• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün kan testi yaptırdım 38.6 çıktı test sonucuna göre 0-1 hafta yazıyor evde yaptığımda da çıkmıştı 1 hatfalık olarak çıkması garip geldi bana :(

canım tebrik ederim. Bende ilk öğrendiğimde 45.36 idi değerim ertesi gün baktırdım 90 küsüre çıkmıştı. Henüz çok çok yeni :) Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin.

günaydın canlarım

günaydın canım nasılsın? benim bugün evde fena iş var. bir dünya çamaşır ütü ve evi süpürmem gerekiyor...üff sıcakta hiç yapasım yok. ama pazartesi iş başı malum bitirmem lazım bu işleri. dün doktorda nefes nefese kalacağın hareketlerden kaçın dedi. yavaş yavaş yapıcam artık :(

Gunaydin kizlar gorusmeyeli ne varr ne yok

iyi canım sen nasılsın bugün

Kızlar günaydın. Bugün adet gecikmemin 5. günü hala tık yok. 2 gün önce ve bugün idrar testi yaptım sonuç negatif. Fakat 1-2 saat sonra silik bi çizgi çıkıyo sürekli. İdrar testine göre hamiş değilim ama hala gelmedi de kırmızılar. Benim gibi adeti gecikip idrar testinde negatif gören ve sonradan hamiş oldğunu öğrenen var mı aranızda:50:

merhaba öncelikle sende de olacak diye bir şey yok ama ben kendi tecrübemi paylaşmak istedim seninle.

ben de adet olamadığım için doktora gittim testler negatifti ve gerçekten hamile de değildim çünkü beta hcg baktırmıştım ben adet günüm 1 gün geçmişken.benim adet olamama sebebim kistim olduğundanmış,zaten o an anne olmaya karar verdim sorunlar çıkıyor dedim.idrar testinde 1-2 saat sonraki sonuç zaten yanıltıcı çoğu testlerin üzerinde 5 dk yazılıdır canım daha fazla bekletme bence.p.tesiye gelmezse bence sen de muayene ol derim canım ya da beta hcg baktır kanda için rahatlasın,sonucu yazarsın canım hayırlısı olsun inşallah

Gunaydın Kızlarrr Nasılsınız Bakalım
Hamileliğimin 6. haftasına girmişim ben çok heycanlıyım deişim başlıyor :46::46::46:
ayyy yerim ben sizi ya 6.haftası gelmiş maşallah size:nazar::emir_bebek:

günaydın canım nasılsın? benim bugün evde fena iş var. bir dünya çamaşır ütü ve evi süpürmem gerekiyor...üff sıcakta hiç yapasım yok. ama pazartesi iş başı malum bitirmem lazım bu işleri. dün doktorda nefes nefese kalacağın hareketlerden kaçın dedi. yavaş yavaş yapıcam artık :(

iyiyim canım aslında nezle olacak gibiyim burnum tıkalı sesim değişmeye başladı.ben çalışırken daha enerjiktim ev temizliği konusunda işten ayrıldım tembellik çöktü,zor iş yapar oldum.tabi senin durumun farklı o yüzden eşinden yardım iste canım yorma kendini ne olur,bugün biraz yap yarın biraz ara ara yap yani :16:

iyi canım sen nasılsın bugün

merhaba öncelikle sende de olacak diye bir şey yok ama ben kendi tecrübemi paylaşmak istedim seninle.

ben de adet olamadığım için doktora gittim testler negatifti ve gerçekten hamile de değildim çünkü beta hcg baktırmıştım ben adet günüm 1 gün geçmişken.benim adet olamama sebebim kistim olduğundanmış,zaten o an anne olmaya karar verdim sorunlar çıkıyor dedim.idrar testinde 1-2 saat sonraki sonuç zaten yanıltıcı çoğu testlerin üzerinde 5 dk yazılıdır canım daha fazla bekletme bence.p.tesiye gelmezse bence sen de muayene ol derim canım ya da beta hcg baktır kanda için rahatlasın,sonucu yazarsın canım hayırlısı olsun inşallah

İnşallah kötü bişi yoktur:50: Pazartesiye randevu aldım bakalım sabah erkenden gidicem

ayyy yerim ben sizi ya 6.haftası gelmiş maşallah size:nazar::emir_bebek:

alev teyzesi benim bebişlerim büyüsünlerde hemencik çıkıversinler dimi anneleri ölecek heycandan :1::1::1::1::1:

evet canım ya biz hamile kalmak için sabırsızlanıyoruz ama bir yandan kendimi sizlerin yerine koyuyorum o zaman da 9 ay nasıl geçer :4: ikiz var mı sizde hiç canım bizde benim dedem ikizdi eşimde yok

İnşallah kötü bişi yoktur:50: Pazartesiye randevu aldım bakalım sabah erkenden gidicem

canım tabi ki kötü bir şey yoktur bana doktor 2 kistin var en büyüğü 4 cm dedi şok olmuştum ama 1 kutu ilaçla eridi gitti o bile ki sen belki hamilesin belki de stresten gecikti adetin

canım ya tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu okurken.Allah bir daha yaşatmasın .Bizler için olan güzel dileklerini de okudum geçmiş sayfalarda inşallah hiç kimse bu tür bir acıyı yaşamasın.Herşeyin hayırlısı

amin canım allah razı olsun zor bir durum ama elden dua ve allah'a sığınmaktan başka bir şey gelmiyor

Back
X