- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
Erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
bencedee erkekkkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
iyi olmana sevindim..inşallah inşallah. bende de pek bişey yok ..
teşekkürler canım
nasıl olayım kocişimi zaptetmeye çalışıyorum.olası günlere denk getirmeye uğraşıyorum.
dün yapıştı bana diyorum ki bugün olmaz yarın olmalı tutamıyorum..bu şekilde nasıl olacak bebiş hiç bilmiyorum
:![]()
Günaydıııınn kızlaaaar. Geçmişi oku oku bitmedi bende okumaktan vazgeçtim var mı yeni, değişik haber? Buschy bugün kontrol var heee çok heyecanlıyım senin adına![]()
Merhaba canım aramıza hoşş geldiinn
bence hiç düşünme yap... bende senin gibiydim yeni evlendik yok evlilik borçları falan filan derken şimdi olsun diye çırpınıyoruz
Vakit kaybetmeyin allah rızkını da verir![]()
hahaha
kız yerim ben seniii..
olur olur merak etme sen![]()
kızlar bizimki yumurtlama gününde olmadı biz çünkü 1 gün sonrası ve 2 gün öncesi yapmıştık işimiz vardı kısmet olmadı
Günaydıııınn kızlaaaar. Geçmişi oku oku bitmedi bende okumaktan vazgeçtim var mı yeni, değişik haber? Buschy bugün kontrol var heee çok heyecanlıyım senin adına![]()
aaa bak bu benim işime gelir inşallah benim de öyle olur![]()
vallahi bilmiyorum inşallah olur canım ya..bazı erkekler ne güzel bilinçli benimkinin işine gelmeyince bilinç falan kalmıyor
![]()
karnımda ülker çikolatalı gofret ve browni ağacı çıkacakikişer tane yedim tatlı komasına gircem...off gene çıkamamışım...hadi bu sefer kaçtım
Sallayalım Dünyayı (Yonca Evcimik) - YouTube
kızlaarrr haydi eller havaya kalçaya
önce öne doğru sonra arkaya
ayak sağa sola kollar yana
öne yürü sallaya sallaya.... bu dansı da yapıcam iyice uyansın afacan![]()
inşallah canım benim ben hesapladıkça bizim işlerimiz ters gitti biz yine de uğraştık ayda bi kaç gün 3 4 dafe filan öyle hergünü de değerlendirmedik senin anlayacağın ama yine kısmet oldu çok şükür hamile kaldım.
Kız senin sıpanınkasları, kemikleri, omuriliği ve kalp gelişimi için büyük bir günmüş yaa .ondan olmasın bu huysuzluğu annesi.seni haberdar etmek için olmasın. büyük günde yatılır mı
![]()
hoş geldin kuzucum nasılsın?
yeni haberimiz yok henüz![]()
başbelacım hoşgeldin nasılsınnn![]()
ne güzel kısmet olursa işte diğerleri teferruatta bizde kendimizi sağlama almaya çalışıyoruz..
hayırlısı olsun işte.
ben geçen ay çok istemiştim şubatta doğum yapmak istediğim için..
kendi doğum günüme yakın olsun istedim.kısmet değilmiş..artık bu ay da olsa olur![]()
düğün dernek kurulsun çalsın davullar bebişimle buluşma hazırlıklarım başladı....yıkanayım paklanayım süsleneyim püsleneyim bebişim için...hoşçakalın![]()
onu ben yirim yirrrrrr bende pazartesi gidecem bakalım inş bu sefer kesesini görürümde içim rahatlar göstersin artık kendni pazartesye kadar kalp atışları duyulurmu acaba yaww çok merak ediyom :18::18::18::18: