bak canım 6.hafta gebelik
6 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ
Aboooooooooooooooo hemen pazartesi olsunda ultrasonda öreyim çok heycanlıyımmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak canım 6.hafta gebelik
6 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ
hadi bakalım hayırlısı :13: inşallah hiç gelmesin![]()
Kızlar günaydın. Bugün adet gecikmemin 5. günü hala tık yok. 2 gün önce ve bugün idrar testi yaptım sonuç negatif. Fakat 1-2 saat sonra silik bi çizgi çıkıyo sürekli. İdrar testine göre hamiş değilim ama hala gelmedi de kırmızılar. Benim gibi adeti gecikip idrar testinde negatif gören ve sonradan hamiş oldğunu öğrenen var mı aranızda![]()
gunaydın bebegim hggg![]()
günaydın fıstıklar ben geldim![]()
günaydın balım hoşgeldin nasılsın
günaydın tatlım biraz üşüttüm sanırım sen nasılsın ??
hoşbuldum tatlım sana da günaydın ayrıca bebişine de![]()
geçmiş olsun canım bende iyiyim hamdolsun bizim yumurcakla uğuraşıyorum ben uzanmaya kadar aklına bir şey gelmiyor ben uzanayım yada oturayım başlıyor bir şeyler istemeye ayakta oldukça bir şey istemiyor ama :)
terlemek ısının yükseldigine işaret kuzum bunlar rgl belirtiside olablir ama off cok merak ettim test yapsan nolur sanki
belkide
olabiirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
sağol tatlım.
aman iyi olun ve mutlu olun..
yerim ben o kızını yaa.. çocuklar hep aynı anneyi yormayı seviyolar.. daha doğrusu ilgi istiyo![]()
kızlar bu ay hamile kalmışsam bu ay bana çoook uğurlu gelmiş olacak![]()
teşekkür ederim tatlım zaten tek derdi sürekli onunla ilgilenmem
inşallah kuzucum inşallahay inşallah hamilesindir canım inşallah
günaydıııınn kızlaarrrrrrayyyyy sıııııılaaaaaaaaaa adettt olmadıııınnnnn halaaaaaaaa
ayy inşallahhh
olll
![]()
kızlar bu ay hamile kalmışsam bu ay bana çoook uğurlu gelmiş olacak![]()
günaydıııınn kızlaarrrrrrayyyyy sıııııılaaaaaaaaaa adettt olmadıııınnnnn halaaaaaaaa
ayy inşallahhh
olll
![]()