• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.
:25::25::25:

off o kötü işte canım ya geçmiş olsun artık ne deyim..

sorma canım yaaa benm 2 gün sürüyo bu şekilde. kıvranıyorum. evde olsam iyide çalışmak çok kötü oluyo. hep erkek var bişeyde diyemiyom kimseye.
:25::25::25:

gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorumm:53: ama psıkolojık yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :):50: ruyalarıma yemekler gırıyorr ne gorsem canım ıstıyor dünyayı yemek istiyorummmm:56::56::56:

Son düzenleme:
gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorumm:53: ama psıkolojım yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :):50: ruyalarıma yemekler gırıyorr ne gorsem canım ıstıyor dünyayı yemek istiyorummmm:56::56::56:

ne güzell valla. doktora bu ağrılar için gitmiştim çocuk yaparsan kurtulursun demişti:52::52::52:

gunaydın kızlarrrrr. o agrılar bende hıc olmuyor bakmısım aaaa regl olmusummm dıorumm:53: ama psıkolojım yönden ruhen çıldırcak gıbı oluyorumm fena yıkıp gecırıyorum herseyııı walla :):50: ruyalarıma yemekler gırıyorr ne gorsem canım ıstıyor dünyayı yemek istiyorummmm:56::56::56:

tünaydın kız öğlen oldu:1:
ayy ne güzel hiç belirtin ağrın olmuyomuş en azından kafan karışmıyomuş:44:
az kaldı canım biraz daha dayan şimdiye kadar sabrettin rize de bol bol tadını çıkarırsın herşeyin:34::34:

benim de çok kötü iştahım açılıyor.. tatlı,tuzlu,acılı vs.. herşeyi canım çekiyor.. :50: tutamıyorum kendimi ve hep yiyorum..
yoksa çok sinirli oluyorum :53:

tünaydın kız öğlen oldu:1:
ayy ne güzel hiç belirtin ağrın olmuyomuş en azından kafan karışmıyomuş:44:
az kaldı canım biraz daha dayan şimdiye kadar sabrettin rize de bol bol tadını çıkarırsın herşeyin:34::34:

inş. bebegım ya hyrlısıyla bı gıtseydık. tünaydın yazıcaktım gunaydın a gıttı elım öncekılerı okumakla baslıyorum once snra yazıyorum ya yoksa tunaydınnnnnnnn iyi günleriniz olsun inşallaahhhhhh. evet kuzum belırtım olmuo o yuzden kasıgım belım fılan agrırsa kesın bebek var derım yanııı. bugunde ruyamda kan testı 2.39 muydu ole bsydı ama daha adetıme 4 gun var dıorum kesın yukselır o dıyrm oncekı testlerımde 0.01 cıkıyordu dıorum inş. gercekte 2000 lerde cıkar hyrlısıylaa hepımız burda mutlu haber verrız aminn:25::25::25:

inş. bebegım ya hyrlısıyla bı gıtseydık. tünaydın yazıcaktım gunaydın a gıttı elım öncekılerı okumakla baslıyorum once snra yazıyorum ya yoksa tunaydınnnnnnnn iyi günleriniz olsun inşallaahhhhhh. evet kuzum belırtım olmuo o yuzden kasıgım belım fılan agrırsa kesın bebek var derım yanııı. bugunde ruyamda kan testı 2.39 muydu ole bsydı ama daha adetıme 4 gun var dıorum kesın yukselır o dıyrm oncekı testlerımde 0.01 cıkıyordu dıorum inş. gercekte 2000 lerde cıkar hyrlısıylaa hepımız burda mutlu haber verrız aminn:25::25::25:

hayırlısı olsun bebeğim ya bu günlerde bitti sayılır.. sen güzel şeyler düşünmeye çalış tamam mı canını sıkma:29:
ayy inşallah hadi bakalım rüyan gerçekleşirde seviniriz bi güzel:46::46::46::46::46::46::46::46:

Allah hepimize sabırlar versin ne zor iştir şu beklemek her ay adetim erken gelsin die dua ederken rahatlamak için şimdi adetim gelmesin nolur diye dua ediyorum 6 gün kaldı inş güzel hbrlerimi sizlerle paylaşırım korkumdan gidip test bile yaptırmamadım ya değilsem diye :(

Back
X