• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benm akıllı kocam not alıo adet günümü istersen söyleme :)))) ama kimseye deme didi nazar değer didi :))) bakalım hayırlısı

amaaan niye söylemicen kızz...ben öğrenir öğrenmez telefon listemdeki hemen hemen herkesi aradı...ehliyet aldığım kursun önünden geçerken oraya bile girdim söyledim...:27:

bebiş iyidir herhalde.içerde takılıyo kafasına göre...hiç demiyo annemin midesi bulanıyo canı yanıo diye...:27: hayırlı olsun açılışınız bakalımm...bol ve verimli çalışmalarınız olur inşallah :49:

:9::9: heheh doğsunda hele bi öpe öpe sorarsın bugünlerin hesabını... İnşallah canıım ovülosyon test ile takibe devam ama cuma c.tesi pazar bişi olacağını zannetmiyorum kına, bebek mevlüdü düğün çok yoğun olucaz :14:

hoşgeldin sefalar getirdin canım. vatana millete hayırlı olsun inşallah :9::9::9::9: bende bugün başlayacam kısmetse bakalım :52::52::52::52:

Ammiin inşalllahhh hadi bakalım aynı anda hamiş kalırız inşallahh :32::32::32:

:9::9: heheh doğsunda hele bi öpe öpe sorarsın bugünlerin hesabını... İnşallah canıım ovülosyon test ile takibe devam ama cuma c.tesi pazar bişi olacağını zannetmiyorum kına, bebek mevlüdü düğün çok yoğun olucaz :14:

Hamile patlaması olacak :) olsun olsun genç nüfüsumuz artsın :))))

benimde aynı canım yaaa cuma cumartesi pazar iptal. düğün kına derken vakit yok. zaten evdede olmıycaz. ama ben gene ovulasyon testi yapcam o günlerde. çift çizgiyi görürsem bilmiyorum ne yaparım :9::9::9::9::9:

benimde aynı canım yaaa cuma cumartesi pazar iptal. düğün kına derken vakit yok. zaten evdede olmıycaz. ama ben gene ovulasyon testi yapcam o günlerde. çift çizgiyi görürsem bilmiyorum ne yaparım :9::9::9::9::9:

Bende cuma yaparım testi kına akşam çünkü... c.tesi bebek mevlüdü var yapabilirmiyim bilmiyorum. Pazarda düğün gündüz yapmam imkansız ancak eve gelince oda 6-7 yi bulur heralde doğru çıkarmı acaba? :26:

Peki madem ben gidiyorum işlerimi de halledim cepten girer hbr veririm kızlar öptümmmmm:) destekleriniz için tşkr edermmmm
hayırlı haberlerini bekliyoruz. hadi inşallah hamişsindir canım :52::52::52::52:
Bende cuma yaparım testi kına akşam çünkü... c.tesi bebek mevlüdü var yapabilirmiyim bilmiyorum. Pazarda düğün gündüz yapmam imkansız ancak eve gelince oda 6-7 yi bulur heralde doğru çıkarmı acaba? :26:

ben uzun yolda olcam bide. ev bizim değil başkasının evinde kalcaz. tam zamanını buldu yaaaa. :53::53::53::53:

kızlar benim iştahım açıldı napcam bilmiyorum :( eşim folik asit içeren demir şurubu yazmış..sanırım o iştahımı açtı...off yaaa gözümün önünde yemekler uçuşuyor..Allahtan yarın memlekete anacığımın yanına gidiyorum :))

kızlar benim iştahım açıldı napcam bilmiyorum :( eşim folik asit içeren demir şurubu yazmış..sanırım o iştahımı açtı...off yaaa gözümün önünde yemekler uçuşuyor..Allahtan yarın memlekete anacığımın yanına gidiyorum :))

anne ve yemek mi dedin offf çok özledim ikisini de :(

ahh keşke ben de anneme gidebilsem...iştahtan ziyade üşengeçlik var bende..yapan olsa yerim de yapmak zor geliyo...kilomda bi değişiklik yok hatta biraz inceldim sanki...bi tek göbek var işte...hani küçükken derler ya kilosu boyuna gitmiş diye..benim de kilom göbeğimde toplanmaya karar verdi sanırsam...elimi atınca sırt kemiklerim elime geliyo:26:

Back
X