• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyyyy bideneeeeeeeeeeemmm gözlerim hep seni arıyodu özledim seni bebeğim vallahi baaakk...:38: kandilin mübarek olsun duların kabul olsun allah ailene uzun ömür versin ablamm:16:.... iyiyim bende memleketteydim annemle vedalaşıp evime geldim cuma günü... bgn regl günün gelenim gidenim yok dua ediyorum öyle rabbim bu ay bana bize bebiş nasip etsede şu garip kullarının yüzünü güldürse....

Walla kuzum bi denk gelemedik seninle walla bende çok özledim seni..inanılmaz yoğun bir haftaydı kardeşim evlendi haber bile izlemeye vaktim olmadı.. Bugün bitti söndü:)) âmin canım seninde kandilin mübarek olsun canım dualarını eksik etme:)) anneden ayrılmak zor valla bende annemdeydim yeni geldim anneden zor ayrıldım ama kocamı da pek özlemişim:)))âmin inşallah canım hepimizin yüzü gülecek sadece hepimizin zamanı var inşallah seninki de gelmiştir.38s n de Cumartesi konuştuğumuzda 1 gün geçmişti wallaa sana bi şey söylemiştim inşallah o duam kabul olmuştur diye düşünüyorum:)))nasılsın bakalım??

Walla kuzum bi denk gelemedik seninle walla bende çok özledim seni..inanılmaz yoğun bir haftaydı kardeşim evlendi haber bile izlemeye vaktim olmadı.. Bugün bitti söndü:)) âmin canım seninde kandilin mübarek olsun canım dualarını eksik etme:)) anneden ayrılmak zor valla bende annemdeydim yeni geldim anneden zor ayrıldım ama kocamı da pek özlemişim:)))âmin inşallah canım hepimizin yüzü gülecek sadece hepimizin zamanı var inşallah seninki de gelmiştir.38s n de Cumartesi konuştuğumuzda 1 gün geçmişti wallaa sana bi şey söylemiştim inşallah o duam kabul olmuştur diye düşünüyorum:)))nasılsın bakalım??

hadi ya hayırlı olsun allah mutluluklarını daim etsin:16: yorulmussundur neyseki yorgun haftalar bitti:21:annemden ağlayarak ayrıldım ama aklım eşimdeydi dedğin gbi bende kocişkoyu özlemişimm:23::1: hala dua ediyorum inş. bizimde olcak bebeğimiz Allah nasip edicek inşallah...:16: evet 38s n de gecikme oldu inş. mutlu haberle döneeeerr:52: bende yarın bi idrar testi yaparım guzum pek umudum yok sanki olmadı gibi geliyo bana gönül isterki olsun.. hem duan kabul olmustur inşallah seninle birlkte tabi senin bat ne zmand:52:ı ???

38 s mmmmmm ne durumdasın merakla bekliyorum seni...:21: Raabbim bebek nasip eder sana inşallahh.... bende rgl olmadım daha inş. olmam da:97::97::97: ... güzel hebrlerini bekliyorum öptüm seni....

.
.

benden bgnlük bu kadar kızlar çıkıyorum ben..:79::79:.
:54:

kocana hiç bişey söyleme beklenti içinde olmasın çok...benim midem falan bulanmıştı göğüslerim ağrımıştı daha batım gelmeden söyledim eşime galiba kesin tuttu demiştim.sonra test sonucuma o kadar da çok sevinç gösterisi sergilememişti...
söylemedim zaten 2 kolumdan da denediler zor girdiler damarıma.. morarmış kolum. akşam koluna naptın ne oldu falan dedi. dünde arkadaşım nöbetciydi. onun yanına gittim kan değerlerime baktırdım dedim :17: göğüs ağrım bndede mevcut. sırt üstü yattığımda sanki sol kasığım kasılıyor gibi yatamıyorum. mide bulantısı var ama ççok abartılcak okdar yok.. sadece en ufak kokuyu bile hssediyorum artık benı rahtsız edio. bilmiorm ya hala gelmedi kırmızılar.. bakalım.

ebe belki kanda çıkmamış olabilir bkaçgün daha bekle dedi. bence bebiş yok. yani ne bileyim yok işte.

günaydın kızlar.. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama dün sabah kırmızı kartı yedim:47::47::47::47::47::47:

günaydın kızlar.. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama dün sabah kırmızı kartı yedim:47::47::47::47::47::47:

herkeslere günaydıııınnn :54::54::54:hayırlısı olsun canım. en azından bekletmeden geldiler boşuna beklememiş oldun sende. bende rüyamda ikiz bebek gördüm ikiside erkek ti. bide dün eşim benim hamile olduğumu görmüş. ananesi karnıma bakıp kız olacak demiş :26::26::26::26:
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

herkeslere günaydıııınnn :54::54::54:hayırlısı olsun canım. en azından bekletmeden geldiler boşuna beklememiş oldun sende. bende rüyamda ikiz bebek gördüm ikiside erkek ti. bide dün eşim benim hamile olduğumu görmüş. ananesi karnıma bakıp kız olacak demiş :26::26::26::26:
Allah hayırlısını versin canımmm. inşallah rüyan cıkarda ikiz bebişlerin olurrr

kaç gün geçti canım.kan testini ne zaman yaptırmıştın :26::26:
dün yaptırdım :ssz::ssz:

2 aydır 33 günde bir geliyor bazen ayda geliyor. evlenmeden önce düzensiz gelirdi evlendim evleneli 33 günde bir geliyor bende tereddütte kaldım dün test yaptırdım kan testi normal cıktı.. 3-4 gün daha bekle belki cıkmayabilir kanda ama olsa değer düşük olurdu şöyle olurdu böyle olurdu dediler. tabi benim ümidim gitti. ne bileyim gebiş olmamışım gbi geliyor.

günaydınnn şekerlerrimmmm :3::3:

sonunda taşındım ama öldümmm yaaa öldümmmmmm:31::31::31: çok yoruldummm ayaklarım falan şişti resmennnn:31::31: ama evim çok güzel olduu:21::21:

38S kuzum öle kırmızı kartı gördüm deyip üzülüp bırakmak yok...tam gaz devam çalışmalara...:29::29:

evet canım orası öyle..
rüyan çook güzelmiş tatlım inşallah bi an önce gerçekleşir:16:

canımmm benımde batım gecti.. bakalım kırmızı kartımı yicez yoksa bu gol tüm bekleyenlere mi gelicek bilemiyorum :17: ama pek ümidim yok.
hayırlısı olsun tatlım inşallah hamişsindir:49:
günaydınnn şekerlerrimmmm :3::3:

sonunda taşındım ama öldümmm yaaa öldümmmmmm:31::31::31: çok yoruldummm ayaklarım falan şişti resmennnn:31::31: ama evim çok güzel olduu:21::21:

38S kuzum öle kırmızı kartı gördüm deyip üzülüp bırakmak yok...tam gaz devam çalışmalara...:29::29:

ohh iyi yaptın ellerine sağlık valla şimdide sefasını sür tatlım:21::21:
yook tatlım neden bırakayım ki üzülecek vaktim olmadı zaten:34::34::34:

dün yaptırdım :ssz::ssz:

2 aydır 33 günde bir geliyor bazen ayda geliyor. evlenmeden önce düzensiz gelirdi evlendim evleneli 33 günde bir geliyor bende tereddütte kaldım dün test yaptırdım kan testi normal cıktı.. 3-4 gün daha bekle belki cıkmayabilir kanda ama olsa değer düşük olurdu şöyle olurdu böyle olurdu dediler. tabi benim ümidim gitti. ne bileyim gebiş olmamışım gbi geliyor.

canım az daha bekle bence de. kan testinde hemen çıkmayabilir. ki benim bi arkadaşımda iki kez çıkmamıştı kan ve idrar testinde. en sonunda idrarda çıkmıştı biraz daha bekledikten sonra :26::26::26::26:

evet canım orası öyle..
rüyan çook güzelmiş tatlım inşallah bi an önce gerçekleşir:16:

hayırlısı olsun tatlım inşallah hamişsindir:49:

ohh iyi yaptın ellerine sağlık valla şimdide sefasını sür tatlım:21::21:
yook tatlım neden bırakayım ki üzülecek vaktim olmadı zaten:34::34::34:

sağol balımmmm inşallah gerçekleşir.:16::16::16: hepimiz en kısa sürede hamiş kalırız inşallaaaaaaaaaaaaaah:16::16::16::16:

ee ne var ne yok bakalım. benim yumuş zamanı geçti galibaa. artık bekleme sırası bana geldi :1::1::1:
ama hiç hamiş gibi hissetmiyorum. bence değilim olsam hissederddim gibi geliyo :27::27::27::27::27:

ne olsun valla haftasonu yoruldum biraz onun kırgınlığı var üzerimde..
hadi bakalım canım inşallah hamişsindir ya..
bence hiç öyle düşünme tatlım..
hissedeceksin diye bi kaide yok..
belki sürpriz yapar nerden biliyosun:49::49:

ee ne var ne yok bakalım. benim yumuş zamanı geçti galibaa. artık bekleme sırası bana geldi :1::1::1:
ama hiç hamiş gibi hissetmiyorum. bence değilim olsam hissederddim gibi geliyo :27::27::27::27::27:

tamda hissetmediğin anada hamişi kalıosun zaten genelde...inş gebesindiiirrrr :52::52:

canım az daha bekle bence de. kan testinde hemen çıkmayabilir. ki benim bi arkadaşımda iki kez çıkmamıştı kan ve idrar testinde. en sonunda idrarda çıkmıştı biraz daha bekledikten sonra :26::26::26::26:
ne kadar süreden sonra cıkmıştı testte yani kaç gün geçmişti. valla btün herkes hamiş muamelesi yapıyor bana. hamiş değilm diyorm hamişssin diyorlar :1: off bilemiormm

Back
X