Ama bennnnn merakda ölecem![]()
yook bebeğim ya o nasıl laf sen bana boool bolll dua et yeter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bennnnn merakda ölecem![]()
yook bebeğim ya o nasıl laf sen bana boool bolll dua et yeter![]()
Ayela aklına kötü şeyler getirme cnm Doktora görünmende fayda var sorun varsada erkenden mudahale edilir iyiki gelmişim dersin içini ferat tutt şekerim![]()
bencee hamiişşşşşşşşşsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
daha önce böle gecikmen olmuşmuydu en son ne zman geldi batın
kaçgnde bir oluor bu bat
dehele dehele deheleeeeeeeeeeeee![]()
mevsimsel olarak gecikir sadece..
döngüm 30 gün
canım benim hani umutlandırmak istemem ama benim öyle olmuştu 3 test yapmıştım birinde hiç çıkmamıştı diğer ikisindede 2 saat sonra hafif bir çizgi çıkmıştı inşallah hamilesindir
Tamam canım neyse ki haftasonum full daha hızlı geçer zaman inşallah gider içimi rahatlatırım![]()
Son Bat ilk günü ne ??
Bide kasıklarına bıçak sapllanıyomus gibi oluyomu ???
gazın varmı ??
:26:
22 mayıs tatlım.. dünden beride var gazım sadece sabahları oluyo ama
evet ağrım var bugün karnımın alt tarafında
günaydınn fıstık hoşbuldum sen nasılsıngunaydın bebegim hoşgeldin![]()
günaydınn fıstık hoşbuldum sen nasılsın
ayyy yerim ben sizi ya 6.haftası gelmiş maşallah size
iyiyim canım aslında nezle olacak gibiyim burnum tıkalı sesim değişmeye başladı.ben çalışırken daha enerjiktim ev temizliği konusunda işten ayrıldım tembellik çöktü,zor iş yapar oldum.tabi senin durumun farklı o yüzden eşinden yardım iste canım yorma kendini ne olur,bugün biraz yap yarın biraz ara ara yap yani![]()
ayy yerim ben onu sen onunla ilgilen ama bizi de ihmal etme..
bak bi an şu gözümün önüne geldi.. sen aramızda kalmışsın bi yandan biz bi yandan da o çekiştiyor seni..![]()
inşallah kuzucum inşallah
günaydın güzelim evet olmadımmmmmm
sabah kalktım kesin oldum dedim ama hiç bişey yoktu
dua et kız sana yetişeyim bari..
1 gün sonrası da olsa doğumumuz aynı olur![]()
ağzından bal damlıyo kuzucum..Ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamişşsen 4 hafta 3 günlük hamişsinnnnnn
belirtilerin benimkiyle aynııııııııı![]()
aslında güzel olur sevdiklerimin arasında kalmak :)
yetiştin yetiştin benceeeeee içimdeki ses öyle diyooo ay çok heyecannlıııııııı![]()
hadi inşallah canım. Allah hayırlısıyla versin bebişini. iyi haberlerini bekliyorum
ağzından bal damlıyo kuzucum..
dün eşime bat günüm olduğunu dua etmesini söyledim.. tamam dedi.. ne diye dua edeceksin dedim.. iyi olmamız için dedi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevdim ne zman bze sölücen sonucuu ölüom merakdannnnnnnnnn:26:
![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevdim ne zman bze sölücen sonucuu ölüom merakdannnnnnnnnn:26:
![]()