• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah inşallah ,biz 13 aydır kkorun muyoruz.bir tüp bebek denedik olmadı.şimdi düzenli ve takipli yaptık bu şekilde ilk denememiz .hayırlısı olsun bakalım.sua et hamişlerin duası kabul olur.:))

etmez miyim canım hergün dua ediyorum...:42:

ayy sorma ben de iyi düşünmeye çalışıyorum....bi de pembe gördüm...çantacıya gittik eşimle..bi tane pembe bi tane sarı çanta beğendim..bu hellokitylerden :1:hatta iki rengi yapıştırdım birbirine ne kadar yakışıyo demi ne tatlı renkler dedim eşime...Allah hayıra çıkarsın inşallah..:31:

bak kötü bi rüya bile değilmiş sen kuruntu yapmışsın:20:
ahh bu hormonlar yok mu bu hormonlar:27::27::27::27::27:

bak kötü bi rüya bile değilmiş sen kuruntu yapmışsın:20:
ahh bu hormonlar yok mu bu hormonlar:27::27::27::27::27:

hayır kötü rüyaa...ben o iki çantayı da almak istedim ama eşim almadı çok pahalı dedi..birini al dedi..ben de kızdım küstüm çıktım gittim :26:

yetinmeyi bilmelisin tatlım :29::29::29:

kız normalde yapmam öyle ama rüyada niye inatlaştım anlamadım :1: o da alıverseydi canım bi kerecik :46::46: neyse sabah gördüm zaten...sabah ezanından sonra görülen rüyalar hayırlı da olmazmış mana da aranmamalıymış diye duymuştum...kızım mı olcak acaba!!pembe falan gördüm ya :52::52:

kız normalde yapmam öyle ama rüyada niye inatlaştım anlamadım :1: o da alıverseydi canım bi kerecik :46::46: neyse sabah gördüm zaten...sabah ezanından sonra görülen rüyalar hayırlı da olmazmış mana da aranmamalıymış diye duymuştum...kızım mı olcak acaba!!pembe falan gördüm ya :52::52:

haa işte böyle düşün canım.. böyle rüyalara bağlı kalma:29:
hayırlısı olsun tatlım ya hayırlı olsun yeter ki:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar günaydın..:3::3::3:
ben de güzel haber veremeyeceğim maalesef:50:
2 gün gecikmeyle dün kırmızılara merhaba dedim:37:
çok üzülmedim çünkü gece yatarken Allah'ıma dua etmiştim..Allah'ım hamiş değilsem boşa heveslenmeyeyim sabah kalkınca hasta olayım diye..sabah kalktım ki kırmızılar:)
ilk aydı daha önümüzdeki ay bu kadar sabırsız ve stresli olmayacağım..
bir de ben 28 günde bir oluyordum.şimdi acaba 30 günde bire mi kaydı?bat hesaplayamıyorum:44::44::44:

çok üzülmedim çünkü gece yatarken Allah'ıma dua etmiştim..Allah'ım hamiş değilsem boşa heveslenmeyeyim sabah kalkınca hasta olayım diye..sabah kalktım ki kırmızılar:)
bir de ben 28 günde bir oluyordum.şimdi acaba 30 günde bire mi kaydı?bat hesaplayamıyorum:44::44::44:

mrb tatlım diğer aya inşallah:31::31:
sen yine 28 gün olarak hesapla tatlım bi ay 30 gün sürdüyse bişey olmaz

canım sen 30 günden hesapla bence..28den hesaplarsan ve 30a göre olcak olursa gene gecikti dersin çünkü...erken gelmesi heyecan yapmaz geç kalması hem heyecan hem endişe yapar...
şu sayfaları yenilemeyi hiç sevmiyorum ya direkt yeni msjlar görünse ne iyi olur

aynen canım yaaa...yada dliing diye ötse hatta :31:

Back
X