• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu zamana kadar bır kere gıttım mantar olmuştum onda da utancımdan öldüm 2 sn sürmüştü .onun dışında hıc gitmedim....bir de erkek doktorlar daha iyi oluyor off napcam bilmiyorum.....illa alttan muayene şart mı yani?

ayy yerim ben onu yaa:16::16::16::16:
demek seneye 3 kişi geleceksiniz yaa ne güzel olur:49:

biraz fazla gibi ama verebilirsin herhalde.. doktorun bişey dedi mi diyet filan yapman için:44:

yok canım henüz bir doktor bulamadım kendime devlet hastanesine gidiyorum ordaki doktorda maşallah gıkı çıkmıyor zorla alıyoz ağzından lafı düzenli beslenmeye çalışıyorum daha fazla almamak için hamileyken fazla kilo amlayıp doğumdan sonrada dikkat ederseem en azından daha fazla almam 2 çocuklada zayıflarım herhalde :27::27::27::27:

yok canım henüz bir doktor bulamadım kendime devlet hastanesine gidiyorum ordaki doktorda maşallah gıkı çıkmıyor zorla alıyoz ağzından lafı düzenli beslenmeye çalışıyorum daha fazla almamak için hamileyken fazla kilo amlayıp doğumdan sonrada dikkat ederseem en azından daha fazla almam 2 çocuklada zayıflarım herhalde :27::27::27::27:

bence de verirsin tatlım o afacanlar sana spor yaptırtır sen merak etme:9::9::9::9::9:

kızlar tşk ederim.......bu ay regl olursam hemen doktora gideyım en azından hormonlarıma baktırayım......3 ay önce doktora gıttım bebek düşünüyoruz kontrol yaptırmak ıstıyorum dedim...salak adam kan tahlılı yaptırmadı bana......1 sene dolunca gelırsın dedi yolladı........
ultrasonla baktırdım kist görünmüyor demişti......regl ım 15 gun gecıkmişti o ay,o yüzden gitmiştim....

bende bu ay olursam gitmeyi düşünüyorum açıkcası hormon testi yapsın :47: Bende öyle dedim alttan baktı smerr kantesti (ama troit vitamin değerleri iiçin v.s.) Hormon testi hiç bilmiyordum o yüzden yaptırmadı da... 1 yıl içinde olur dedi yolladı :47::47:

yumurtalıklarda ki kisti görebilir ama pko için hormon testinin yapılması şart tatlım

yumurtalıklar tertemiz demiş bana da hemde yumurtlama dönemindeydim feci akıntı vardı yakında yumurtlucam demişti o zaman daha düşünmüyorduk bebiş (o ay için) çalışmadık keşke çalışsaymışız :31::31::31:

yumurtalıklar tertemiz demiş bana da hemde yumurtlama dönemindeydim feci akıntı vardı yakında yumurtlucam demişti o zaman daha düşünmüyorduk bebiş (o ay için) çalışmadık keşke çalışsaymışız :31::31::31:
hmm iyi iyii... keşke deme kuzucum bu ay tutacak seninki zaten:49::49::49:
bende öyle umuyorum kızım anaokuluna gidecek diğeri zati bebek olucak evin işleride eklenince yemek yemeye fırsat bulamam umarım :52::52:

ayy ne güzel allah bağışlasın canım:16::16:
evet bulamazsın :55::55:

bende bu ay olursam gitmeyi düşünüyorum açıkcası hormon testi yapsın :47: Bende öyle dedim alttan baktı smerr kantesti (ama troit vitamin değerleri iiçin v.s.) Hormon testi hiç bilmiyordum o yüzden yaptırmadı da... 1 yıl içinde olur dedi yolladı :47::47:

bana da hemen smear istedı ben regl olduğum için yaptırmadım sonra gel dedi ama gitmedim.....1 sene dıyorlar ya.....bundan sonra 1 senedır deniyoruz zaten de..ben öyle diyecegım.....yoksa yolluyorlar.....

tunaydın canlarım nasılsınız keyıfler nasılll?? istanbulun fethinde kalmıs sayfamız;) 38s im bat nezamann?? haydı mutlu haberler wer bizlere insallahh fıstıgımm;))

kkkııızzzzzzzzzzzz öperim seniiiiii :54::54::54::54::54::54::54::54: bal damlıyooo baalllllllll :54::54::54::54:
öp öp öp:54::54::54::54::54::54:
tunaydın canlarım nasılsınız keyıfler nasılll?? istanbulun fethinde kalmıs sayfamız;) 38s im bat nezamann?? haydı mutlu haberler wer bizlere insallahh fıstıgımm;))

iyiyim bebeğim sen nasılsın?
yeğenim nasıl annesi??
batım yarın kuzucum inşallah nasipse veririm o haberi:16::16::16:

genel konular;

1-pko nasıl anlaşılır

2- Hormon testi

3- alttan muayene :9::9:

Küsmeyin canlar :43::43:
hiçbirini yaptırmadım ondan fransız kaldım ben:52::52::52:
gerçi bir kere mantar olmuştum ay çok kötü bir histi doktordan çok utanmıştım:17::17::17::17:
küser miyim ben hiç caydinim şaka şakaaa:52::52::52:
oyy oyyy oyy hemende küsermiş:29::29::29:
konuş kız ben dinlerim seni:38::38:
:38::38::38::38: yerim kıs seni bennn:16::16::16::16:

hiçbirini yaptırmadım ondan fransız kaldım ben:52::52::52:
gerçi bir kere mantar olmuştum ay çok kötü bir histi doktordan çok utanmıştım:17::17::17::17:
küser miyim ben hiç caydinim şaka şakaaa:52::52::52:

ayy sorma bende çok utandımmmmm :17::17::17: birde yanında asistanı vardı :17::17::17: arkdaşımın doktoru erkek çok iyi bir doktor ona git diyo ama ben neeeerrrdddeeeee :2::2::2:

Back
X