• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy yerim ben sizi ya 6.haftası gelmiş maşallah size:nazar::emir_bebek:

iyiyim canım aslında nezle olacak gibiyim burnum tıkalı sesim değişmeye başladı.ben çalışırken daha enerjiktim ev temizliği konusunda işten ayrıldım tembellik çöktü,zor iş yapar oldum.tabi senin durumun farklı o yüzden eşinden yardım iste canım yorma kendini ne olur,bugün biraz yap yarın biraz ara ara yap yani :16:

amanınnn çok geçmiş olsun dikkat et kendine gribe çevirmesin helede bu sıcakta hastalık zor aman dikkat et. Eşim yarın ütüleri yapacak söz verdi :) bende yavaş yavaş yapıyorum az önce süpürdüm toz aldım. şimdi büyük bir bardağa buz gibi bir ayran koydum onu içerkende mola vermiş oluyorum. böle yavaş yavaş. akşama kadar bitiririm inşallah yarında eşim ütü yaparken ben yemek işiyle uğraşırım

inşallah kuzucum inşallah:nazar::nazar::nazar:

günaydın güzelim evet olmadımmmmmm:46::46::46::46:
sabah kalktım kesin oldum dedim ama hiç bişey yoktu:21::21::21:
dua et kız sana yetişeyim bari..
1 gün sonrası da olsa doğumumuz aynı olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yetiştin yetiştin benceeeeee içimdeki ses öyle diyooo ay çok heyecannlıııııııı:52::52::52::52::52::52:

Ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamişşsen 4 hafta 3 günlük hamişsinnnnnn :1::1::1::1::1::1::1:
belirtilerin benimkiyle aynııııııııı :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
ağzından bal damlıyo kuzucum..
dün eşime bat günüm olduğunu dua etmesini söyledim.. tamam dedi.. ne diye dua edeceksin dedim.. iyi olmamız için dedi:16:

aslında güzel olur sevdiklerimin arasında kalmak :)

evet güzel olur tatlım:16::16::16:

yetiştin yetiştin benceeeeee içimdeki ses öyle diyooo ay çok heyecannlıııııııı:52::52::52::52::52::52:

hiç heyecan yapmayan ben sayenizde meraktan çatlayacağım:27::27::27::27::52::52::52::52:
inşallah kuzucum ya hamişsem valla bu dualarınız sayesinde kalmış olurum:29::29::29::29:

Back
X