Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay saol iyi dileğin için kuzum ama nedense hiç öyle bi his yok içimde o yüsden test bile yapmıom elbet ortaya çıkar ne olduğu:55::55:

:

banada bu ay tuttu gibi geldi bebişin ama yanılıyor olabilirim:29:
aynen bende test yapmıyorum hiç günüm geçince..
hep test yaptıktan sonra kırmızılar geliyor çünkü:47:

oyyy oyy oyy yerim ben seni ya minicik daha:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
annenede günaydın diyelim de kıskanmasın seni görünce unuttum onu hehehe:1::1::1::1::1:

günaydın hanım günaydın pabucumuz dama atıldı hemen de yeğen gelince:1::1:

ayyy yerimmm bennn onuuuu yaaaaa :16::16::16:

bizde seni yeriz ki :16::1:

aaayyyyy bebiş yaaaaa :16::16::16::16: yirimmmm annesiiii kesede uslu uslu otururmuş yaramaz :16::16::16:

evet saklanmış hatta...:1:

ay maşallah tüylerim ürperdi ne güzel bir duygudur bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalp atışlarını ne zaman duyacaksın Allahın izniyle

Amin canım benim...2 hafta sonra gidecez tekrar kalp atışları için....:16:

ayy ayy kimler gelmiş mercimek gelmiş hoşgelmiş :16::16::16:
nasıl bebişin?durumlar iyi inşallah canım?

iyi kuzum herşey normal..düşük tehlikesi falan görünmüyor....:34::34:

geçer kuzum sakin ol muhtemelen pozitif çıkcak ama her duruma hazırlıklı ol olur mu sakin ol :34::16:

sen 3 kişi çıkacaksın tatile:52::52::52:[/FONT]

ay saol iyi dileğin için kuzum ama nedense hiç öyle bi his yok içimde o yüsden test bile yapmıom elbet ortaya çıkar ne olduğu:55::55:

anneeemmm kız o siyah şey mi yoksa :21:

evet canım o siyah nokta kese...içindeki bebek :1:

Son düzenleme:
geçer kuzum sakin ol muhtemelen pozitif çıkcak ama her duruma hazırlıklı ol olur mu sakin ol :34::16:

sen 3 kişi çıkacaksın tatile:52::52::52:

anneeemmm kız o siyah şey mi yoksa :21:

sakinim kuzum bana yok gibi geliyor...eğer bebiş varsa evet çok sevinirim ama yoksada üzülmem..çünkü daha kaçamakta olmuş olacak...hayırlısı olsunn

7 dk sonra sonucum çıkıyor kızlar...biyokimya ile görüştümmmmmm :52::52::52:

:52::52::52::52: isyan ben de çok heyecanlandımmm. hadi bismillahhh hayırlısı olsun. yoksada üzülmek yok. yolun çok başı. herşeye hazırlıklı olmak lazım.:34::34::34::34::34:

Günaydın kızlaaaarr cumanız mübarek olsun. Bugün iniaşşah yeni hamile haberleri alırız. İsyanın sonucunu dört gözle bekliyorum nasıl heyecanlandım anlatamam

günaydın kızlar bakın kimi getirdim size:9::9:

Eki Görüntüle 729871

Maşallah canım yaaa. Kız sen çok şanslısın ben 6. haftamda iken kese görünmedi. Senin minnak çok hızlı bak hemen annesine kendini gösterdi. Benimkisi tembel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Darısı diğer tüm arkadaşlarıma. Dualarım sizlerle kızlar bu mübarek günde :16::16::16:

temmuz olsun bizim olsun canım :34::34::34: daha sıkı çalışırsın bu sefer. allahın izniyle göbişine gelir bebekte:34::34:

hayırlısı olsun tatlım ben de temmuza kalacak gibi hissediyorum birlikte bekleriz artık:34:
canını sıkma olur mu:44:

neyse canım ya o kadar da heves etmiştim:31:
yola devam:13::13::13:

moralim iyi kızlar...biz daha denememiştik bilr kaçak olunca şüphelenmiştik...Allah büyük aratmasın inş...temmuzda biraz çalışalım bakalım...

Back
X