• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar günaydın. Bugün adet gecikmemin 5. günü hala tık yok. 2 gün önce ve bugün idrar testi yaptım sonuç negatif. Fakat 1-2 saat sonra silik bi çizgi çıkıyo sürekli. İdrar testine göre hamiş değilim ama hala gelmedi de kırmızılar. Benim gibi adeti gecikip idrar testinde negatif gören ve sonradan hamiş oldğunu öğrenen var mı aranızda:50:

canım benim hani umutlandırmak istemem ama benim öyle olmuştu 3 test yapmıştım birinde hiç çıkmamıştı diğer ikisindede 2 saat sonra hafif bir çizgi çıkmıştı inşallah hamilesindir

günaydın tatlım biraz üşüttüm sanırım sen nasılsın ??

geçmiş olsun canım bende iyiyim hamdolsun bizim yumurcakla uğuraşıyorum ben uzanmaya kadar aklına bir şey gelmiyor ben uzanayım yada oturayım başlıyor bir şeyler istemeye ayakta oldukça bir şey istemiyor ama :)

geçmiş olsun canım bende iyiyim hamdolsun bizim yumurcakla uğuraşıyorum ben uzanmaya kadar aklına bir şey gelmiyor ben uzanayım yada oturayım başlıyor bir şeyler istemeye ayakta oldukça bir şey istemiyor ama :)

sağol tatlım.
aman iyi olun ve mutlu olun..
yerim ben o kızını yaa.. çocuklar hep aynı anneyi yormayı seviyolar.. daha doğrusu ilgi istiyo:32::32::32::32:

terlemek ısının yükseldigine işaret kuzum bunlar rgl belirtiside olablir ama off cok merak ettim test yapsan nolur sanki :20::20::20:

:17: belkide :49: olabiirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :46::46::46::46::46:

canım dün uymuştum ta o zamanda terleyerek kalkmıştım..
bilmiyorum ya zaten kaset testlerden nefret eder oldum pazartesiye kadar olmazsam kan veririm :13:

kızlar bu ay hamile kalmışsam bu ay bana çoook uğurlu gelmiş olacak:16::16::16:

kızlar adetime son 2 gün kaldı gerçi umutlanmka ıstemıyorum ama bı yondende aklımdan atamıyorum bu hfta normalde adet olcagım zaman goguslerim ne acır ne ucu bı tuhaf olurdu sımdı son 4 gundur gogus ucum dokunulmayacak derece acıyordu bugun ve dunde ustlerine bile yatamıyorum bilemedim belki vucudum bana bi oyun oynuyodur cunku adet olcak gıbı gene kasıklarım agrıyo ve sankı ha adet oldum olcak gıbı akıntım oluyo ara ara gerci adetıme 2 gun kaldı bıde son 3 gundurde mıdem sabahları bulnaıyo kusucak sekilde değil ama beni rahatsız edici sekılde ve halsizlik oluyrdubunları dusunmek ıcın belki erken ama ya cok merak ediyorum adetlerim duzenlidir az cok fark olsa 1 er gun oynar sımdı kızlar sızlere soruyorum hamile olma ihtimalim varmı varsa idrar testinde cıkarmı ki

günaydıııınn kızlaarrrrrr:16::16:ayyyyy sıııııılaaaaaaaaaa adettt olmadıııınnnnn halaaaaaaaa :52::52::52::52::52:ayy inşallahhh:49::49::49::49::49::49::49: olll:49::52::52::52::52:

teşekkür ederim tatlım zaten tek derdi sürekli onunla ilgilenmem

ayy yerim ben onu sen onunla ilgilen ama bizi de ihmal etme..
bak bi an şu gözümün önüne geldi.. sen aramızda kalmışsın bi yandan biz bi yandan da o çekiştiyor seni..:9::9::9::9::9:

ay inşallah hamilesindir canım inşallah
inşallah kuzucum inşallah:nazar::nazar::nazar:
günaydıııınn kızlaarrrrrr:16::16:ayyyyy sıııııılaaaaaaaaaa adettt olmadıııınnnnn halaaaaaaaa :52::52::52::52::52:ayy inşallahhh:49::49::49::49::49::49::49: olll:49::52::52::52::52:

günaydın güzelim evet olmadımmmmmm:46::46::46::46:
sabah kalktım kesin oldum dedim ama hiç bişey yoktu:21::21::21:
dua et kız sana yetişeyim bari..
1 gün sonrası da olsa doğumumuz aynı olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X