• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konuda seninle hem fikirim canım:38:

kızlar bi de şöyle bişey var modern olsun diye çok fazla anlamı olmayan isimler de koymayın çok önemli konular koyacağınız isimler kulağa hoş gelebilir ama çocuğunuzun karakteri etkilenirken isminden de etkileneceğini unutmayın

canım ikra ismi çok hoş ama anlamı oku demek biraz daha araştır istersen tabii ki kararlarına karşı saygısızlık etmek istemem bence dikkatli olun

kızlar bi de şöyle bişey var modern olsun diye çok fazla anlamı olmayan isimler de koymayın çok önemli konular koyacağınız isimler kulağa hoş gelebilir ama çocuğunuzun karakteri etkilenirken isminden de etkileneceğini unutmayın

evet canım haklısın rabbim anlamını taşıyabilen bi çocuk büyütmeyi nasip etsin:16::16::16:

buna bende çok inanıyoum bu yuzden erkek olursa Hz Osman ismi osman Ve emir buhari hz ismi emir Osman Emir istedim onlar gibi dinine baglı iradeli güçlü hakkı hukuku bilen kişiliği olsun

Kız olurSa Mihrimah Naz mihriman sultan gibi Zeki akıllı Ay ve güneş isminin anlamı gibi güneş gibi parlayan ay gibi ışıldayan gecesi gndüzü aydınlık bi kızım olsun

Rabbim inş bugunleride gösterir:nazar:

slm canım nasılsın??
ye tatlım niye eziyet ediyosun kendine:20::20:
yarın veririm haberi merak etme..
sayenizde belirti arıyorum kendimde:18::18:

yuşa ne demek tatlım?

yuşa peygamber tatlım. hz musanın yeğeni.kurtarıcı yiğit mert anlamında diye biliyorum :16::16::16::16:

Yuşa Peygamber, Yusuf (a.s) neslinden olup, Hz. Musa’nın çağdaşıdır. Hz. Musa’nın Genç Yuşa ile "iki denizin birleştiği yere" kadar yaptıkları tarihi ve gizemli yolculukları ve burada Hızır (a.s) ile buluşmaları Kuran-ı Kerim’de Kehf Suresi’nin 60-65. ayetlerinde anlatılır. Burada, Hz. Musa’nın yanındaki genç adamın Hz. Yuşa olduğu rivayetlerden anlaşılmaktadır. Hz. Yuşa’nın Beykoz Yuşa Tepesi’nde gömülü olduğu şeklindeki inanış, Beşiktaş’ta türbesi bulunan Kanuni Sultan Süleyman’ın süt kardeşi Yahya Efendi’nin (1494-1570) manevi keşfi ile irtibatlandırılarak yaygınlaşmış ve şöhret bulmuştur. Bazı tefsirlerde Yuşa (a.s)’nın Musa (a.s)’nın vefatından sonra peygamber olarak görevlendirildiği, Hz. Musa’nın yeğeni ve yardımcısı olduğu, Hıristiyanlar’ın ve Yahudiler’in ona Yeşu dedikleri nakledilir. Yeşu (Yuşa) Beni İsrail’e gönderilen dört büyük peygamberden biridir.

netten buldum bunu da :16::16::16:

evet tek çizgi çıktı........eşimide aradım ilk test yüzünden hemen eve gel dıye:60::60: gerek kalmadı......

:9::9::9::9: haahhahah alemsin birde canım iki çizgide koyu olunca 24-48 saat içinde yumurtlucan demekmiş yani hemen gelmesine gerek yok eşinin ;) erkeğin spoşu 72 saat kadının yumuşu da 24 saat yaşadığı için öncesini ve sonrasını iyi değerlendirmek lazım :34::34:

ikinci çizg silikmiydi yoksa koyu mu ?

buna bende çok inanıyoum bu yuzden erkek olursa Hz Osman ismi osman Ve emir buhari hz ismi emir Osman Emir istedim onlar gibi dinine baglı iradeli güçlü hakkı hukuku bilen kişiliği olsun

Kız olurSa Mihrimah Naz mihriman sultan gibi Zeki akıllı Ay ve güneş isminin anlamı gibi güneş gibi parlayan ay gibi ışıldayan gecesi gndüzü aydınlık bi kızım olsun

Rabbim inş bugunleride gösterir:nazar:

amin canım inşallah

Yuşa Peygamber, Yusuf (a.s) neslinden olup, Hz. Musa’nın çağdaşıdır. Hz. Musa’nın Genç Yuşa ile "iki denizin birleştiği yere" kadar yaptıkları tarihi ve gizemli yolculukları ve burada Hızır (a.s) ile buluşmaları Kuran-ı Kerim’de Kehf Suresi’nin 60-65. ayetlerinde anlatılır. Burada, Hz. Musa’nın yanındaki genç adamın Hz. Yuşa olduğu rivayetlerden anlaşılmaktadır. Hz. Yuşa’nın Beykoz Yuşa Tepesi’nde gömülü olduğu şeklindeki inanış, Beşiktaş’ta türbesi bulunan Kanuni Sultan Süleyman’ın süt kardeşi Yahya Efendi’nin (1494-1570) manevi keşfi ile irtibatlandırılarak yaygınlaşmış ve şöhret bulmuştur. Bazı tefsirlerde Yuşa (a.s)’nın Musa (a.s)’nın vefatından sonra peygamber olarak görevlendirildiği, Hz. Musa’nın yeğeni ve yardımcısı olduğu, Hıristiyanlar’ın ve Yahudiler’in ona Yeşu dedikleri nakledilir. Yeşu (Yuşa) Beni İsrail’e gönderilen dört büyük peygamberden biridir.

benimde kız olursa;

Bade deniz veya deniz naz

Erkek olursa ; kuzey olabilir :42::42:

canım ikra ismi çok hoş ama anlamı oku demek biraz daha araştır istersen tabii ki kararlarına karşı saygısızlık etmek istemem bence dikkatli olun

evet tatlım anlamını biliyorum. hz Muhammede gönderilen ilk ayet. anlamı kainatı oku demek. yaratanın mucizelerini gör onları oku anlamında :16::16::16::16:

hmm anladım canım sağol:16::16::16:

merhaba kızlar yemeğe gittim geldim konu bebek isimlerine gelmiş :1: kızım olursa Buğlem koymayı düşünüyorummm Cenneti müjdeleyen melek anlamında erkek olursa da ahmet onur (onur: Şeref, haysiyet, izzet-i nefs anlamında ahmet: kayınpederin ismi) yada ramazan Sarper koyucamm sarper Sert, güçlü erkek. anlamına geliyor ramazanda rahmetli babamın adı.. tabi hayırlısıyla olsun bir de :1:

Back
X