 4 gun var dıorum kesın yukselır o dıyrm oncekı testlerımde 0.01 cıkıyordu dıorum inş. gercekte 2000 lerde cıkar hyrlısıylaa hepımız burda mutlu haber verrız aminn![]()
Selam kızlar herkese tünaydın
ne güzell valla. doktora bu ağrılar için gitmiştim çocuk yaparsan kurtulursun demişti![]()