• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aramıza hoşgeldin canım.:21::21::21::21: En başta stres yapmıyoruz yada yapmamaya çalışıyoruz. Yumurtlama günümüze dikkat etmeye çalışıyoruz ve çalışmaları o günlerde yoğunlaştırıyoruz. Gerisi allaha kalmış artık. :16::16::16:

hoşbulduk canım inş olur bu ay korunmayı bıraktığımdan beri hep reglim gecikio 2 aydır böle ama önceden düzenliydi doktora gittim doktor bi sorun yok sağlıklısın gecikmenin nedeni stres ve mevsimsel olabilir dedi olmazsan tekrar gel dedi ama oldum çalışmalara devam ediorum bu ayda denicem olmadı tekrar ramazandan sonra doktora gidicem rabbim yardımcımız olsun

benimki allahın bi lütfu oldu...iki ay korundum bıraktım..her gün çalıştık iki haftada bir 3 gün tatil yaptık.son güne kadar çağırdık bebeği yani..o da dayanamadı ısrarımıza hemen geldi :nazar: Inşallah en kısa zamanda siz de kavuşursunuz yavrunuzaa:emir_bebek::emir_bebek:

inş canım rabbim bizede nasip eder beklemek çok zorrr

kızlar yaşayan varsa cevap verebilir mi?

yumurtlama günümden sonra 5-6 gün çok fena belim ağrıdı.karıncalanma oldu.

yarın bat günüm ve ben daha önce adet olmadan bir iki gün önce gögüslerim acır ,şişlik olurdu .bu defa hiç olmadı.bu sabah karın ağrım oldu ,sol baldırımda kramp oldu.bu güne kadar hamiş belirtisi olacak pek bişey hissetmedim.bugün biraz farklı bişey hissettim.ben diyorum ki oda adet olacağımdan diyorum.ama daha öncekilere benzemiyorlar .offfffffff kafam karıştı.:53::53::53::53:

hoşbulduk canım inş olur bu ay korunmayı bıraktığımdan beri hep reglim gecikio 2 aydır böle ama önceden düzenliydi doktora gittim doktor bi sorun yok sağlıklısın gecikmenin nedeni stres ve mevsimsel olabilir dedi olmazsan tekrar gel dedi ama oldum çalışmalara devam ediorum bu ayda denicem olmadı tekrar ramazandan sonra doktora gidicem rabbim yardımcımız olsun

hayırlısı olsun canım. hormonlarına baktırdınmı hiç. bendede son iki ay gecikme oluyo hep üç gün. demekki mevsimsel gerçekten. hiç şaşmayan şey bu ay şaştı :26::26::26::26:

Gunaydn Topiqimizin birbirinDen qüzeL anne aDayLarı NaSıLSınız bakaLım ??
Bugun Sabah bi karın aqrıSıyLa uyandım ben artık bebeqim ne yapıyoRDuySa cok canımı yaktı Sıpamm :9:

ama qeneL oLarak iyiyim en azınDan miDe buLanTım yok :46::46::46:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

ahahaha iyimiş bu alemsin senn yaa.. :1: Seninle insan yaşlanmaz bee.. Walla bu günlerde hic kocamdan memnun değilim. Yada bat yaklaşıoo ondan mı bukadar memnuniyetsizliğim bilemiorm. Ilgilenmio öküz benle.
bazen onların da oluyo böyle muayyen zamanları galiba benimkinde de oluyo arada...karşı koltuğuna oturup somurtuyorum (e tabi duramıyorum öyle) offf poofff ayyy offff falan diyip duruyorum sık sık ne oldu diyo cevap vermiyorum devam ediyorum puflamaya en sonunda yanıma geliyo sen beni sevmiyosun artık diyorum hooobaaa gene başladık demeye başlıyo tam kalkıyo gidicek gıdıklıyorum :)kendine geliyo :27:ama durduk yere bu mizansen olmadan gıdıklarsam ters tepiyo :26: ben de böyle oyun kuruyorum napiim:32:

ayyyy hakikatten bi fena oluyorum kalpten gidicem:52::52:
şimdi herkese bişey sorcam benim bebeğimi kız hisseden hiç yok galiba öyle mi ????:31::31::31::31:
hadi anket yopıyoruz...oylama var....erkek diyenler???kız diyenler???

:52::52::52::52: hiç belirtin varmı canım.

canım yaa anlamadım işte ,diğer adetlerimde gögüslerimde şişlik olurdu dokundurtmazdı.karnım hafif ağrırdı.

ama şimdi yarın bat günüm göğüslerde bişi yok ,hishissiyat yok.:9::9:

sadece bel karın bölgesinde ara ara ağrı ve batmalar,sol baldırda kramp..sağ elde yine kramp ,ben elime kramp girdini bilmem .

mide bulantısı :yok
baş ağrısı:yok
gğüslerde :bişi yok.

ben galiba çıldırıyorummmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
kızlar yaşayan varsa cevap verebilir mi?

yumurtlama günümden sonra 5-6 gün çok fena belim ağrıdı.karıncalanma oldu.

yarın bat günüm ve ben daha önce adet olmadan bir iki gün önce gögüslerim acır ,şişlik olurdu .bu defa hiç olmadı.bu sabah karın ağrım oldu ,sol baldırımda kramp oldu.bu güne kadar hamiş belirtisi olacak pek bişey hissetmedim.bugün biraz farklı bişey hissettim.ben diyorum ki oda adet olacağımdan diyorum.ama daha öncekilere benzemiyorlar .offfffffff kafam karıştı.:53::53::53::53:

canım bendede oldu ama ben düzensiz uykuya bağladım bunları.. inşallah hamilesindir canım benimkide yarın..
fakat hiçbişey hissedemiyorum ya. acaba bende mi bi gariplik var:9::9::9::9:

Bugun Sabah bi karın aqrıSıyLa uyandım ben artık bebeqim ne yapıyoRDuySa cok canımı yaktı Sıpamm :9:

günaydın canım ben iyiyim ya sen?
oyyy demek belli ediyo kendini yaramaz:52::52::52:

bazen onların da oluyo böyle muayyen zamanları galiba benimkinde de oluyo arada...karşı koltuğuna oturup somurtuyorum (e tabi duramıyorum öyle) offf poofff ayyy offff falan diyip duruyorum sık sık ne oldu diyo cevap vermiyorum devam ediyorum puflamaya en sonunda yanıma geliyo sen beni sevmiyosun artık diyorum hooobaaa gene başladık demeye başlıyo tam kalkıyo gidicek gıdıklıyorum :)kendine geliyo :27:ama durduk yere bu mizansen olmadan gıdıklarsam ters tepiyo :26: Ben de böyle oyun kuruyorum napiim:32:

Ayyyy hakikatten bi fena oluyorum kalpten gidicem:52::52:
şimdi herkese bişey sorcam benim bebeğimi kız hisseden hiç yok galiba öyle mi ????:31::31::31::31:
Hadi anket yopıyoruz...oylama var....erkek diyenler???kız diyenler???

bende aynı şeyleri yapıyorum öflüyorum pöflüyorum. Bi oraya geciyorum bir buraya geciyorum hic anlamıo öküz. Yine seninki yanına geliyormuş. Ben oturup bağırmaya başladığımda kendine gelio iki sarılıyo hemen iş peşine düşüyo ben onla ilişkiden cok sarılıp öpmek istiyorum. O anlamıo öküz. Btun gece snir etti beni

günaydın nasılsın ? acıtmaz annesi acıtmaz senin sıpa:46::46::46::46::46::46::46: alışmaya çalışıyordur evine , yerine büyümek istiyordur annesi:52::52::52::52::52::52::52:

bazen onların da oluyo böyle muayyen zamanları galiba benimkinde de oluyo arada...karşı koltuğuna oturup somurtuyorum (e tabi duramıyorum öyle) offf poofff ayyy offff falan diyip duruyorum sık sık ne oldu diyo cevap vermiyorum devam ediyorum puflamaya en sonunda yanıma geliyo sen beni sevmiyosun artık diyorum hooobaaa gene başladık demeye başlıyo tam kalkıyo gidicek gıdıklıyorum :)kendine geliyo :27:ama durduk yere bu mizansen olmadan gıdıklarsam ters tepiyo :26: ben de böyle oyun kuruyorum napiim:32:

Erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :46::46::46::46::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım yaa anlamadım işte ,diğer adetlerimde gögüslerimde şişlik olurdu dokundurtmazdı.karnım hafif ağrırdı.

ama şimdi yarın bat günüm göğüslerde bişi yok ,hishissiyat yok.:9::9:

sadece bel karın bölgesinde ara ara ağrı ve batmalar,sol baldırda kramp..sağ elde yine kramp ,ben elime kramp girdini bilmem .

mide bulantısı :yok
baş ağrısı:yok
gğüslerde :bişi yok.

ben galiba çıldırıyorummmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

inşallah hamişsindir canııımmm :52::52::52::52:
ama başka bişeyde olabilir. sen genede çok umuda kapılma. yarına kadar sabret bakalım :26::26::26:

hayırlısı olsun canım. Hormonlarına baktırdınmı hiç. Bendede son iki ay gecikme oluyo hep üç gün. Demekki mevsimsel gerçekten. Hiç şaşmayan şey bu ay şaştı :26::26::26::26:

yok cnm hiç baktırmadım neden dersen doktor olmazsan 1 hafta sonra gel hormonlarına bakalım dedi ama olursan da olduğun günleri not al dedi bnde dediğini yaptım

bende aynı şeyleri yapıyorum öflüyorum pöflüyorum. Bi oraya geciyorum bir buraya geciyorum hic anlamıo öküz. Yine seninki yanına geliyormuş. Ben oturup bağırmaya başladığımda kendine gelio iki sarılıyo hemen iş peşine düşüyo ben onla ilişkiden cok sarılıp öpmek istiyorum. O anlamıo öküz. Btun gece snir etti beni

ayy Allah sabır versin o zaman ne diiim canım...ama ilk zamanlar benimkinde de vardı ağır ve ayıp konuşmuştum geçti...konuşmak değil azarlamak paylamak gibi bişeydi işte..anladın sen

kızlar çok korkuyorum çok heyecanlıyım çok endişeliyim çok mutluyum çok karışığım:18:
korkuyorum onu hareketsiz görmekten:30:
heyecanlıyım bebeğimi ilk görüşüm olucak:46:
endişeliyim testlerin sonuçları nasıl çıkacak:18:
mutluyum sonunda tarih 20 haziranı gösterdi:52:
çok işim var ama elim ayağım tutmuyo ne yapacağımı şaşırdım..
kahvaltı yapmam lazım
duş almam lazım
kuaföre gitmem lazım
ütü yapmam lazım
hangi birini yapacağımı şaşırdım

canım benim bu kadar telaş yapmayı bırak istersen öncelikle çok dua et okuyabildiğim ne varsa dua olarak oku ondan sınra de ki allahım ben elimden geleni yaptım bundan sonrasını sana tevekkül ediyorum sonra kalbini ferah tut

benimde içime doğan his ERKEK bebek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ayy allah sabır versin o zaman ne diiim canım...ama ilk zamanlar benimkinde de vardı ağır ve ayıp konuşmuştum geçti...konuşmak değil azarlamak paylamak gibi bişeydi işte..anladın sen

ilk zamanlar oluyor demek böyle şeyler. Bilemiyorum.. Inşallah zamanla gecerrrrrr

Back
X