• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum yavaşyavaş agırlaşıyosun olacak o kadar bol bol dinlenmen yatman lazım senin :34:

ama sıkılıyorum...bunalıyorum...psikolojimi etkiledi galiba bu gebelik benim ya...zaten hassastı..az kullanmadım anksiyete ilaçlarından...az serum yemedim sinir krizlerinden...hem de en ufak bi şeyde...off ama hiç bi sıkıntım sorunum yok kafama taktığım tek şey bebeğimin sağlığı ve onu da yarın görüp rahatlıcam zaten bunu da biliyorum ama neden böyle oldum hiç bi fikrim yok:50:

ağrı kesici hormonları etkilemez canım sanmıyorum. doktora söylemedinmi 4. günüm diye:26::26:

ADETİN 3 VEYA 4. GÜNÜ YAPILIYOMUŞ ZATEN CANIM AĞRI KESİCİNİN ETKİSİ NEKADAR SÜRERKİ ZATEN CANIM.

onu prospektüsten bakabilirsin. bi saat içinde en yüksek seviyeye çıkar kanda. sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. vücuttan nasıl atıldığına bak. idrarlamı terlemi atılıyo. ona göre hesaplarsın ne kadarının gittiğini. ertesi gün içn sanmıyorum hormonları etkilemez. :34::34::34:

bu ay hiç verimli değildi çok yoğundu dedin ya hamişsindir sen varyaa. herkes hiç beklemediği anda öğreniyo ya seninkid o hesap :52::52::52::52:

olabilir canım çünkü gerçekten bu ay acayip yoğundum stresim de vardı..
dikkat edemedim..
diyorum ya bu ay olması bi mucize:38::38:

onu prospektüsten bakabilirsin. bi saat içinde en yüksek seviyeye çıkar kanda. sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. vücuttan nasıl atıldığına bak. idrarlamı terlemi atılıyo. ona göre hesaplarsın ne kadarının gittiğini. ertesi gün içn sanmıyorum hormonları etkilemez. :34::34::34:

SAOL CANIM YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN..ALLAHIM SANADA BANADA BEBEK İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞAMAYI NASİP ETSİN....:)

ama sıkılıyorum...bunalıyorum...psikolojimi etkiledi galiba bu gebelik benim ya...zaten hassastı..az kullanmadım anksiyete ilaçlarından...az serum yemedim sinir krizlerinden...hem de en ufak bi şeyde...off ama hiç bi sıkıntım sorunum yok kafama taktığım tek şey bebeğimin sağlığı ve onu da yarın görüp rahatlıcam zaten bunu da biliyorum ama neden böyle oldum hiç bi fikrim yok:50:

Duygusallık mode şuan normal yani takma kafana yarın ögrendiginde kendine bi süpriz yaaprsın bebek eşyaları bakarsın kafan dagılır bide milkschake içtin mi tamammmmmmmmmmm :46::46::46:

olabilir canım çünkü gerçekten bu ay acayip yoğundum stresim de vardı..
dikkat edemedim..
diyorum ya bu ay olması bi mucize:38::38:

mucizeler yaşanmak içindir canım. iş Allahta biter sonuçta. rabbim ol derse oluverir. Allahıııımmm ne olur hemen de ol diye oluversinnn
:16::16::16::16::16::16:

yok anlamadım aslında da tahmini ovulasyon tarihi hesaplama motoru var ya ona baktım..bu ayda olmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi alacağım..bu ay bodoslama:9::9::9::9:

inşallah ben seni çok kuvvetli hissediyorum bu ay olacaksın canım inşallah:16::16:

ya bu ay ya önümüzdeki ay o bebiş buraya gelecek başka yolu yokkk :72::kkk::72::kkk:

aşk olsun güzelim ya ne kafa şişirmesi..
ne güzel bi bekleyiş yaşıyoruz..
düşününsene çocuklarımıza ilerde seni bu şekilde beklemiştim diyeceğiz:31::31::31::31:

Hahahahahhaaa inşallah şekeriiimm inşallahhhh

tık tık heee öldüm gülmekten :9::9::9::9::9::9:
sen önümüzdeki haftada devam et bence. ne olur ne olmaz en azından üç günde bir :23::23::23::23:

bak yakalarsam tık tık :9::9::9:

amin kuzucum inşallah.. zaten ne kaldı ki öğreniriz 2 gün sonra bebiş varsa çıkar ortaya:31:

Sizi böle görünce ben daha çok heycanlanıyorum sanki böle oleeeyyyyyy yeni bebeişler gelio diye bagırmak gelio içmden :46::46::46: offf inşşş cnmmmm inşş sende hamişsinnnnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sevecez :52::52::52: aboo üç tane bebek oldu üçüzmü olcak yoksammmmm :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Tililililililili üçüzz oluyoomuşşşşşşşşşş teyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :21::21::21::32::32::32:

mucizeler yaşanmak içindir canım. iş Allahta biter sonuçta. rabbim ol derse oluverir. Allahıııımmm ne olur hemen de ol diye oluversinnn
:16::16::16::16::16::16:

doğru söylüyosun tatlım..
neyse ben düşünmeyeyim batı filan:13:

ya bu ay ya önümüzdeki ay o bebiş buraya gelecek başka yolu yokkk :72::kkk::72::kkk:

Hahahahahhaaa inşallah şekeriiimm inşallahhhh

bak yakalarsam tık tık :9::9::9:

:9::9::9::9:
ay böyle beklemekte ne sinir bozucu yaaa. asabım bozuluyo :19::19::19:
önceden döngüm uzasın kırmızılar hemen gelmesin az tadını çıkarayım derdim. şimdi döngüm kısalsın hemen belli olsun hamiş olup olmadığım diye dua eder oldum. insanoğlu nankör nankör :9::9::9::9:

Sizi böle görünce ben daha çok heycanlanıyorum sanki böle oleeeyyyyyy yeni bebeişler gelio diye bagırmak gelio içmden :46::46::46: offf inşşş cnmmmm inşş sende hamişsinnnnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sevecez :52::52::52: aboo üç tane bebek oldu üçüzmü olcak yoksammmmm :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Tililililililili üçüzz oluyoomuşşşşşşşşşş teyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :21::21::21::32::32::32:

sağol bebeğim yaa inşallah..
ooo bide üçüz hemiii abowww bana bi tane yeter o ikiyide arkadaşlarıma versin rabbim:52::52::52:

doğru söylüyosun tatlım..
neyse ben düşünmeyeyim batı filan:13:

düşünme tabi gelmesin kırmızılar gelmicekte zaten. onları bi yakalarsam zaten içini oyup bade koyacam :9::9::9::9:
ama yakalayamam gibi geliyo artık. onlar çoooooookkk uzaktalar :32::32::32::32:

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım.nisan ortasında korunmayı bıraktık.eşim bebek çok istıyor ben istemiyordum ama benıde heveslendırdı.d.k.hapı ıle korunuyordum.bu ay adetım 2 gun geç geldı heveslenmıstık ama kursağımızda kaldı.acaba d.k.haplarının koruma etkısı nezaman sona erer ??????

Back
X