ooo hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin canım..ben de perşembe çok giremicem ya iyice özlerim diye dedim neyse madem yarın hasret gideririz bol bol
dur ben bakıvereyim senin haftabaşın ne zamanmış diye...ayrıca benim takvim de senin bana gösterdiğin cinsiyet yorumuna geldi bakkontrol de perşembe ayyy yaklaştıkça cinsiyet merakımın yerini sağ salim görelim düşüncesi alıyo inan ki....:26:dua edin bize dün bi de yüzüstü yatmışım sabah bi uyandım nasıl döndüm bilemedim.rahatsız da olmamışım nasılsa öyle yatmaktan..:26:
korkma bişey olmaz ben kendimi kaç kez öyle buldum biliyon mu :)))) sol tarafa yatmak iyiymiş ama alışmayınca zor oluyor zamanla olacak bebeklerimiz daha küçük ya sorun teşkil etmez ilerde zaten istesekte o şekilde yatmamıza izin vermeyecek fıstıklar :))

Yok üzülmeme fırsat kalmadı hayatım zaten ben tarihi battan geç yazdırmıştım bat günü gelmeden bat geldi:)))) a aaaa dedim kaldım ay acaba hamilemiyim bile diyemedim:)))walla evlendiğimde Nisan çocuğu yapacağım ben Temmuz'da hamile kalıcam diyordum sonunda orayageldim :))) hamilesin hislerine güvenirmiş inşallah canım benimteşekkür ederim güzelyüreğin için:))))
bende kendime hep kış gelini olcam diyodum şubatta evlendim :)))) sende temmuzda hamile kalcan belkide duan kabul olacak bilemezsin ki herşeyin hayırlısı olsun inşallah

38s
hayırlı olsun canımm Rabbim kazasız belasız iyi günlerde binmeyi nasip etsin inşallahhh