• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok hızlı ilerliyor maşallah hiç bukadar yoğun bir topik görmemiştim birbirinizle muhabbetiniz çok güzel hamilesi boll maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı olmayanlara inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben Seni daha öncede grömüştüm dikkatımı çekmişti farklı olman seni admin sanmıştım bugun yine görünce lkaf atayım dedim iyikide demişim Aramıza hoşgeldin umarım tez zamanda seninde gönlündeki olur :16::16::16:

:kkk: Nın en GüzeL anne Adaylarının oldugu Topic #birlikte hamilelik bekleyelim mi ??? :kkk:

:118: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hoşgeldin beyaz bulutt sanırım ikinci bebeğini istiyorsun sen avatar resminden anladığım kadarıylaa:16::16:

hoşgeldin beyazbulutcuğum.. pro üyelik ayrıcalıkları neymiş kiii?:44::44:

pro üyelere özel bir bölüm var orda sadece pro üyeler sohbet edebiliyorlar ama çok aktif değil bence :1::1:
imza alanı mevcut yazı yazabiliyorsunuz yada çift takvim yapmak isteyen için
birde arada indirimler oluyor çeşitli şeylerde

Ben Seni daha öncede grömüştüm dikkatımı çekmişti farklı olman seni admin sanmıştım bugun yine görünce lkaf atayım dedim iyikide demişim Aramıza hoşgeldin umarım tez zamanda seninde gönlündeki olur :16::16::16:

:kkk: Nın en GüzeL anne Adaylarının oldugu Topic #birlikte hamilelik bekleyelim mi ??? :kkk:

:118: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yok admin değilim adminlerin isimleri yeşil oluyor :1::1:
inşallah benle beraber herkes gönlündekine kavuşur :16::16::16:

Günaydın kızlaaarr ayy geçmiş oku oku bitmedi... 38 s cim canım no stress no panik be happyy :52::52:

Esbayar benimde aynı şekilde alttan muayene etti smeer yaptı kan testlerini yaptı (troid v.s.) ama hormon yapmadı bende bilmiyordum bir sorun yok tertemiz dedi.. Keçiboynuzu pekmezini bence içircem kocişe :52::52: Hayırlısıyla hamiş kalırız inşş :16::16:

Caydınımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn :38:

pro üyelere özel bir bölüm var orda sadece pro üyeler sohbet edebiliyorlar ama çok aktif değil bence :1::1:
imza alanı mevcut yazı yazabiliyorsunuz yada çift takvim yapmak isteyen için
birde arada indirimler oluyor çeşitli şeylerde

hee birde porfilinizi renklendirebiliyorsunuz istediğiniz gibi
böyle şeyler başka bir avantajı varsada ben bilmiyorum :44:

caydinimm hoş geldin nasılsın kuzum??
kahvaltımı yaptım ama o bulantının değişik bi tadı duruyo boğazımda ıyy:30::30:

kızıma hamileliğimi 11 haziran 2008 de öğrenmiştim
şubatın 17 sinde kucağıma aldım belki rabbim bu ay yine 2. bebeğimizde nasip eder
hamile olan arkadaşlarda şubatta doğum yapıcaklar allahın izniyle kış daha iyi oluyor yaza kadar bebişler 5-6 aylık olur yazın gezersiniz bol bol biz öle yapmıştık :1::1:

karamelim yazılarını küçük yaz kk da büyük yazı üyelere küfür olarak algılanıyomuş:45::45:

kızıma hamileliğimi 11 haziran 2008 de öğrenmiştim
şubatın 17 sinde kucağıma aldım belki rabbim bu ay yine 2. bebeğimizde nasip eder
hamile olan arkadaşlarda şubatta doğum yapıcaklar allahın izniyle kış daha iyi oluyor yaza kadar bebişler 5-6 aylık olur yazın gezersiniz bol bol biz öle yapmıştık :1::1:

ayy ne güzel bende öyle istiyorum ama bi yandan da mayıs annesi olmayı çook istiyorum:49:

Back
X