• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım ben iyiyim ya sen?
oyyy demek belli ediyo kendini yaramaz:52::52::52:

sağ kasığımda bi ağrı oldu sabah ama nasıl acıdı çok kokrtum ordaydı sanki hissettim gibi oldu şımarıyor şimdideden benim sıpam :9::9::9: bu arada bende iyiyim biraz heycanlandım sanki :21:

günaydın nasılsın ? acıtmaz annesi acıtmaz senin sıpa:46::46::46::46::46::46::46: alışmaya çalışıyordur evine , yerine büyümek istiyordur annesi:52::52::52::52::52::52::52:

Kız o alışacak diye böle korkcam mı ben alallaa :52::52::52::52: çabuk alışsın bide onu tebrik etmek istiyorum Maşallah :nazar: hiç bulandırmıyo anneisnin midesini oy ben kurban olam onaaaa :34:

yok cnm hiç baktırmadım neden dersen doktor olmazsan 1 hafta sonra gel hormonlarına bakalım dedi ama olursan da olduğun günleri not al dedi bnde dediğini yaptım

problem yok o zaman .bende baktırmadım hormonlara ama bu ay hamile kalmazsam gitcem baktırcam bakalım.bi ara hipertroidi vardı bende çünkü 5 sene önce falan. daha sonra baktırmadım hiç. inşallah bişey olmaz. sende en yakın zamanda hamiş kalırsın inşallah :16::16::16::16:

canım benim bu kadar telaş yapmayı bırak istersen öncelikle çok dua et okuyabildiğim ne varsa dua olarak oku ondan sınra de ki allahım ben elimden geleni yaptım bundan sonrasını sana tevekkül ediyorum sonra kalbini ferah tut

yendim epey korkumu açıldım biraz çok şükür şimdi sadece heyecanı kaldı....hani düğün salonuna geldiğinizde içerde herkes sizi bekliyo olur ve siz içeri gireceksiniz ya o anki heyecandan var şimdi...bu kadarcıktan da bişey olmaz herhalde:27:

sağ kasığımda bi ağrı oldu sabah ama nasıl acıdı çok kokrtum ordaydı sanki hissettim gibi oldu şımarıyor şimdideden benim sıpam :9::9::9: bu arada bende iyiyim biraz heycanlandım sanki :21:
:34:

aman iyi ol tatlım.. ayy yesin onu teyzesi.. annesine günaydın da mı dermiş:55::55::55:
maşallah de kız kendine nazar değdireceksin:nazar::nazar::nazar:

günaydın sıla nasılsın ? ikimizin de bat günü yarın ,, sen nasılsın ,belirtilerin neler ? yarın test yapacan mı ?

inşallah hamişsindir.çok isterim senin de hamiş olmanı:49::49::49::49::49::49::49::49::46::46::46

Son düzenleme:
problem yok o zaman .bende baktırmadım hormonlara ama bu ay hamile kalmazsam gitcem baktırcam bakalım.bi ara hipertroidi vardı bende çünkü 5 sene önce falan. daha sonra baktırmadım hiç. inşallah bişey olmaz. sende en yakın zamanda hamiş kalırsın inşallah :16::16::16::16:

canım bnm inş hepimiz isteyen herkes hamiş kalır doktorum bana sorun yok dedi alttan muayene etti zaten smear testide yaptırmıştım bnde hamile olduğumu sanıp gitmiştim kan negatif çıktı doktorda alttan muayene etti bi sorun yok dedi yani görünürde yok bnde eşime keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bakalım spermleri daha güçlenir inş bu ay daha iyi olur

yendim epey korkumu açıldım biraz çok şükür şimdi sadece heyecanı kaldı....hani düğün salonuna geldiğinizde içerde herkes sizi bekliyo olur ve siz içeri gireceksiniz ya o anki heyecandan var şimdi...bu kadarcıktan da bişey olmaz herhalde:27:

çokk alemsin hiç birşey olmaz korkma insanlar senialkışlayacak ve geçecek bütün heyecan aynı onun gibi bebeğini gördüğüna an geçecek herşey ay yavrum benim ben bile heyecanlandım

buschy 'mmmmm inş hayrlısıyla gidip göreceksin beebgimizi dünürüm sakın heycan yapmaa çok iyi durumdadır o ben eminim rahat olmaya çalış sakin sakin işlerini hallet herşey güsel olacak sen git gel burda halay çekeliimm bebeklerin şerefineee

teyyyyyyyyyyy teyyyyyyyyyyyyyy :21::21::21::32::32::32:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

günaydın şekerlerrr bugün nasılsınız bakalım?
ben de bugün bir kasık ağrısı var hafiften erken mi yumurtlayacağım ne:52::52::52::52:
38ciğim listedeki adımı da değiştirir misin?

Gününüz aydın olsun kızlar..buschy canım ne güzel bebisini goreceksin demek ne bu stres heyecan :)

Kız o alışacak diye böle korkcam mı ben alallaa :52::52::52::52: çabuk alışsın bide onu tebrik etmek istiyorum Maşallah :nazar: hiç bulandırmıyo anneisnin midesini oy ben kurban olam onaaaa :34:

Kız senin sıpanın :52::52::52::52: kasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir günmüş yaa .ondan olmasın bu huysuzluğu annesi.seni haberdar etmek için olmasın. büyük günde yatılır mı :52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46:

günaydın sıla nasılsın ? ikimizin de bat günü yarın ,, sen nasılsın ,belirtilerin neler ? yarın test yapacan mı ?

inşallah hamişsindir.çok isterim senin de hamiş olmanı:49::49::49::49::49::49::49::49::46::46::46

günaydın tatlım iyiyim ya sen?
bende belirti filan yok ya hiç bişey hissetmiyorum:26::26::26:
sağol canım benim inşallah :49::49:

yeni hamile olan arkadaşlar ne zaman görmeye gideceksiniz keseleri ??? yok mu hiç heyecan ben hergün rüyamda görüyorum uyutmuyor doğru düzgün

düğün dernek kurulsun çalsın davullar bebişimle buluşma hazırlıklarım başladı....yıkanayım paklanayım süsleneyim püsleneyim bebişim için...hoşçakalın :3::3::3::3:

günaydın canım iyiyiz ya sen?
tamam hemen değiştiriyorum güzelim
teşekkürler canım :16:
nasıl olayım kocişimi zaptetmeye çalışıyorum.olası günlere denk getirmeye uğraşıyorum.
dün yapıştı bana diyorum ki bugün olmaz yarın olmalı tutamıyorum..bu şekilde nasıl olacak bebiş hiç bilmiyorum:9::9::9::9:

düğün dernek kurulsun çalsın davullar bebişimle buluşma hazırlıklarım başladı....yıkanayım paklanayım süsleneyim püsleneyim bebişim için...hoşçakalın :3::3::3::3:

:13::64::64::64::64::64::64: lay lay layyyy hadi bakalım:52::52::52:

şekerim çikolata ye gitmeden bebişin hareketlensin :9::9::9:

Back
X