• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş şekerimmmm :29::29: dün akşam çok üzülünce eşim kızdı bana...Allah verirse zaten verir..bunu problem olarak görme..bende de problem olabilir..herşey takdir ilahi dedi...ama ne bilim çok üzülmüştüm...şimdi iyiyim tam gaz çalışmalara devamm :10::10:

allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin(aminnnn):34::34:
yanında sana destek olan bi eşin var bak ne güzel..doğru söylemiş bu konuda:46::46::46:
aynen böyle tatlım devam durmak yoook:52::52::52::52:

günaydın canım inşallah:12::12:
nasılsın bakim:34:

iyiyim canım benim sen nasılsın keyfin nasıl?

gerçekten mi normal mi yani bu ağrı..ohhh nasıl içimi rahatlattın anlatamam canım acaba sorun mu var diyordum...demir eksikliğiyse ben bugün ıspanak yapayım bugün...:27:

normal tabi herkeste oluyor bu. Aç kalmamaya gayret et. bol bol su iç. 8 günün kaldı sabret annesiii :16:

günaydın tatlım ben iyiyim ya sen?:34:[/QUOTE]

ben de iyi ve heyecanlıyım test yapacaktım bi kaç gün daha bekleyeceğim benimkiler bugün gelecekti gelmedi kiiii:)

ben biraz uyumaya çalışayım kızlar:3::3::3:
uyu canım allah rahatlık versin iyi uykular:38:
iyiym canım grip olcam heralde sen nasılsın? disin nasıl oldu?.ewet yarım saat once werdım kanı hadı hayırlısı;) elifimmm gunaydınnnnn

bende iyiyim canım dikkat et kendine..
arada sızlıyor ama gece rahat uyudum:34:
hadi bakalım hayırlsı ne zaman çıkıyo sonuç?

iyiym canım grip olcam heralde sen nasılsın? disin nasıl oldu?.ewet yarım saat once werdım kanı hadı hayırlısı;) elifimmm gunaydınnnnn

bende sana mesaj atmaya çalışıyordum:16::16: günaydın canım hadi bakalım merakla bekliyorumm kızz 4 gün gecikti dimi az değil walla :32::32:

bende sana mesaj atmaya çalışıyordum:16::16: günaydın canım hadi bakalım merakla bekliyorumm kızz 4 gün gecikti dimi az değil walla :32::32:

saat 2de cıkıcakmıs.4gun gectı bnm adetlerım gecmezhepte gununde gelır kızarım bnde bı gunde sasır gununu arkadas nasıl bir istikrar fılan diye kavga ederim;) ama stresten fln tabi geciktirmis olabılırım onuda iyi beceririm yanı aynı olucakmısım gıbı hıssedıyorum ama yaaa:(

Back
X